Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 24. Apr. 2007 19:46

Heilie napisal/-a:Kok se men ta Miha gabi ej. Ne morem pomagat sam tok mi je grozn s tem njegovim "davljenjem purana", k misl da je največ car zdej k si ga vsak dan na nacionalni televiziji dr** pa se smeji kot tak kreten k pride z wc-ja. Joj kr strese me...Pa bogi Bruce k je bil čeist šokiran nad vsem k je ful veren in vse.
.

Men isto...si ga zdrka pol se pa kr sam seb smeji...frik en.. :wall: Pa kaj je Sonja rekla, da jo je s tičem tepu... Jao, če pa ta teden ne skenslamo Sonje vn...bom pa kr znorela...ženska stalno išče ene fore, da se lahk krega in pol joka... :roll:

A ste slišale kok lepo Bruce slovensko bere? :eek: On bo znal čez en teden bolš slovensk k Alen kdajkoli slovensk :D

Sam je smeh tale Alen...can't help it, kere pribija :rofl:
Zadnjič spremenil bad_girl, dne 24. Apr. 2007 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 24. Apr. 2007 19:49

Heilie napisal/-a:Kok se men ta Miha gabi ej. Ne morem pomagat sam tok mi je grozn s tem njegovim "davljenjem purana", k misl da je največ car zdej k si ga vsak dan na nacionalni televiziji dr** pa se smeji kot tak kreten k pride z wc-ja. Joj kr strese me...Pa bogi Bruce k je bil čeist šokiran nad vsem k je ful veren in vse.

Drugač se mi pa zdi, da so Brucea zelo dobro sprejeli in da je ful vredu in zbrihtan človek. Kr za njega navijam, da bo zmagu pri njih... :D
Pa še srčkan je fuuul.
Hahahahaha, jaz sem danes slučajno gledala in sem ŽAL naletela lih na ta prizor ki si ga nisem želela videt :D Skratka, tip res misli, da je najjači :roll:
Bruce se mi smili kr more poslušat to sranje ko se skoz nekaj kregajo kdo komu kaj pove, kdo ni iskren, kdo igra, blablabla. Pa še nič ne razume :) Škoda da niso bolj zabavni ljudje notr, da bi mu blo vsaj zanimivo, pomojem komaj čaka da gre domov :) Je pa luškan, ja :hearts:
I laugh at gilded butterflies.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 24. Apr. 2007 19:50

lejte..sonji je blo bad..kukr usak člouk rabi da se počut sprejeot in udobnno..ona s eni in je šla svoja čustva zlivat stanovalcem, da bi vidl kakos e počut, da bi jo SPREJEL!

in je šla pač mihatu pod koutr jokat k ji je blo bad, on jo je pa s tičom tepu.. in pol kao d ase je metala po njemu, ona je pa sam hotla se UKLAPT v družbo.. in zdej si zmišlujejo da se je po ush navešala, ona je pa sma igrala na notod a bo sprejeta

je bla pa še bol potlačena dol (kukr je tut sama rekla)..pač so jo še bl z nizkim udarcem mahnil na realna tla..
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 24. Apr. 2007 19:51

Bruce je legenda!
Zna se pogovarjat, lepo je k tolaz Sonjo (da ma modelka vsaj enga), dobr je, da je nepristranski...in hkrati bogi k je tok vern...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 24. Apr. 2007 19:53

chiqqa napisal/-a:in je šla pač mihatu pod koutr jokat k ji je blo bad, on jo je pa s tičom tepu..

Pod koutr jokat...pa kr pustila je, da jo je s tičem tepu...sorry, sam kle je pa ona tut en pacient..Miha je itak, ampak ona ni pa nč bolša. :roll:
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 24. Apr. 2007 19:56

tale kolaž Slika.. mažoretke

njem dogaja 25 UR NA DAN ne pa 24 :D skos neki..hudoo
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 24. Apr. 2007 20:01

men se zdijo vsi teli ljudje (razen Bruca :D ) totalno retardirani, resno :roll: .

ta Sonja pa nej gre nazaj na Đmejko pa tm scene zganja.
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 24. Apr. 2007 20:05

ajme meni, alen in miha sta definitivno maloumna :eek:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 24. Apr. 2007 20:05

jest pa ko sem dons gledala šele mal razumem Sonjo. Je pač ful čustven človk in jo stvari bolj prizadanejo. Je mel pa Pero čist prov, ko je govoru, da se pač Sonji vsi upajo vse povedat... sam pomoje oni ful pretiravajo s tem! Vsako njeno majhno napako pretvorjo v bum, kao da je to pa to nardila, da se obeša po drugih, bla, bla, bla!! Sej ona je tut sam človek in ima napake kokr vsi drugi v bajti! Ful mi je pa lepo pri nej, da samo ona pokaže zanimanje za Bruca, ga uči slovenščine! Brucu se vidi da mu to velik pomen! saj tisto z Alenom je vse kul pa to, sam o davljenju purraana, mislm, da je Bruce človk, ki ima neke vrednote in je kulturen pa ,da ga to lih ne zanima kdaj si ga kdo meče na roke :? ! Sj sam je na koncu povedu, da jih blagoslavlja pa da bo molu zanje...neki v tem smislu!!- pomoje zato, ker vid, da nimajo nobene kulture in že njihovo vedenje okoli Bruca vse pove!

P.S. kok je bil bruce dons dobr, ko je biu ves prešvican(mal off topic-sam that's the truth) :flehan:
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 24. Apr. 2007 20:10

joj, jaz res ne morem preboleti tega natepavanja sonje. ma to bi mogli nekak sankcionirat s strani POPtv :x kako lahko nekdo prosto natepava nekoga, ki joce??? cetudi cez obleko in tisti natepavani tega sploh ne cuti??? to je nadlegovanje. ne ne. to je prevec.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 24. Apr. 2007 20:31

Men je pa Bruce tko kjut oblečen, rozna majčka, kaubojke pa šlapce ... Pa res ma lep nasmeh, pa ful mi ma lepe roke (dlani) ... Ah :flower:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
peter
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a peter » 24. Apr. 2007 20:39

Bruce je lahko našim Barov. samo za vzgled, kako se obnašat v takšni oddaji......! Žalostno za naše slovenčke...in ubogi Bruce....!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 24. Apr. 2007 20:41

Aloha napisal/-a:Men je pa Bruce tko kjut oblečen, rozna majčka, kaubojke pa šlapce ... Pa res ma lep nasmeh, pa ful mi ma lepe roke (dlani) ... Ah :flower:

ja sej! hot!

ne pa tale jasmina k je učeri prbila tole:'glej k se tušira, sm rekla, krive noge, krivo telo'

ok KVA TEB NI JASN :roll: :roll: ja važn da je ''TVOJ' robi oh in sploh lep in hud z cow's face ' :roll:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 24. Apr. 2007 21:00

chiqqa napisal/-a:
ne pa tale jasmina k je učeri prbila tole:'glej k se tušira, sm rekla, krive noge, krivo telo'

ok KVA TEB NI JASN :roll: :roll: ja važn da je ''TVOJ' robi oh in sploh lep in hud z cow's face ' :roll:

Robi mu še do mezinca na nogi ne seže...pa tut mentalno je Bruce na velik bolj normalni stopnji kot Robert...pri svojih 31 letih...sicer pa Jasmine sploh ne gre komentirat, ker ženska je totalno tele :roll:
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 24. Apr. 2007 21:03

jagodka85 napisal/-a:aaa, kok sm se smejala, k je tjaša učila andreja o znanih ljudeh iz maribora... in je reku štrudelj :rofl:

stara, mi smo se kotali pred TVjem doma :rofl: :rofl: bogi Štukelj se verjetno se z groba ven :lach: ....
I love SISLEY& RW

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]