Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Bina napisal/-a:Ja, očitno malo preveč šparajo, da jim limone gnijejo al plesnijo. Kako pa je Tina odreagirala, ko ji je Janez tisto rekel? A ima Tina v konfliktih kake pametne argumente? Tut meni je vedno bolj butasta - sploh ko sem to prebrala:
Stane Tini, ko se ta pakira za Filipine: zakaj pakiraš dve pižami?
Tina: Ma eno, če bo mrzlo, drugo pa če bo vroče. Kaj pa veš...
Tina: Slovenia became independ when Tito died in 1990....
Se vrne Tina s Filipinov in pove, da je bila marioneta (besede mažureta očitno ne pozna).
Tina je rekla, da so plesali polko in vsi so bili oblečeni v POLJSKE obleke.
Tina razlaga o razlikah med našimi stanovalci in filipinskimi: "Mi smo tako zagrinjeni oni pa tako veseli ..."
OK, res nimam več besed za to Tino.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Lotti - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
- Kraj: Above the clouds
)Men gre pa Tjaša toooooook na živce.OMG, mislim, če je ta ženska že kej nardila v tej hiši...Groza na dveh nogah če mene uprašate.Ne morem je prežvečit sploh. Sicer pa Janez je men tut mal smešn, sam hvala bogu je pa edini, ki res ne bo držu jezika za zobmi in pustu, da ga Tina z svojimi podložniki neprestano zajeduje. Tko, ko gledam tale BB se prov zamislim, kdo je tisti, ki je res mal prfukjen notri...na koncu ugotovimo, da se Tina, Stane in Tjaša ne morejo vklopit notr-ma ne more bit z usakim novim, k pride notri neki narobe. Očitno z njimi neki ni kul, k majo take bedne skoz. Kr dlake mi grejo pokonci, ko jih vidim in poslušam(pametni so pa res ko majka, moram rečt )
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Lotti napisal/-a:)Men gre pa Tjaša toooooook na živce.OMG, mislim, če je ta ženska že kej nardila v tej hiši...Groza na dveh nogah če mene uprašate.Ne morem je prežvečit sploh. Sicer pa Janez je men tut mal smešn, sam hvala bogu je pa edini, ki res ne bo držu jezika za zobmi in pustu, da ga Tina z svojimi podložniki neprestano zajeduje. Tko, ko gledam tale BB se prov zamislim, kdo je tisti, ki je res mal prfukjen notri...na koncu ugotovimo, da se Tina, Stane in Tjaša ne morejo vklopit notr-ma ne more bit z usakim novim, k pride notri neki narobe. Očitno z njimi neki ni kul, k majo take bedne skoz. Kr dlake mi grejo pokonci, ko jih vidim in poslušam(pametni so pa res ko majka, moram rečt )
Kt da bi jst napisala Točno tko je.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Spet niso nardil al kaj , rojeni za neuspehe torej.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
ej, ste slišle zdle v oddaji, kolk tina teži glede kolebnice iz šala??krava debilna!!!naj gre že ven.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov