Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ooo, kok so fino nardil... Bruce je vidu in otipu sneg
http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3095864
iii, kok je vesel
http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3095864
iii, kok je vesel
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Za tole jim pa res lahko čestitamo ful lepa gesta za "našega" Bruce-a. Mislim da si bo to res zapomnil in vsem razlagal o tem. Škoda ker ga ne morejo odpeljati na Kanin na izlet, to bi blo še boljš Aampak vseeno, pohvale BB!
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
sportivo_06 napisal/-a:BELLA je napislal:˝a hecanje 24ur na dan pa smeh pa ni zanimiu al kaj?˝
hecanje in smeh 24ur na dan NI REAL LIFE ...
če sem čist iskren bi morali našemu obisku v hišo BB pripeljati eno Cipo...in bi bla gledanost 100% rekordna. sej veš nasprotja se privlačijo
pomisl kako pogosto vidiš ljudi k se kregajo, doma, v šoli, na cesti??
verjetno 10x pogosteje kot pa v BB hiši.
zato pa se Big Brother imenuje resničnostni šov...
ker kao vnaša elemente iz resničnega lajfa: sex? JA. striptiz? JA. prepiri? JA.
24 ur na dan hecanja in smeha??? mogoče pri Janku in Metki al pa pri Mojci Pokraculji.
pa preberi še 1x al pa 2x al pa 3x al pa 20x pa boš mogoče dojela.
Čist zgrešeno mišljenje! Meni osebno mi gre kreganje samo fejst na živce, pa Jasmina k skos v striptiz opravi naokrog laufa. Če kdaj seksajo ajde, nej bo, samo smeh je pa tista stvar, ki take oddaje res popestri. Sama sem bla grozna fenica prvega nemškega BB, naslednje oddaje mi pa niso bile več všeč. Zakaj že? V ta prvem so se nonstop zajebavali in jaz sem se narežala toliko, kot še nikoli pri nobeni komediji. Res so bli super. Recimo pri našem Baru 1 je bilo tudi nekaj časa hecno in sem zato gledala. Razna kreganja v nedogled, sploh ko je ta Sonja zdaj prišla, mi grejo pa na bruhanje. Ne vem zakaj bi to koga zanimalo. Mogoče kakšne psihopate.
In ja REAL LIFE vključuje tudi SMEH! Ne vem zakaj se ti zdi, da je pa kreganje, seksanje in ne vem kaj še 24 ur na dan normalno. Verjetno tega ne počnejo 24ur na dan a ne??!! Tako kot se tudi zajebavajo ne. Če bi šla Sonja ven, bi se pa verjetno veliko več kot z njo.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
ljubljancanka se popolnima strinjam s tabo. vrjetno je sportivo_06 v taki okolici, kjer se 24ur na dan kregajo seksajo in plesejo striptiz in se mu to zdi zanimivo. okol mene je pa vecinoma non-stop smeh in hocm smeh gledat, ne pa kreganja. pa veckrat vidm kako se kdo smeji kokr pa da joka
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
bruce je zelo kislo grozdje za jasmino. sploh ne vem ce model dejansko ma krive noge al si je se to zmislila.chiqqa napisal/-a:ne pa tale jasmina k je učeri prbila tole:'glej k se tušira, sm rekla, krive noge, krivo telo'
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja res lepa gesta od katere ne bi bilo nič, če folk na Forumu BB nebi ful težil s tem snegom, ful kritiziral producente in ustavarjalce oddaje, je bilo v eni temi 670 postov napisanih- ful kritih na račun ustavrjalcev ter stanovalcev, ki ignorijao gosta. Naši pa samo ležijo skoz in nič ne delajo. Za to so bolj krivi ustvarjalci kot sami stanovalci. Ko gledam Filipinski Bb skoz neki delajo, ful se posvečajo Tini, jo razvajajo na veliko. Naši pa dajo Brucu pa pobiva posodo in da jim v veliki merei odteče km, ki jih majo za tedensko nalogo. Folk je šel celo v to skrajnost, da je pisal folku na pop tv, kanal a ter endemol kot tudi časopisom v Sloveniji, da kako se folk obnaša do gosta in kako sliko bo on ponesel v svet.
sam sem ful razočaran nad tem BB, ki je po moje ful mal gledan, oni se samo tolažijo s ciframi. Upam, da bodo v drugi sezoni sodelovali drugi ustavrjalci, saj sem na forumu prebral da so kupili licenco za 3 leta.
V Filipnih so mi kul predvsem Nel, Mickey, Gee-Ann, Bea ter Maricris ter seveda Bruce.
sam sem ful razočaran nad tem BB, ki je po moje ful mal gledan, oni se samo tolažijo s ciframi. Upam, da bodo v drugi sezoni sodelovali drugi ustavrjalci, saj sem na forumu prebral da so kupili licenco za 3 leta.
V Filipnih so mi kul predvsem Nel, Mickey, Gee-Ann, Bea ter Maricris ter seveda Bruce.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*Sparks* napisal/-a:Men je pa tole že res čist podn! Da 9 bebcev takole blamira našo državo. Pro Plus pa 10, ki vse to mirno zraven gleda in NIČ ne naredi.
Turistična zveza Slovenije nej po končanem BB povabi Brucea nazaj v Slo na eno deluxe popotovanje po državi, nej mu pokaže sneg in ostalih dva miljona normalnih ljudi ki še tuki živimo .
Da se pa ne znajo z njim poistovetit mi je pa itak jasno glede na to da je večina folka tm notri čist brez vrednot. Namesto da bi lepo sprejeli gosta in se naučili kaj o njegovi državi in kulturi (ter jo SPOŠTOVALI) rajši non stop nabijajo kretenizme! Casting ekipa Pro plusa je res zbrale same perle..
Jp, res je.
Sj če maš doma obiske verjetno tud ne ležiš pa zehaš itd. Men se ta Bruce res smil, k je po moje ful aktiven pa tak in mu je verjetno na smrt dolgcas.
Se zmer vztrajam pr tem, da ta Alen ni cist pr seb al pa ma pac kksne hude tezave ker enostavno v nobenem jeziku ne sprav stavka skp pa konc.
K je pa Andrej reku štrudl smo pa tud mi vsi skor dol popadal od smeha...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Nisem vidla niti enga klipa BB-ja zadnje čase do zdejle, k sm šla mal čez temo .. K sm slišala za Filipinca sm si neki mejhnga, smešnga predstavljala, sam ej, hud je tale Bruce, hehe. Kul tole s snegom.
Kok cajta bosta pa zamenjana s Tino?
Kok cajta bosta pa zamenjana s Tino?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Enga mojga frenda so učeri skenslali z BB strani, ker je par ostrih povedal čez ustvarjalce oddaje in samo organizacijo, ter zakaj dopuščajo da ostali tako ignorirajo Bruca. In od danes naprej ima blokirano uporabniško ime in geslo. LoL.
Pa čeprav je plačal za popoln dostop mu piše da podatki niso veljavni! Sram naj jih bo, da pridejo do te točke, da jih morajo gledalci opozarjat zaradi slabe izvedbe.
Pa čeprav je plačal za popoln dostop mu piše da podatki niso veljavni! Sram naj jih bo, da pridejo do te točke, da jih morajo gledalci opozarjat zaradi slabe izvedbe.
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
BIG BROTHER STRAN napisal/-a:"Stanovalci so, namesto da bi se pogovarjali in zabavali z Bruceom, opravljali simpatičnega Filipinca. Je to res vse, kar znajo?"
mislim res...to pa je že preveč no...ajde da bi jim res poslali nekega debila...samo Bruce pa je res fuuuuul simpatičn pa ql...oni pa tak...mislim sramota no...prav smili se mi...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Temu se pa reče lepa gesta Vse pohvale že drugič v tem dnevu za tole. Bruce nas bo imel očitno v malo lepšem spominu! Super
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov