Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 23. Apr. 2007 13:09

O LOL kere to Alen pribija :D

No ja, sam jst Mihatu še vedno ne verjamem, da je tak jebach...sicer pa je Alen dobr povedu...pa brez zamere štajerke :lach:

Pa tale s "kračo" je tut pod pasom... :twisted:
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 23. Apr. 2007 13:29

jao spet se kregajo zarad hrane :roll:

ko mu je pero povedal, da so se prejšnji teden kregal zarad hrani, ni mogu verjet, da se kregajo zarad tega
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 23. Apr. 2007 13:38

bad_girl napisal/-a:Pa tale s "kračo" je tut pod pasom... :twisted:

Hehe, men je pa Tjaša ful lušna punca, čeprav je je mal več skupaj pod pasom :)

Velik bolj od ne vem, Džesi, al pa da ne govorimo o Sonji, k sta obedve katastrofe :?
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 23. Apr. 2007 13:47

Zvoncica napisal/-a:
bad_girl napisal/-a:Pa tale s "kračo" je tut pod pasom... :twisted:

Hehe, men je pa Tjaša ful lušna punca, čeprav je je mal več skupaj pod pasom :)

Velik bolj od ne vem, Džesi, al pa da ne govorimo o Sonji, k sta obedve katastrofe :?

Jp tud men.
Sonja mi prov tko nekam oguljena deluje..pa ne sam zarad cupe.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 23. Apr. 2007 14:08

Sej pravm da me je sram..sonja bi mogla it vn..k vem da bi blo drgač, pa sej ni blo neke panike s kuhno dokler ni ona pršla, k ma neke svoje finte pa je čist boga..za moje pojme je čist u depresiji k cvil za brezvezne stvari..matr ej čisto nasprotje je kukr k je not pršla..prou ne morm vrjet..fak!!
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 23. Apr. 2007 14:14

sofia83 napisal/-a:Kok folira ta Sonja!!!!!! Pa to prov ne moreš verjet, kok se laže in glumi :roll: Spet so se kregal - vsi proti Sonji, so ji na lep način poskušal razložit, kaj je narobe delala, ona pa v jok pa ven iz sobe. In pol je šel Bruce za njo jo potolažit in zdej sedita zunaj pred bajto in ona toooook nabija! Kaj si bo bogi Brus mislu o ostalih, oz. na splošno o Slovencih? Cmerav narod, ki se samo krega, z ne prav privlačnimi puncami in ljudmi, ki ne znajo angleško??

Ja noo, zdej mu govori svojo kruto življenjsko zgodbo, bogi revež tale Brus, sam upam da ji ne bo nasedu. Pomoje so se mu že vsi zamerli, tok nabija tale Sonja. :roll: Sam upam da gre čimprej ven.
Let the good times roll.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 23. Apr. 2007 14:17

Sam ta ženska živi prav v enem svojem svetu. Jaz ne vem kaj ji ni jasno,. Zameri zaradi pokrovke? :? Pa kake mu nabija, res...Kako je ona pomagala bolnim in kako je vsem pomagala in bla dobra in vsi jo sovražijo...Ona kar malo po svoje dojema zadeve. :roll:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 23. Apr. 2007 14:40

Ste vidli? Jasmina je šla z rešilcem na rentengen za prst, morda ma kej zvito al zlomljeno! Upam, da bo vse ok z njo in da se bo vrnla nazaj! Sm prebrala tudi, da če si več kot 24 ur s hiše se ne smeš več vrnt!!!
Uporabniški avatar
princess of the night
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a princess of the night » 23. Apr. 2007 14:50

moi T napisal/-a:Ste vidli? Jasmina je šla z rešilcem na rentengen za prst, morda ma kej zvito al zlomljeno! Upam, da bo vse ok z njo in da se bo vrnla nazaj! Sm prebrala tudi, da če si več kot 24 ur s hiše se ne smeš več vrnt!!!

:eek: :eek: :eek: kaj pa je blo?

ok.. že vem.. spodrsnlo ji je pod tušem :)
There's too much blood in my caffeine system...
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 23. Apr. 2007 15:24

sofia83 napisal/-a:
Pol je Miha začel temo kok žensk so že "prtisnl" je njegova številka dvomestna.

hahaha ce je samo dvomestna, potem je to ziher 10 in nic vec...poljubckov s prijateljicami

a krača je povezano s Tjašino ne tako zelo popolno postavo? kok so idioti
Tjaša je edina lepa punca tamle notri! za tiste ki so jim temne usec, Tina je a tudi ful lustna sam prevec fensi smensi ampak ok

matr teji tipi bi mel eno, ki ima Jasminino rit, Tjašine joške in faco od... monalise??
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 23. Apr. 2007 15:30

tjaša je tud meni ful lušna...in še najbolj normalna od useh punc tm not skori...tina je tud ful simpatična, ma učasih malo preveč "nerazgledana"... :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 23. Apr. 2007 15:39

Meni je tut všeč Tjaša. Taka preprosta se mi zdi, pa malo sramežljiva. Ful simpatična, res. :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 23. Apr. 2007 15:47

Tiavanna napisal/-a:Meni je tut všeč Tjaša. Taka preprosta se mi zdi, pa malo sramežljiva. Ful simpatična, res. :)

Se strinjam, v plus ji stejem, da se do zdaj sploh ni pretirano izpostavljala, se ne sili, ni 'pametna' za vse in se ful lepo obnasa do vseh.

Kar se tice Jasmine in resilca. V novicah, ki jih vidijo tisti brez kartice je napisano tako kot, da bo umrla, cela senzacija, v resnici pa jo je big brother pac poklical, ji povedal, da gre v bolnico na pregled in to je to... Ona je nekaj travmirala (kdaj pa ne?), drugi so ji rekli, naj neha in je sla... Nic posebnega, nic smrtnega :wink:

Pop tv pa pac dela akcijo iz vsega...
Kar se tice fantov in tistega pogovora v jakuziju... Hmm, nisem spremljala, ampak kot je ena tukaj navedla, ce je res tako... Potem je tak pogovor zelo podel, sploh, ker se tako grdo obesajo na videz cloveka in punce itak vidijo samo kot en kos mesa... Ki pa ni uziten, ker so kao debele, tecne, grde... Me zanima kake so tile decki podrli v realnosti... same lepotice verjetno :lol:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 23. Apr. 2007 16:02

a kdo kaj spremlja, kako je tina sprejeta na Filipinih?
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 23. Apr. 2007 16:20

ena je ze uciraj dala linke kejr filipinci majo neke filmcke
meni se zdi da se dobr razumejo s tino
http://solidnakapamilya-pbb2videos.bravehost.com/0421.html
http://solidnakapamilya-pbb2videos.bravehost.com/0422.html
zgoraj mate po datumih, boste lahko ceu teden spremljali... dokler bo tina in se kasneje!!!ce bo zanimivo ;)

btw, a vam tudi zelo pocasi odpira 24.ur, oz stran od BB? uapm da to dela samo meni, ker filipinci promovirajo slovesnko spletno stran od BB pa ne bi rada da ostanejo razocarani ce jim en bo odprlo ;)

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov