Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
naj gre Miha ven zdaj mi gre pa res ze na zivce, prej je bil ko ovcka, zdaj mu je pa jezik zrasel...navsezadnje, mi bo se Sonja postala simpaticna...od vseh teh hepanov...
Jasmina se mi pa smili s temi svojimi izjavami, da komaj caka, da Robija vidi Ko bi zenska vedla...oz. ko bo zvedla...
Jasmina se mi pa smili s temi svojimi izjavami, da komaj caka, da Robija vidi Ko bi zenska vedla...oz. ko bo zvedla...
I love SISLEY& RW
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Res me je ful sram, kako so se obnašali z Brucom. Problem je v tem, da v tem primeru predstavljajo celo Slovenijo in bomo zdej namesto lepega vtisa izpadli kot rasistični dolgočasneži, ki se za gosta niti mal ne potrudjo. Sonja je Brucu skos neki jokala - mislim no pa ka pa on s tem??? Sam v slabo voljo ga je spravljala, da o ostalih bedakih, ki so se očitno delal, da ga ni, sploh ne govorim. Pa tok prijazen pa super fant kot je Bruce. Prov sram me je! Revež verjetno komi čaka, da se vrne.
Poglejte kok s Tino lepo delajo, res jim je kot neka kraljična, zdi se mi da tud ona uživa, vsekakor bolj kot filipinska izmenjava pri nas.
Sram, sram, sram naj jih bo. Naj Bruca pošljejo še mal k men, da vidi slovensko toplino
Poglejte kok s Tino lepo delajo, res jim je kot neka kraljična, zdi se mi da tud ona uživa, vsekakor bolj kot filipinska izmenjava pri nas.
Sram, sram, sram naj jih bo. Naj Bruca pošljejo še mal k men, da vidi slovensko toplino
Zadnjič spremenil MiLLy, dne 26. Apr. 2007 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst upam, da Tina naredila na Filipinih boljši vtis, kot pa teli bedaki tukaj. Sicer so pa tudi naši producenti BB-ja skrajno nesposobni. Vsaj kuker sem bila sposobna ujet Tino v PBB, se mi zdi, da je bilo tam bol organiziran teden spoznavanja kultur. Tina je lahko predstavila svojo kulturo in se hkrati veliko naučila tudi o njihovi (skozi naloge).
Resnično upam, da si bo Bruce zapomnil lepe stvari in dogodke, ki jih je doživel tukaj.
Se mi je pa Miha ful zameril z njegovo izjavo in upam, da bo prav zaradi tega v soboto letel ven. Sicer mi gre Jasmina tud na živce, sam jo bom že nekako zdržala gledat še en teden.
Sonji mora bit pa zdaj verjetno full hudo, ko sta odšla in Bruce in Pero. Spet bo verjetno na istem, kot je bila prej.
Resnično upam, da si bo Bruce zapomnil lepe stvari in dogodke, ki jih je doživel tukaj.
Se mi je pa Miha ful zameril z njegovo izjavo in upam, da bo prav zaradi tega v soboto letel ven. Sicer mi gre Jasmina tud na živce, sam jo bom že nekako zdržala gledat še en teden.
Sonji mora bit pa zdaj verjetno full hudo, ko sta odšla in Bruce in Pero. Spet bo verjetno na istem, kot je bila prej.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
jemina napisal/-a:sj kaj ste pa pričakovali od teh lenih, vase zaljubljenih riti tukej v BB
ja!
res je zalostn da poj s takimi primitivnimi diskriminatornimi zaljivkami upadajo... ampak se bo vsaj naucu hinavstva, obsesije, privoscljivosti, lazi in drugega...menjava kultur al kako so ze rekl
Zivljenje je piskotek!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
bolhica napisal/-a:*hox* napisal/-a:izražanje trditev, za katere stanovalci vedo, da so neresnične, se prav tako štejejo za neprimerno vedenje.
jasmina je glumila pred stanovalci da je noseča???
jap, dobla je test nosečnosti in so vsi vedl, da je možno, da je noseča... iz takih stvari se ona norca dela
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ko smo že pri kršenju "primernega" vedenja. Recimo v pravilniku piše, da so kakršnekoli grožnje prepovedane. Vendar, kaj ni Jasmina že večkrat izrekla grožnje z ubijanjem???!!! Hkrati pa tud poskusila uničiti spovednico!
Da ne omenjam njenega teka za Robertom s škarjami.
Da ne omenjam njenega teka za Robertom s škarjami.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov