Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 03. Maj. 2007 10:10

Jao, kok ste ene pametne in kok pretiravate, da to ni za verjet! Punca je močnejše postave, ma trebuh pa ma celulit, ampak nikakor pa ni tako debela, da bi njeno zdravje blo ful neki ogroženo! Mislim, OMG, kok se ene sploh lahko znebite takih izjav??? In v kavbojkah zgleda čist solidno, je pa res, da telesa nima niti slučajno natreniranega. Obstajajo punce, ki se filajo z vsem junk foodom in ki ne poznajo telovadbe, pa majo srečo, da se jim ne pozna... Ampak take pa zdravo živijo al kaj, dokler nimajo špeha, je to zdravo??
Res je, da Tjaša pač ni material za striptiz, ampak se morate zavedat, da če punca zgubi ene 12 kg in se začne ukvarjat s športom, bo zgledala super. Ampak take bedarije, da si pa zdej zarad tega špeha ona ne vem kolk ogroža zdravje... taki komentarji so pa res pretirani...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 03. Maj. 2007 12:15

Ja sorry po moje pa res ni lih zdravo...
Pa baje, da je bla Tjaša ful suha, da se je v zadnjem času tko poredila...
Mi je šepnil glas s Primorske :wink: . Kukrkoli no, pupa je luškana, sam mal športanja ji manjka oziroma mal manj bi mogla jest. Čudno, da ji Suzana nič ne zateži! Ona ma pa za 38-letno žensko mega postavo!!!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 03. Maj. 2007 12:25

hubabuba napisal/-a:Jao, kok ste ene pametne in kok pretiravate, da to ni za verjet! Punca je močnejše postave, ma trebuh pa ma celulit, ampak nikakor pa ni tako debela, da bi njeno zdravje blo ful neki ogroženo! Mislim, OMG, kok se ene sploh lahko znebite takih izjav??? In v kavbojkah zgleda čist solidno, je pa res, da telesa nima niti slučajno natreniranega. Obstajajo punce, ki se filajo z vsem junk foodom in ki ne poznajo telovadbe, pa majo srečo, da se jim ne pozna... Ampak take pa zdravo živijo al kaj, dokler nimajo špeha, je to zdravo??
Res je, da Tjaša pač ni material za striptiz, ampak se morate zavedat, da če punca zgubi ene 12 kg in se začne ukvarjat s športom, bo zgledala super. Ampak take bedarije, da si pa zdej zarad tega špeha ona ne vem kolk ogroža zdravje... taki komentarji so pa res pretirani...

lej...okej...pa mi noben ne bo poslau striptiza njenega...pej neč :wink:

ne ne...hotla sm rečt...d se popolnoma strinjam s tabo hubabuba...je res kar praviš...punca je pač bol okrogle postave...ma tko ku jo gledam je pa res lepa...prou simpatična mi je...
in tud tkrt k ji je miha reku, d je lepa, sam malo bi se še mogla s telovadbo ukvarjat...to se mi je zdelo tko nesramno od njega!!! (pa čeprou mi zdej tud miha ni več tko slab fant :wink: )...
tko...k sm spraševala za video od tjašinega striptiza, nisem mislila nič slabega...sam čisti ženski firbec...k tud ČE GDAJ :wink: vidim njen ples, si ne bom spremenila mnenja o njej...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 03. Maj. 2007 12:40

Kaj se zadnje čase nč kej zanimivga ne dogaja v BBju da je sam o Tjaši in njeni postavi govora? :D Js zadnje par dni nism nč spremljala, sicer pa mi je že itak vse skup bedno ker so res (skor) sami dolgočasneži not in pomoje si sploh noben ne zasluži tistga dnarja. :roll:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 03. Maj. 2007 12:53

jst sm pa nehala to gledat, k mi je res zlo bedno ratal, sploh zarad teh tedenskih nalog k so res bedne, mislm kr neki. in takih bedarij res ne morm gledat. k bi dal vsaj neke zanimive tedenske naloge bi še šlo, ampk tale tedn majo pa res katastrofalno nalogo.
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 03. Maj. 2007 13:02

hubabuba :zustimm:

Meni osebno je Tjaša vsaj do sedaj še najboljša osebica v BB, ne vem pa, zakaj se morajo ljudje takoj vtakniti v človekovo zunanjost, pa takšen kot nekdo je, pač je ... bolj glejte dejanja, kot pa zunanjost, no, njena pa res ni odbijajoča :roll:
Mene pa bolj moti to, da imajo nekateri ves dan sončna očala gor, tudi pri zajtrku - v zaprtih prostorih mislim ... pa da se stalno nekaj skrivajo v ozadnju za ostalimi, v spovednici pa napadejo vse počez in podolgem ...
Zdej zna bit pa še na nek način pestro v hiši, kot je sploh lahko, ker so ostali notri ti, ki ves čas niso bili nevem kako odmevni v vsem tem času ... in ki dejansko ne bodo imeli nekih tehtnih razlogov za nominacije, to bo zanimivo poslušat :)
Sam res je pa preveč tega kreganja, no zdej je manj in pa opravljanja ... pa sej se najde tud kaj drugega za pogovarjat ...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 03. Maj. 2007 13:09

Ja naloge so res glupe do konca, čeprav ta ki je ta tedn se mi še ne zdi tak katastrofalna, so mel pa res ene take da adijo pamet! Še posebej tisto z vojaki ... :roll: ajej, res si ne morjo zmislit nč novga in izvirnega, bedniki. Sam me pa reeees zanima kdo izmed teh bebcev bo na koncu zmagal. :lol:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 03. Maj. 2007 13:48

Zdej sm mal out iz dogajanja v hiši BB, ker sem bla odsotna.
Zanima me, kdo je koga nominiral ta teden???
Pa če je kje kakšen link (lahk tud kot novička, slikca) tega opevanega Tjašinega striptiza, se priporočam... :wink:
Kartice nimam, tak da ne morem brskat po shrambi na strani BB.
...
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 03. Maj. 2007 14:04

Zdele sem gledala Tjasim striptiz :roll: . Nimam nic proti debelim zenskam, samo ce bi bla js taka k je ona, ne bi sla nikol plesat striptiza pred kamerami :roll:
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 03. Maj. 2007 14:40

Josephina napisal/-a:Zdele sem gledala Tjasim striptiz :roll: . Nimam nic proti debelim zenskam, samo ce bi bla js taka k je ona, ne bi sla nikol plesat striptiza pred kamerami :roll:

Ja, sam on je mogla it, ker je bla to naloga. Če ne bi šla, bi pa s tem zaj*** celo tedensko nalogo ... Sej njej tud ni bil luksuz tam plesat, je še sama na koncu rekla, kaka sramota.
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Zasavje

Neprebrana objavaNapisal/-a tinchy18 » 03. Maj. 2007 14:49

Josephina napisal/-a:Zdele sem gledala Tjasim striptiz :roll: . Nimam nic proti debelim zenskam, samo ce bi bla js taka k je ona, ne bi sla nikol plesat striptiza pred kamerami :roll:

kje si ga pa gledala? a je na youtube ali kje?
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 03. Maj. 2007 15:18

Men se ful zdi, da bo Stane zmagu :D
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 03. Maj. 2007 15:34

Tr|n|ty napisal/-a:

Ja, sam on je mogla it, ker je bla to naloga. Če ne bi šla, bi pa s tem zaj*** celo tedensko nalogo ... Sej njej tud ni bil luksuz tam plesat, je še sama na koncu rekla, kaka sramota.

Aja, tega pa nisem vedla, sem mislila da je sla prostovoljno.

tinchy18 ne gledala sem na BB strani, ker mam tamal kartico.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 03. Maj. 2007 15:53

ojej kiri smehi zdele gledam k so dans mel nalogo pač poligon..s korolo pač pridt čez poligon..u paru pač pa usak je biu enkat korola..smehi..kako je jasmina mogla tjašo rint..da so kam pršle.. :) al pa stane pa tina.. ojej :D ..smešno no
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 03. Maj. 2007 16:10

:( Spet niso opravili naloge... Sem malo jezna na BB, ker je rekel, da se niso poljubili po pravilih...Kaj bi rad, da bi se dali dol na poročni dan, ko so ga imeli??? :roll: :roll:
Ni mi jasno več nič! :roll:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov