Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 09. Maj. 2007 14:06

mene je pa poleg njene neumnosti in nerazgledanosti zelo zmotil njen položaj pri mizi

http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3097037

6. slika po vrsti, pri punci bi se našlo vsaj 10 napak iz bontona, vidi se ji da nima manir, pameti, pa še česa

OBA komolca ima NA mizi
vilico drži narobe obrnjeno
vidi se, kot da jo oblizuje
pa še špici vilice gledajo navzgor oz. proti drugim ljudem
zažimbo pa je po tistem ko si je jed začinila pustila pred svojim krožnikom namesto da bi jo vrnila na sredino mize
kar vse je skrajno neprimerno
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 09. Maj. 2007 14:45

mulatto_f napisal/-a:mene je pa poleg njene neumnosti in nerazgledanosti zelo zmotil njen položaj pri mizi

http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3097037

6. slika po vrsti, pri punci bi se našlo vsaj 10 napak iz bontona, vidi se ji da nima manir, pameti, pa še česa

OBA komolca ima NA mizi
vilico drži narobe obrnjeno
vidi se, kot da jo oblizuje
pa še špici vilice gledajo navzgor oz. proti drugim ljudem
zažimbo pa je po tistem ko si je jed začinila pustila pred svojim krožnikom namesto da bi jo vrnila na sredino mize
kar vse je skrajno neprimerno

ti si se pa poglobila :rofl:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 09. Maj. 2007 15:12

Haha sam res kera poglobitev v njen bonton ob mizi :rofl: No ja kokrkol, zarad mene če bi najlepš jedla na svetu, je še vedno ne bi marala. Pa tok dobro mnenje sem imela o nje, ko je bila na Filipinih. Dobr angelščina je šepala, ampak nasploh so jo imel vsi ful radi, lepo se je ujela z vsemi itd. Jasno-tam ni mogla šimfat pa opravljat, ker ji za to primankuje znanja o tujih jezikih :lach: Tle pa lahko to dela cele dneve, komandira vse po vrsti, pametuje in je nasploh nadležna.

Tinin fant-sem gledala takrat. Ne vem kdo je rekel, da je on kao čist totalen psihič od ljubosumja in potem ga Nina itak praša-si kej ljubosumen? In tip valda reče NEE ah kje. Ja valda pa kaj še. Uglavnem kr en tam za moje pojme.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 09. Maj. 2007 15:36

Men je blo bolj smesno v zvezi z Nininim fantom, kak je naglasevala njegovo ime Željko z stresico+otrivcem menda :) na E. Gorza. Poleg tega, da je tak ime tud Sonjinemu ocetu in ju je celo oddajo tak nagovarjala, da sem skoraj umrla od smeha poleg. Drugac pa se vidi, da tud on ni kaj poseben cvet inteligence - fant namrec..
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 09. Maj. 2007 16:15

MoJcHyKa napisal/-a:Ja ja jaz se ga spominm ja :D sam kokr jst vem je gostoval prejšnjo soboto, ne to... sej je neki tudi pravu, če se ne motm :P uglavnm jst hmm men se zdi na prvi vtis mal čudn...ker kokr se spomnm je nina neki ga vprašala uni pa ji je kr neki nazaj zabil :?

Takrat je Nina hotla neki provocirat Tininega fanta pa je pribila: "Očitno ti Tina ostaja v hiši zvesta..."
On ji je pa zabil nazaj: "Kaj pa je s tem narobe? " Nina pa: "Ja, nič nič ni narobe" je ostala razočarana nad odgovorom.
Čisto prav ji je zabil nazaj, kaj so si pa mislili, da bo šov samo zato, ker bojo dali notri punce ko majo zunaj fante in da bojo use po vrsti varale svoje tipčke? Še srečo so meli z jasmino da jim je malo šova nardila. Niso usi tako razposajeni- no ceprva to ni lih primerna beseda.
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 09. Maj. 2007 17:33

dej a da loh kdo posnetek od tega njenga fanta gor, k me zanima kakšen je, al pa slikco

pliiiiz...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 09. Maj. 2007 19:20

Meni je v oči padlo da je bil ful nesimpatičen...za Tino bi si predstavljala nekega mačota :D meni je ona še vedno ql, po moje bi mesec v tej hiši vsakega zdelal, kar pa se bontona tiče, jaz doma tudi ne sedim po bontonu...
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 09. Maj. 2007 19:29

Katastrofa. Meni Alisa čist paše, mi se zdi čisto normalna motivirana punca.
Tina je tko fakin obupna. Me je pa Marina malo razočarala, ko je lizala rit Tini in njenimi kvazi argumenti proti Alisi.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 09. Maj. 2007 19:48

meni pa postaja najbolj všeč janez. prvo kot prvo mi je všeč, da se ga tina boji :D

poleg tega ima prav, ko pravi, da morajo delovati kot team pri nalogah in da pač zdržijo vse skupaj, ampak da se vseeno da ohranit individualnost (npr. pri hranjenju). nas študentskih cimer je tut v hiši skupaj 6, pa zato ne delamo vsega pod nujno skupno...nekaj individualnosti valjda moraš ohranit! zakaj bi vsi morali jesti iste stvari??kot so že velikokrat povedal, je hrane dovolj, če druga ne, jim ostane tisti fižol pa zelje!!!

edino kletvice naj malo ukine, drugače pa je pravi džek :D :D ma kar dobre živce, js bi na njegovem mestu ob ukazovanju tollk mlajših od njega že vse pretepla!
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tammyka » 09. Maj. 2007 20:04

joj, ta tina ... hehe :D

Slika
Uporabniški avatar
mala punci
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mala punci » 09. Maj. 2007 20:05

Meni pa Janez ni všeč ker ima take vulgarne izraze pa vse na sex obrača kot da je to edina misel ki jo zna poštudirat
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 09. Maj. 2007 20:20

Željko je deloval tko, kot da se mu je postavilo vprašanje v jeziku ki ga ne razume. Bojda da tip trenutno na veliko uživa, ko nima zmaja zraven.
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 09. Maj. 2007 20:47

***Ally*** napisal/-a:Meni je v oči padlo da je bil ful nesimpatičen...za Tino bi si predstavljala nekega mačota :D

ja jaz sem tud pričakovala in sem bila kar mal presenečena...ne vem no :D tina glede videza se mi zdi čist ql pa tudi kot oseba se mi na začetku ni zdela slaba, ampak zdej mi je pa mal tako... ;) ampak mislm, da jo nekatere prov preveč kritiziraste in se spuščaste v detajle, kot da bi morala bit idealna, če je na tv-ju,... Sicer pa, vsak ima svoje mnenje ne :D
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 09. Maj. 2007 21:06

na toto tino ste navalili....mi je pa najbol fer kr ni tipa prevarala pa bi ga lahko takoj..

ce bi ga prevarala pa mislim da bi kr en celi forum o tem nardili.... :lol: se ne pravim da se mi zdaj nevem kak dopade ampak so se vecji butli not..
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 09. Maj. 2007 21:28

LOL fer ti je ker ni tipa prevarala ker bi ga lahko takoj?!?? Ojoj

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov