Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
skupinska
pa na youtube s enajde ful silmčkou k so mel zimsko/poletno kolekcijo, bb bikini izbor, beauty queen (toel zgori), piknik, eating melona in tina's way, pa k je uno tradicionalno ejd jedla, pa enot ekomovanje gdo bo s tino meu spešl večerjo.. a ni to lepo k se grebejo in ZANIMAJO zanjo
pa na youtube s enajde ful silmčkou k so mel zimsko/poletno kolekcijo, bb bikini izbor, beauty queen (toel zgori), piknik, eating melona in tina's way, pa k je uno tradicionalno ejd jedla, pa enot ekomovanje gdo bo s tino meu spešl večerjo.. a ni to lepo k se grebejo in ZANIMAJO zanjo
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
sofia83 napisal/-a:Jst mam, ja ... Imenuje se Orange and lemons - Pinoy Ako. Na Muli ga brez problema dobiš ... Čist hud komadič! Ga že par dni skos na repeat poslušam
Kera je pa lanska verzija? Bi si namreč rada tud to posnela
sej to je lanska verzija, letošnja je podobna, samo da je bolj rockerska, izvajalci so pa Cebalo, sam mi jih sploh ne najde
samo na you tube se da dobit video:
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Jaz sicer ne gledam redno, tu pa tam pa pokukam. Kaj s tem Bruceom se sploh kdo ukvarja, ali je revež skoz sam ali pa z jokajočo Sonjo?
Meni se smili in se mi zdi, da so naši vsi taki kreteni. Kar sem pa brala za Tino, pa sem ful vesela. Bravo Tina!!!
Meni se smili in se mi zdi, da so naši vsi taki kreteni. Kar sem pa brala za Tino, pa sem ful vesela. Bravo Tina!!!
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
uauuu kakšno obleko je mela tina na tem beauty queen! drugač je pa bruce res full bogi-dons so ga končno tut našo pesem učil in so bli tolk nezainteresirani, da jih je bb opozoril, da nej se bolj potrudijo
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
sofia83 napisal/-a:Jst mam, ja ... Imenuje se Orange and lemons - Pinoy Ako. Na Muli ga brez problema dobiš ... Čist hud komadič! Ga že par dni skos na repeat poslušam
Kera je pa lanska verzija? Bi si namreč rada tud to posnela
jeeeeeeeeej... našla sem tudi novo verzijo
loadaš si jo lahko na tej strani, samo registrirat se morš tuki
-
Heilie - Debatorica
- Kraj: Za gorami
Kok se men ta Miha gabi ej. Ne morem pomagat sam tok mi je grozn s tem njegovim "davljenjem purana", k misl da je največ car zdej k si ga vsak dan na nacionalni televiziji dr** pa se smeji kot tak kreten k pride z wc-ja. Joj kr strese me...Pa bogi Bruce k je bil čeist šokiran nad vsem k je ful veren in vse.
Drugač se mi pa zdi, da so Brucea zelo dobro sprejeli in da je ful vredu in zbrihtan človek. Kr za njega navijam, da bo zmagu pri njih...
Pa še srčkan je fuuul.
Drugač se mi pa zdi, da so Brucea zelo dobro sprejeli in da je ful vredu in zbrihtan človek. Kr za njega navijam, da bo zmagu pri njih...
Pa še srčkan je fuuul.
-
Heilie - Debatorica
- Kraj: Za gorami
thebest napisal/-a:kaj je alen nekaj reko, da se je vsedo na sonjo pol pa...ne razumem kak bi naj to potekalo?
Ma ta alen je tok čuden, sploh ne vem nikoli kaj bi rad povedal. Neki je govoru, da si ga je na sonjo...ah, pomojem mu je mal dogajalo ponoči v sanjah eno noč.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Ja Alen je nekaj rekel da se je vsedel na Sonjo in nekaj skakal po njej,kao da jo je poseksal..skozi hlače neki takega je bilo!Ma on je malce čuden....
Bruce
Bruce
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov