Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 26. Apr. 2007 9:26

kolikor sem zasledila na BB forumu sta zaradi razsizma nominirana Miha in pero; Miha je dejal, da bo jakuzzi črn, če vstopi Bruce in Pero, ker je dejal da bo mleko kakao če Bruce pomoče prst

po moje bosta ti dve nominaciji veljali od nedelje naprej, po mojem mnenju bi ju moral vršt ven!
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 26. Apr. 2007 9:36

Neeah napisal/-a:kakšna rasistična svinja je miha, ker se je pošalil, da bo jacuzzi rjav!
vi pa sploh niste, ko se smejete trebuhu Tjaše ;) izrastek, izrastek.. marsikatera od vas ga ma tud.. Sam, da ma ona jajca, d se sleče pa pokaže svoje telo, neglede na to kakšno je..
Pa brez zamere :D

:zustimm:
Ni prav, da je kdorkoli rasističen, ni pa tudi prav, da se ve takole spravite na neko telo :roll: . Nihče ni popoln, to ste pokazale tudi same.
sinička napisal/-a:kolikor sem zasledila na BB forumu sta zaradi razsizma nominirana Miha in pero; Miha je dejal, da bo jakuzzi črn, če vstopi Bruce in Pero, ker je dejal da bo mleko kakao če Bruce pomoče prst

po moje bosta ti dve nominaciji veljali od nedelje naprej, po mojem mnenju bi ju moral vršt ven!

Ja, to nikamor ne pelje, Bruce je človek, ki ima za seboj že marsikatero življenjsko izkušnjo, precej prijetnejši od naših udeležencev BB-ja in našim je trenutno vse lahko v življenju, pa konec koncev to nima veze, važno je, na kaj sta pomislila ... in da na njegov račun padejo takšne izjave :eek: :roll: :frown: .... če sta onadva nominirana, bi to moralo veljati za naslednji teden, kajti trenutni nominiranki imata verjetno že precej glasov in onadva v dveh dneh ne prideta do takšnega števila, da bi lahko bila izključena. Mislim, da Filipinskim udeležencem še na misel ni prišlo, da bi kaj takšnega rekli za našo Tino. Ma da jima sploh pride to na misel ...
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 26. Apr. 2007 10:05

Mene je najbolj sram če bo oz. ko bo ta novica zaokrožila po filipinskih medijih, kar je Miha izjavil. Ne vem če ste slišali za tist dogodek, ko je v angleškem BB ena angležinja napadla eno indijko in jo žalila z nekimi rasističnimi izjavami, in ta novica je zaokrožila povsod po svetu, celo angleški parlament se je vmešal v to. Upam, da se ta izjava o Mihatu in Perotu tud ne razblini, ker si bo folk zaradi teh kretenov ustvaril napačno predstavo o nas in nas bodo mel za neke rasistične kmetavze! :evil:

Čeprav nikoli ne glasujem pri teh nominaciah bom ob prvi priložnosti glasovala za Mihata, ker se mi je čist preveč zameril s to izjavo! Kreten en!!!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 26. Apr. 2007 10:14

mah vsi skp so primitici na deseto potenco... z Pop tv na čelu :stupid: :roll: ... prov sram jih je lahko :!:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 26. Apr. 2007 10:30

micamaca napisal/-a:mah vsi skp so primitici na deseto potenco... z Pop tv na čelu :stupid: :roll: ... prov sram jih je lahko :!:

nekam slabo je vse skup izvedeno :?
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 26. Apr. 2007 10:36

Po eni strani res škoda da je Bruce že šel, po drugi mu pa itak privoščim da se je rešu teh cepcev. :roll:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ma_nekdo » 26. Apr. 2007 10:50

Ampak jaz ne štekam politiko tega Pop tvja.
Po eni strani bodo sedaj nominirali perota in miho,zaradi teh izjav o bruecovi barvi,a medtem pa poptv da pod "bb vam sporoča" tisto slikico od tjašinega trebuha in spodaj napiše en tak zloben komentar,da ne moreš verjet. mislim,kaj se grejo???

malo spoštovanja do soljudi ne bi škodilo nobenemu.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 26. Apr. 2007 11:15

Bruce se je pri nas naučil same uporabne stvari :D

Slika Slika

Slika Slika

Slika
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 26. Apr. 2007 11:32

Men čist mim poteza BB. Če so vedeli, da gre ven bi mu vsaj ful dobro poslovilno zabavo naredili. S slovenksimi pesmimi in specialitetami. naši pa ga vržejo iz postelje in mu rečejo imaš 25 min da spokaš in greš. To je bil pa res vrhunec gostoljubnosti in prijaznosti do sočloveka. Ko sem gledal kako so po rokah nosili Tino mi pride kr slabo. Mi je žal, da sam nisem v hiši, ni mu kr nekaj slovenskih jedi znal naredit (gibanico, ajdove žganece, repo....).
sweetMe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetMe » 26. Apr. 2007 11:35

Na tej strani že poteka glasovanje za tedenske nominacije.

www.tipovej.com

Jaz se sploh ne morem odločit katera mi je bolj antipatična :roll:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 26. Apr. 2007 11:52

Mihatova in Perotova izjava že širi po filipinskih medijih. Tuki je par izjav z enga njihovega foruma:

Have you pepole heard about racism in slovenian big brother house?
Miha said: If Bruce gets in their jacuzzi, water would turn 'brown'.
Another inmate Pero said: If he (Bruce) gets his finger in milk, it would turn to chocolate milk. Retards!!!!!!

The latest news: they are backbiting Bruce. Miha said Bruce shouldn't go in the jacuzzi, cause it will be brown. That really pissed me off, now they are rasists or what???

I'm guessing it is forbidden to insult people in this way as it is forbidden to be violent or anything like that. So I hope slovenian big brother will nominate them for this!

Two of their housemates (Miha and Pero) are now nominated because of rasist remarks! Pero is even mad at BB for the nomination because he said he was joking and didn't mean it that way.
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 26. Apr. 2007 12:06

Zakaj je mel Pero na majci napisan "you can hate me now" (sem vidla sam slikco, kartice nimam)? A onedva že vesta da sta nominirana?
Drgač se pa že lahko glasuje tud za njiju.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 26. Apr. 2007 12:10

^^ Baje da bosta zvedla ob 16:20, ko je vklop v živo. Tko piše na njihovi strani.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 26. Apr. 2007 12:11

kokr sm zastopla, sta že zvedla, da sta nominirama (toliko o vklopu v živo ob 16.20, ko naj bi res zvedla :roll: ) in je pero to napisal kot prostest... da je bila njegova izjava mišljena kot hec in da je to takoj povedal
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 26. Apr. 2007 12:13

sinička napisal/-a:In je pero to napisal kot prostest... da je bila njegova izjava mišljena kot hec in da je to takoj povedal

Če bi imel vsaj malo zdrave pameti bi vedel, da se o takšnih stvareh ne šali, sploh pa ne, ko imaš v hiši nekega 'temnopoltega' gosta. Pa tud zato bi se morala zavedat kaj govorita, ker naš BB spremljajo tud filipinski gledalci, katerim pa se to ne bo zdelo smešno.

Tko da sta s tem oba izpadla neskončno neumna.

Btw, ta izjava ni bla prva rasistična izjava v BB, kajti Suzana je prva začela s takimi (v šali ali ne šali) ko je črnce označila za smrdljivce :?

Tuki je še posnetek ko bruce zapusti hišo.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov