Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Še ena zanimivost. Medtem, ko se naši kozli grejo neokusnih šal, so filipinci zelo navdušeni nad Tino, ki jim je baje zelo dvignila gledanost big brotherja:
Ob tem pa še navajajo, da že nestrpno čakajo in se veselijo njenega ponovnega obiska na filipinih.
Tuki je pa slika od Perota "you can hate me now".
Pa še Brucevi najlepši trenutki v BB.
Filipinos are very interested with Tina. BB primetime edition last night rated 25+ which is one of the highest in a weekday edition since the season started.
Ob tem pa še navajajo, da že nestrpno čakajo in se veselijo njenega ponovnega obiska na filipinih.
Tuki je pa slika od Perota "you can hate me now".
Pa še Brucevi najlepši trenutki v BB.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ne morm povedat kok so mi butasti teli naši no jaoooo. Pa kake bedne fore imajo. Naj se med sabo obkladajo, ne pa da tako govorijo o njemu res ej prov budale so izpadle. In resnično škoda, da bo Bruce dobil filing, da so vsi Slovenci taki. Res so kmetavzarji, ne morem drugač rečt. In to, da sta unadva take ven metala-nominacija je najmanj kar sta lahk dobila. Jst bi jima še kej druzga naložila
Mislim, da je Bruce presrečen, da je lahko odšel od tukaj. Tina se je pa sigurno imela nepozabno.
Mislim, da je Bruce presrečen, da je lahko odšel od tukaj. Tina se je pa sigurno imela nepozabno.
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
sinička napisal/-a:na BB strani so zgleda ugotovil, da so prehitr označl miho in perota in so ju "odznačl"
pa res!! o bed, keri amaterji.. ta organizacija je res zmerej slabš
-
Ja čak zakaj ni zdej napisan da sta nominirana? Kr neki, ne razumem čist dobro vsega.
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
Angel girl napisal/-a:Ja čak zakaj ni zdej napisan da sta nominirana? Kr neki, ne razumem čist dobro vsega.
pomoje so ugotovil, da ne morta bit nominirana ta teden, ker ga je že polovica mim. zarad glasov za jasmino pa sonjo, k jih mata itak da več. tko da bosta najbrž šele drug teden nominirana, kar bi blo edino logično. žalostno, da so na proplusu rabil celo en dan da so to ugotovil..kaj čš..slow
-
Ja pomojem tud ni fer da sta unidve že par dni onadva pa pol tok mal. Naj bosta nominirana drug teden pa je mer.
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
Angel girl napisal/-a:Ja pomojem tud ni fer da sta unidve že par dni onadva pa pol tok mal. Naj bosta nominirana drug teden pa je mer.
nej preprosto letita ven, da pridejo drugi in bo spet saj malo zanimivo. sam naj ne prevlečejo spet kakih hčerk, sinov in ostale žlahte.
A moment on your lips, forever on your hips!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
sramota, da tako norci "zastopajo" Slovenijo ker drugace sploh nismo taki - ne morm jih razumet no...
Miha: "Se mi vseeno zdi, da ni blo tote topline, ki smo jo mi sposobni in bi mu (Bruceu) jo lahka dali."
ja, taprava izjava
Miha: "Se mi vseeno zdi, da ni blo tote topline, ki smo jo mi sposobni in bi mu (Bruceu) jo lahka dali."
ja, taprava izjava
I love SISLEY& RW
- mirrca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
po eni strani sm tko vesela da je bruce su k mu nau vec treba teh budal gledat, pa se neki su mu nardil,stane je podru snezaka k sta ga bruce pa sonja nardila,kao k lahko travo zjebe,... pa ponoc sta se miha pa pero zajebavala iz filipinske himne da je koreografija pedrska pa da se je bruce na modni reviji obnasal kt en peder...mislm bruca ni blo treba nest na rokah lah so mu sam pokazal eno spostovanje,k tipu je blo cist dost ce se mu je sam eden cist mau posvetu kuj je biu tak vesel.nevem no prov sramota,no sm usaj vesela da gre bruce enim k ga majo res radi.lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov