Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Ja lahko pa da sam Robi glumi pred kamerami,da več noče nič z njo.Ker se za moje pojme obnaša kot en bedak zdaj ko je zunaj..in tisto njegovo spakovanje in žvečenje.Lahko da bo še z Jasmino(samo seks)le da tega noče priznat ker bi s tem potlačil svoj moški ego...Tip je nadut in je sam poln sebe.
Oooooooooooooo kok je ta Bruce kjut...men je ful žal da je šel,sicer pa po eni strani prav ker tega obnašanja kakor ga imajo oni res nebi mogel prenesti za nekaj cajta.
Mihi in Perotu je prav da ju je BB kaznoval,ker sta se mi ful zasr**** s tem kar sta izrekla.
Jasmina bi lahko enkrat nehala skakat po Stanetu,ki mu prav ne paše ko ženska skače po njem,in otolikokrat omenjati Robija.
Oooooooooooooo kok je ta Bruce kjut...men je ful žal da je šel,sicer pa po eni strani prav ker tega obnašanja kakor ga imajo oni res nebi mogel prenesti za nekaj cajta.
Mihi in Perotu je prav da ju je BB kaznoval,ker sta se mi ful zasr**** s tem kar sta izrekla.
Jasmina bi lahko enkrat nehala skakat po Stanetu,ki mu prav ne paše ko ženska skače po njem,in otolikokrat omenjati Robija.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Maudisa napisal/-a:ja da mu ona tak nič ne pomeni,da je pač seks z njo bil pač tak,ker je pač bla prilika itd
Js sm se tok smejala k sm to vidla v oddaji, točno sm vedla da bo tko - ona se bo zagledala v njega do konca, on jo bo pa skenslu. Mislm kaj je pa mislla - da on tut komi čaka da se uzun oddaje dobita in se spoznata še u RL ipd.? P-leeeeease! Pa k sta bla še oba notr, k je mela une izpade, da rab mal časa zase, brez njega, da premisl, itd. - k da bi bla v ne vem kakšni zvezi. Na čelu mu je pisal da jo bo od***u k pride vn. Itak pa tok zoprna k je, nč čudnga. Me je pa presenetl u oddaji prejšnjo soboto k so Robertovi kolegi rekl, da je full uspešen pr puncah.. Zakaj že? Še brije se ne tm dol. Ma men sta oba kr neki, in Jasmina, in Robi.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni se zdi pa, da se Robert sam dela frajerja, v resnici pa mu ni vseeno do Jasmine. U bistvu se mi zdi, da take prjavlja sam zato, ker se boji, da bi bla Jasmina u hiši s kom drugim in bi on pol izpadel kot eden izmed njenih sex sužnjev . Meni se je prou zasral, še posebno, ker sm u soboto gledla BB u živo in sm vidla njegove ˝izven kamer˝ reakcije!!!! Tip mi je ful bedn, res ma Jasmina svoje fore, sam meni je predobra zanj!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Učerej se mi je Miha prou zasmilu, ko je kazalo, ko mu je blo žal za besede, pa da je bla res zajebancija, kar se tiče besed o Brucu...
Pol mu je pa dal še svojo zapestnico z napisom Gladiator, pa mu reku, da nej bo še naprej borec... Ful lepo od njega
Pa ko mu je šlo kr na jok ko je šel Bruce domou... u učerajšnji oddaji sami plusi za Miha no... tudi unu, ku je Alena ustrašu haha
Pol mu je pa dal še svojo zapestnico z napisom Gladiator, pa mu reku, da nej bo še naprej borec... Ful lepo od njega
Pa ko mu je šlo kr na jok ko je šel Bruce domou... u učerajšnji oddaji sami plusi za Miha no... tudi unu, ku je Alena ustrašu haha
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ma res Miha ni slab!Men se ne zdi,da bi neki ful grdo mislu o Brucu.On je pač sam tko mal prazne glave in ne ve kaj lahko reče pa kaj ne.Drugač pa ma srce na pravem mestu !
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov