Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
mala punci
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mala punci » 01. Maj. 2007 10:15

Študentka. napisal/-a:a je kje kakšen posnetek ko tjaša pleše??? (you tube)???
hočm vidt :D

Jz sm tut včeraj zamudila BB in bi rada vidla o čem zdaj vsi tolk na veliko razpravlajte. Pač, babji firbec kaj češ :oops:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 01. Maj. 2007 11:21

Jst tud ne vem, kaj se vsi tok zgražate nad nekom, ki izrazi svoje mnenje. Mislim, da deniro ni nič drugega povedal kot resnico. Koliko takih, ki zagovarjate tjašo in njego postavo, bi si dejansko želelo imeti tako postavo???

Preden se je Tjaša slekla, mi je delovala kot povprečna 'zaobljenja' ženska, vendar ko sm učeri vidla tisto "plopotanje" celulita in povešen trebuh me je minilo do vsega. Da ne govorim o riti, ki je bla prav taka "valovita" in zamaščena.

Pa nimam čisto nič proti debelim ljudem, ampak vseeno se ne slepim s prepričanjem da je kaj takega normalno oz. lepo. Poznam kar nekaj debelih punc, ki kljub zaobljenosti nimajo celulita - ja tud to obstaja! Recimo moja mami je bolj močnejše postave, vendar ima na nogah zelo zategnjeno kožo, pa je že čez 40 let stara. Velik kolesari in 2x tedensko hodi z kolegicami na aerobiko. Kil ji vseeno ne rata dol spravit, ampak vseeno ne zgleda kot neka "valovita" stara mama.

Gre se za to, da je tjaša še zelo mlada punca, kateri ne pristoji taka maščobasta postava. Pa to nima nobene veze z "noben ni popoln"... kajti to ni znak nepopolnosti ampak zanemarjenosti!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 01. Maj. 2007 11:30

Ne vem če je kdo dejansko zagovarju njeno postavo, ne vem kdo jo bi.. Smo povečini samo izrazl da je dost pogumna da se gre tkole izpostavljat glede na to da ni lih material za striptiz.
Če bi kdo zagovarju njeno postavo pomojm ni vidu videa.. ker to res ni zdravo.
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 01. Maj. 2007 11:36

sofia83, prvič v življenju sem te opazila :) Tale "otroški" NOT je zabaven...
Hvala, da si me s svojim postom nasmejala.

Nikoli ni bil moj namen postaviti stvari na svoje mesto, povem mnenje, kot ga poveš ti. Jaz tebe motim, ti pa mene ni, ker do danes niti vedela nisem, da obstajaš.

Meni je uporaba takega besednjaka pač zelo mimo. Ampak se vsem zgodi, tudi meni.

Ja, je takšna tema, se čisto strinjam, ampak se je že velikokrat zgodilo, ampak JAZ osebno imam rada drugačno izražanje. Če ti ne, potem tudi super. Vedno me lahko ignoriraš, tako kot bom jaz tebe (če te bom opazila).

In ja, Tjaša je močna, ima veliko celulita. Če že ogroža svoje zdravje, pa ne vem. Jaz nisem z veseljem gledala niti Mihata niti Jasmine niti Tjaše.
Uporabniški avatar
mala punci
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mala punci » 01. Maj. 2007 12:19

Tyra napisal/-a:In ja, Tjaša je močna, ima veliko celulita. Če že ogroža svoje zdravje, pa ne vem. Jaz nisem z veseljem gledala niti Mihata niti Jasmine niti Tjaše.

Ja ampak gledala si pa vseeno a ne?! In v tem je point BB da vsi gledamo , da se vsi zgražamo in komentiramo. Ampak še vedno pa vsi gledamo in mislim da ni nihče včeraj ko je bil posnetek in ko je zagledal Tjašo prestavil program.
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 01. Maj. 2007 12:34

Ojoj, kok sm se (spet) učeri narežala temu zmešanmu Alenu. :rofl:
Edini je še not k je vsaj kej iz njega.
Waiting in the queue oh whoopee doo
Lev_inja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lev_inja » 01. Maj. 2007 12:55

Meni je tudi Alen zakon.Res,da je včasih malo odsoten,ampak ko pa začne s svojimi forami se mu pa lahko samo smejiš.Je 100krat boljši kot pa Jasmina in Tjaša, ki drugo ne veta kot poležavati.Glede Tjaše pa nevem kaj bi rekla.Mogoče se pa ona s svojo težo ne obremenjuje in ji je všeč taka kot je.Ampak bi boljše bilo,če bi lepo kolesarila, ne pa cel čas spala.Mislim, da je njeno mamo kar sram, da je Tjaša taka lenoba.Zato pa je rekla, da jo na spremlja po internetu.
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 01. Maj. 2007 13:06

Jaz si želim, da noben ne bi zmagu, ker si čist noben ne zasluž 75.000€. Naj jih raje podarijo recnim, ali pa kakšnim bolnim otrokom, ljudem... Tale naš BB je podn od podna.
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 01. Maj. 2007 14:03

mala punci napisal/-a:Ampak še vedno pa vsi gledamo in mislim da ni nihče včeraj ko je bil posnetek in ko je zagledal Tjašo prestavil program.

a bi se dalo kje videt ta posnetek mogoče?
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 01. Maj. 2007 14:16

Ja Alen je res taka faca, včeri ko sm gledla oddajo sm se tak nasmejala ko je tistega varnostnika al kaj že igral pa neki skakal tam po dnevni sobi ... :lol: Pa tud če nč ne dela, že sam ko ga pogledaš je tak smešn da se mu morš smejat. :D Sicer ma tud določene bedne fore, ampak od vseh mi je zdej še skor najboljši ker se mu lahk vsaj nasmejiš, medtem ko kakšno Tjašo je prav mučno gledat ko je tak dolgočasna. :roll:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 01. Maj. 2007 15:16

Ta Alen pa je taka faca. :lol: Na začetku mi je bil beden, zaj pa tak fajn popestri celotno dogajanje. Kak sem se presmejala, ko je bil ta varnostnik, pa ko jih je ženo.. :rofl:
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 01. Maj. 2007 16:22

Zdaj so nekega medveda dobili in morajo za njega skrbet kot za svoja otroka. A si lahko se kaj bolj bednega zmislijo?
Drugac pa mi je tud bedno to, da morajo zdaj ko so priklenjeni z lisicami, hodit skupaj tudi na wc..
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 01. Maj. 2007 17:01

_Petra_ napisal/-a:morajo zdaj ko so priklenjeni z lisicami, hodit skupaj tudi na wc..

omg a res :eek: :eek:
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 01. Maj. 2007 17:05

Vse ok s temi lisicami, sam tole z wcjem je pa mal 2much. Mislm sj je vredu, morjo jim dat take in drugačne težke naloge, sam tuki so za moje pojme šli malo čez mejo.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 01. Maj. 2007 17:24

MoJcHyKa napisal/-a:
mala punci napisal/-a:Ampak še vedno pa vsi gledamo in mislim da ni nihče včeraj ko je bil posnetek in ko je zagledal Tjašo prestavil program.

a bi se dalo kje videt ta posnetek mogoče?

a mislš k so mel body apinting pa je vsak rpedstaulu eno žvau pol je pa una skakala gor z trebuhom pa ritjo?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov