Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Najbolj glupo mi je to, da Tina čist vsakič ko nekdo nov pride, misli da je prišel z neko zaroto in oh in sploh Sprva mi je delovala čist kul, sam zdej se mi je zgabila do konca. Inteligenco in razgledanost ma na dobesedno na nuli... edini način na kateri zna komunicirat je opravljanje... nima nobenega spoštovanja do oseb, ki jih ne pozna... skratka podn od podna.
Kar se pa tiče tistega razrezanega šala, se mi zdi, da ji je bolj šlo v nos to, da je to nardila neka nova kandidatka, kot to da se šal uničil. Pač Alisa hoče neki najdet s čimer bi se lahko ukvarjala, ne pa da cel dan poležava in opravlja kot to počnejo tina in tjaša.
Kar se pa tiče tiste njene izjave "nevem kako lahko pri 21 skače čez kolebnico"... mislim halo... Jst se tud lahko vprašam, kako je lahko neka 22 letna punca tako nerazgledana... ne ve kako se pravilno izgovori 'Helsinki'... da ma angleščino čist na nuli... da ne ve kdaj se je slovenija osamosvojila. Mene bi blo na njenem mestu pošteno sram in bi namesto celodnevnega opravljanja, vzela kšno knjigo v roke in se malo izobrazila o najbolj osnovnih stvareh, ki jih še osnovnošolski otrok bolje obvlada.
Kar se pa tiče tistega razrezanega šala, se mi zdi, da ji je bolj šlo v nos to, da je to nardila neka nova kandidatka, kot to da se šal uničil. Pač Alisa hoče neki najdet s čimer bi se lahko ukvarjala, ne pa da cel dan poležava in opravlja kot to počnejo tina in tjaša.
Kar se pa tiče tiste njene izjave "nevem kako lahko pri 21 skače čez kolebnico"... mislim halo... Jst se tud lahko vprašam, kako je lahko neka 22 letna punca tako nerazgledana... ne ve kako se pravilno izgovori 'Helsinki'... da ma angleščino čist na nuli... da ne ve kdaj se je slovenija osamosvojila. Mene bi blo na njenem mestu pošteno sram in bi namesto celodnevnega opravljanja, vzela kšno knjigo v roke in se malo izobrazila o najbolj osnovnih stvareh, ki jih še osnovnošolski otrok bolje obvlada.
- katrin21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
Opravljanje in nič drugega kot opravljanje se ponavadi pojavlja pri ljudeh, ki nimajo na svetu prav nobenega drugega dela, ki so s samozavestjo pod nulo in ne znajo delat drugega kot preučevat druge ljudi. Če bi za začetek vzela v roke kakšno knjigo, pa kaj pametnega imela za počet potem ji take stvari tudi na misel ne bi prišle tako pa pri 22ih izgleda kot upokojenci, ki po cele dneve gledajo skozi okno in 'občudujejo' druge ljudi. Tako...sedaj pa bom zaključila z svojim govorjenjem o njej, da se slučajno ne spustim na njeno raven.
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
Tole bo še zanimivo . Tina blesti v vsej svoji inteligenci .
Po moje se jim že mal fuzla...k če si tkole zaprt,ti mora na psiho udart...pa se še sam ne zavedaš.
Tina se obnaša,k da je hiša njena...ji ni jasno,da so tanovi tekmovalci enakovredni njej oziroma usem,k so že od začetka notr.
Una debata o limonah je jasen dokaz,da iščejo dlako u jajcu...Sam čakajo na moment,da bodo lahko težili tanovim...
Po moje se jim že mal fuzla...k če si tkole zaprt,ti mora na psiho udart...pa se še sam ne zavedaš.
Tina se obnaša,k da je hiša njena...ji ni jasno,da so tanovi tekmovalci enakovredni njej oziroma usem,k so že od začetka notr.
Una debata o limonah je jasen dokaz,da iščejo dlako u jajcu...Sam čakajo na moment,da bodo lahko težili tanovim...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ta Tina samo ene zbrke dela not, vse poskuša naščuvat proti drugim, ketri ji niso všeč. Men se zdi, da gre ona mnogim tam notri na živce in v naslednjih nominavijah bo definitivno na tapeti.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Tina je takaaa velika trcjalka! k neve da jo folk zuni gleda, pa ma čedalje slabše mnenje o njej?
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Tina je pa tako mem da groza. Ne prenesem neumnih in nerazgledanih ljudi kot je ona, pa kokr grdo se sliš. Plus tega da ima stalno težnjo po tem da komandira in kontrolira vse in vsakogar. Naslednja vrsta ljudi ki mi grejo na jetra so pa pasvici in lenobe kot je Tjaša, ki se jim še ležat ne da in so sami seb odveč.
Sicer je pa krivda moja ker sploh pričakujem kaj pametnega od ljudi ki se prijavijo v BB in da sploh spremljam to .
Sicer je pa krivda moja ker sploh pričakujem kaj pametnega od ljudi ki se prijavijo v BB in da sploh spremljam to .
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Ja ja jaz se ga spominm ja sam kokr jst vem je gostoval prejšnjo soboto, ne to... sej je neki tudi pravu, če se ne motm uglavnm jst hmm men se zdi na prvi vtis mal čudn...ker kokr se spomnm je nina neki ga vprašala uni pa ji je kr neki nazaj zabil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov