Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
dean444 napisal/-a:Ja včeri je bil Janez faca. Ko so ga zarad limone napadli. Ker je dal eno v čaj, ena je bila pa plesniva. Oni ga napadajo, da limone šparajo. Je rekel Tini a bom tebe spraševal kaj lahko delam in kaj ne
A res ji je to reku? Car
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
DOra. napisal/-a:tina pa je tak kak vecina bab tu v slo....ni ravno najbol pametna samo tak glupa pa spet ni...da bi vas snemali 24 ur dnevno bi tud vsi mi bli butli
Ne, Tina JE ekstremno glupa za moje pojme. Se pa strinjam da je tipičen primer mlade slovenke, kar je ibr žalostno. Zlobna je pa tud čist preveč.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
meni pa se je Janez ful bedno razpenil, ker mu je Tjaša čisto mirno povedala da se špara z limonami..
Houd de wereld tegen
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
The secret of success is consistency of purpose.
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Men gre pa Janez na jetra. Zdej gledam tist "prepir o limoni". In res, dej no, kakšne bedne ma. Se obnaša k en ata tam notri, zraven je pa še sam en velik otrok.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Omg kok je bil Bruce šokiran k je šla Wendy ven Tip je bil čist fertik in tud ostali fak ej, k da bi kdo umrl. Prov tulil so in vse. Čeprav se men zdi da je blo Brucu velik bolj hudo kot pa Wendy
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
honeydew napisal/-a:Če se pa tako špara in so tako organizirani, zakaj pa potem sadje gnije in ga mečejo stran?
Ja, očitno malo preveč šparajo, da jim limone gnijejo al plesnijo. Kako pa je Tina odreagirala, ko ji je Janez tisto rekel? A ima Tina v konfliktih kake pametne argumente? Tut meni je vedno bolj butasta - sploh ko sem to prebrala:
Stane Tini, ko se ta pakira za Filipine: zakaj pakiraš dve pižami?
Tina: Ma eno, če bo mrzlo, drugo pa če bo vroče. Kaj pa veš...
Tina: Slovenia became independ when Tito died in 1990....
Se vrne Tina s Filipinov in pove, da je bila marioneta (besede mažureta očitno ne pozna).
Tina je rekla, da so plesali polko in vsi so bili oblečeni v POLJSKE obleke.
Tina razlaga o razlikah med našimi stanovalci in filipinskimi: "Mi smo tako zagrinjeni oni pa tako veseli ..."
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
sej je nimajo, samo upajo vseeno da bo dala kr je pac blont pa upajo na najbolse!
kolko sn vidla se ze kregajo? zarad limon? svasta!
kolko sn vidla se ze kregajo? zarad limon? svasta!
Hello, 911. I''m on fire!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov