Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 08. Maj. 2007 19:27

Pa kaj sem jaz edina, ko sem komaj danes vidla, da je Tina na Filipinih rekla, da smo samostojni od leta 1990 ko je Tito umrl???? :eek:
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 08. Maj. 2007 19:30

*pupika* napisal/-a:Pa dej no... spet jim ni ratalo naloge narest?? Nevem no... počas bom misla, da si norce delajo... ker tok nesposobni, pa tudi ne morejo bit... ali pač :wink:

To ni blo v okviru naloge ampak kot darilo...
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 08. Maj. 2007 19:41

J.Lo napisal/-a:Pa kaj sem jaz edina, ko sem komaj danes vidla, da je Tina na Filipinih rekla, da smo samostojni od leta 1990 ko je Tito umrl???? :eek:

ja, to je blo zdaj na strani bbja
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 08. Maj. 2007 19:50

Joj pa sej človek ne more verjet da so lahko eni osebki tako glupi kot noč,...jih je kr nekaj takih ki so budala na kvadrat (Alen,Andrej,Tjaša),samo ta krava bebasta od Tine jih zmaga vse....vsaka čast Janezu da ob tako debilnem bitju obdrži mirne živce,opravljivka zahrbtna,da bi ji vsaj dal eden brco v rit da leti preko vrta ven iz hiše :evil: .Njena inteligenca je pa poglavje zase :roll:
Sicer pa tejle ta novi tekmovalci so zelo fajn,posebej Marina (končno ena lepa punca,tista spaka blontna od Tine se lahko skrije proti njej).
Še celo Stane ki JE BIL moj favorit je v klanu od Tine :box: -marš...
Zadnjič spremenil the big red machine, dne 08. Maj. 2007 19:53, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 08. Maj. 2007 19:51

punchka tip perverzno govori z 20 in se vec let mlajsimi od njega...to je za mene kozlarija
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 08. Maj. 2007 19:52

ste že kaj glasovali za izselitev...jas sem ravno včeraj za Alena... mislim da je to edini način, da gre Tina ven! pa on je tud zahrbtnež tak da to bi lahko blo to če gre ven... 2 muhi na en mah...
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 08. Maj. 2007 19:53

Men gre že prav na živce Tina. Opravlja Aliso samo zato, ker je ona pač levinja in bol komandira...ja najbolj, da bi bli res vsi tih in bi sam Tina pol govorila!!! Zdj jo sam muč, ker ona ni glavna in se more spravt na druge...v tem primeru na Janeza pa ALiso!! :roll:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 08. Maj. 2007 19:55

Jao kaj je ta Tina zatežena...pa še butasta na kubik :roll:

Sam se niti mal ne trudijo, da bi se tanovi vklopli...mogoče, bi se jim dal tut lepše razložit pravila in bi jih oni lažje sprejeli kot pa da jih samo šikanirajo..sej tastar in Alisa sta res mal smotana, sam Marina deluje pa prov ok punca...pa Tina in Tjaša nooonstop opravljata...

...najhujša je pa una, ko sta kar naenkrat obe telovadli...pa ker vsi vemo, da sta lene riti...pa Tinina prijava: "Pri 21 skače kolebnico, meni se ne bi dalo"...wtf ženska... :roll:
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 08. Maj. 2007 20:04

zdaj zgleda da so pralni stroj dobli al kaj...tisto darilo...gledam vživo...pa reče Marina tak Tini...zaj ko ga usposobimo bo tak celi dan delal ju3 pa to...se bo vse pralo... pa ignor totalni... ko da je nevemkaj

zaj pa ravno jo poskuša prepričat proti alisi...OMG!!!!! joooo pras*ca f***ena!!! jooo jo že obrača, jo že obrača! :roll:
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 08. Maj. 2007 20:22

Am... mene pa nekej zanima... kaj za vraga je delu Alen s cedilom v đakuziju? :D
My dreams are my reality...
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 08. Maj. 2007 21:08

ninc napisal/-a:
J.Lo napisal/-a:Pa kaj sem jaz edina, ko sem komaj danes vidla, da je Tina na Filipinih rekla, da smo samostojni od leta 1990 ko je Tito umrl???? :eek:

ja, to je blo zdaj na strani bbja

ja, kaj, ona je pač biser sloveske pameti :D pa kaj je, vodička al kako??wow, po moje te namest v benetke pelje na dunaj...kaj čmo, izlet v neznano :lol: ja, upam da jo bodo končno sf***l in vrgl ven....ta egoistična...da ne rečem kaj je stara komaj 22 let...mlajša od mene...po videzu sm ji jst dala 30...po glasu pa 60 in operacijo glasilk
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a katrin21 » 08. Maj. 2007 21:29

Moram priznat, da odkar poslušam izjave sodelujočih b BB-ju se mi je močno povečala samozavest glede lastne inteligence. :D
Nikoli ampak res nikoli ne maram govorit čez druge ljudi ampak, ko slišim Tino kakšne strelja me enostavno zvije.
Kar pa mi še extra ni jasno je to kaj Stane sploh vidi na njej?! Kar ne predstavljam si kako mu je lahko še vedno všeč glede na to, da jo je moral poslušat, ko je bil vklenjen z njo, da jo posluša vsak dan kake meče ven...ne vem ali je tudi z njim nekaj močno narobe ali pa gre svet res v drugo smer i ljudje vidijo samo še lepo postavo in blond lase. :gruebel:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Maj. 2007 21:33

*pupika* napisal/-a:Am... mene pa nekej zanima... kaj za vraga je delu Alen s cedilom v đakuziju? :D

verjetno plavajočo svinjarijo (mušice ipd) ven pobiral... vsaj tako je zgledalo...
torej čistil jacuzzi... :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Maj. 2007 21:34

norolescentka napisal/-a: pa kaj je, vodička al kako??wow, po moje te namest v benetke pelje na dunaj...

ali pa v hakkinena....ups...helsinke! :D :D :D
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 08. Maj. 2007 21:54

Jochie napisal/-a:
*pupika* napisal/-a:Am... mene pa nekej zanima... kaj za vraga je delu Alen s cedilom v đakuziju? :D

verjetno plavajočo svinjarijo (mušice ipd) ven pobiral... vsaj tako je zgledalo...
torej čistil jacuzzi... :)

pol bodo pa s tem župo cedili :rofl: sej sem si misla, da bo nekej takega...
My dreams are my reality...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov