Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 08. Maj. 2007 22:01

Najbolj glupo mi je to, da Tina čist vsakič ko nekdo nov pride, misli da je prišel z neko zaroto in oh in sploh :? Sprva mi je delovala čist kul, sam zdej se mi je zgabila do konca. Inteligenco in razgledanost ma na dobesedno na nuli... edini način na kateri zna komunicirat je opravljanje... nima nobenega spoštovanja do oseb, ki jih ne pozna... skratka podn od podna.

Kar se pa tiče tistega razrezanega šala, se mi zdi, da ji je bolj šlo v nos to, da je to nardila neka nova kandidatka, kot to da se šal uničil. Pač Alisa hoče neki najdet s čimer bi se lahko ukvarjala, ne pa da cel dan poležava in opravlja kot to počnejo tina in tjaša.

Kar se pa tiče tiste njene izjave "nevem kako lahko pri 21 skače čez kolebnico"... mislim halo... Jst se tud lahko vprašam, kako je lahko neka 22 letna punca tako nerazgledana... ne ve kako se pravilno izgovori 'Helsinki'... da ma angleščino čist na nuli... da ne ve kdaj se je slovenija osamosvojila. Mene bi blo na njenem mestu pošteno sram in bi namesto celodnevnega opravljanja, vzela kšno knjigo v roke in se malo izobrazila o najbolj osnovnih stvareh, ki jih še osnovnošolski otrok bolje obvlada.
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a katrin21 » 08. Maj. 2007 22:17

Opravljanje in nič drugega kot opravljanje se ponavadi pojavlja pri ljudeh, ki nimajo na svetu prav nobenega drugega dela, ki so s samozavestjo pod nulo in ne znajo delat drugega kot preučevat druge ljudi. Če bi za začetek vzela v roke kakšno knjigo, pa kaj pametnega imela za počet potem ji take stvari tudi na misel ne bi prišle tako pa pri 22ih izgleda kot upokojenci, ki po cele dneve gledajo skozi okno in 'občudujejo' druge ljudi. Tako...sedaj pa bom zaključila z svojim govorjenjem o njej, da se slučajno ne spustim na njeno raven. :D
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 08. Maj. 2007 22:33

Najboljša pa je tista izjava:
"oni se sigurno poznajo že od prej" :lach:
Uporabniški avatar
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yancha » 09. Maj. 2007 8:42

Tole bo še zanimivo :D . Tina blesti v vsej svoji inteligenci :lol: .
Po moje se jim že mal fuzla...k če si tkole zaprt,ti mora na psiho udart...pa se še sam ne zavedaš.
Tina se obnaša,k da je hiša njena...ji ni jasno,da so tanovi tekmovalci enakovredni njej oziroma usem,k so že od začetka notr.

Una debata o limonah je jasen dokaz,da iščejo dlako u jajcu...Sam čakajo na moment,da bodo lahko težili tanovim...
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 09. Maj. 2007 10:45

Tina se je baje Stanetu potožila kako blazno jo je strah, da ji Janez ne bi kej naredu :? Rekla je, da je človk sigurno nek blazen psihič in nasilnež, glede na to kako grdo in "brutalno" je v tjašo vgrel limono :lach:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 09. Maj. 2007 10:49

^^ hehe :D :D

am... zakaj pa alena kličejo antonio?
Uporabniški avatar
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yancha » 09. Maj. 2007 11:09

Ne morem verjet,da Tina take vn meče...Tjaša je rekla,da JI je Janez vrgel limono, Tina je pa napihnila use skp in rekla,da je Janez V NJO vrgel limono ....in v tem je velika razlika.
Ti, ti, hudobni Janez :lol: !
sweetkana
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetkana » 09. Maj. 2007 11:25

ja a niste vidl, da ji jo je direkt v glavo vrgu?? padla je v nezavest, plus tega pa dobila pretres možganou...zdj bo pa še bol butasta kot je bla
:( :roll: :roll: :roll:
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 09. Maj. 2007 11:33

Ta Tina samo ene zbrke dela not, vse poskuša naščuvat proti drugim, ketri ji niso všeč. Men se zdi, da gre ona mnogim tam notri na živce in v naslednjih nominavijah bo definitivno na tapeti.
Uporabniški avatar
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Yancha » 09. Maj. 2007 11:41

Da b men kdo gledal u zobe pa štel, npr. kolk makaronov sm dala u usta...ma mu jih nabijem na glavo :lol: .
Janez je čist prou naredu...Sam škoda,k je falil :D .
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 09. Maj. 2007 12:43

Tina je takaaa velika trcjalka! k neve da jo folk zuni gleda, pa ma čedalje slabše mnenje o njej? :?
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 09. Maj. 2007 13:44

Tina je pa tako mem da groza. Ne prenesem neumnih in nerazgledanih ljudi kot je ona, pa kokr grdo se sliš. Plus tega da ima stalno težnjo po tem da komandira in kontrolira vse in vsakogar. Naslednja vrsta ljudi ki mi grejo na jetra so pa pasvici in lenobe kot je Tjaša, ki se jim še ležat ne da in so sami seb odveč. :roll:
Sicer je pa krivda moja ker sploh pričakujem kaj pametnega od ljudi ki se prijavijo v BB in da sploh spremljam to :D.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Maj. 2007 13:48

čudi me, da nihče ni komentiral Tininega fanta, ki je zadnjič gostoval v oddaji... :D

komentarji??? :D
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 09. Maj. 2007 13:50

^^Kdaj, v zadnji sobotni? Hmm, jaz se ga nič ne spomnim.. :gruebel:
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 09. Maj. 2007 14:05

Ja ja jaz se ga spominm ja :D sam kokr jst vem je gostoval prejšnjo soboto, ne to... sej je neki tudi pravu, če se ne motm :P uglavnm jst hmm men se zdi na prvi vtis mal čudn...ker kokr se spomnm je nina neki ga vprašala uni pa ji je kr neki nazaj zabil :?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov