Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
joj, tale Bruce je pa njami Se ga ne morem nagledati. Mislim, da bom ga še sanjala ponoči.
Joj, da imajo polomljeno angleščino.
Sonja se pa res samo nekaj ven meče. Sem opazila, da je Pero sploh ne upošteva zadnje čase (od sprave s Suzano naprej), ona pa ga tako lepo vse prosi, če bi ji to pomagal pa ono pomagal. Hjaj, upam, da gre v soboto ona ven.
Joj, da imajo polomljeno angleščino.
Sonja se pa res samo nekaj ven meče. Sem opazila, da je Pero sploh ne upošteva zadnje čase (od sprave s Suzano naprej), ona pa ga tako lepo vse prosi, če bi ji to pomagal pa ono pomagal. Hjaj, upam, da gre v soboto ona ven.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
dean444 napisal/-a:Kja človek vse zve, kar po Tv- ju ni. Da ma jagoda histerične napade in se vlač po tleh, se dere. So jo kazal samo takrat ko se je za motorje drla.
To je res eno podivjano dekletce. Romi niso navajeni na utesnjenost.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ta mi je dobra na Filipinih, če se zrediš za 2,5 kg si direkt nominiran.
Bruce je pa ful ok, vsaj tak je sedaj vtis. Alen mi je smešen s svojo angleščino, on sprašuje za suit-soba-amaprtma, tist pa misli da sprašuje za sladkarije- kr smešne so.
Je pa Bruce ful pozitivc- tud tolaži Sonjo- ji poje Dont worry be happy.
Jagoda prbije kako naj reče da mora na veliko potrebo da ma motnje.
Sonja reče i am full of shit i need to go to the toilate - ful smešno izpadlo.
Bruce je pa ful ok, vsaj tak je sedaj vtis. Alen mi je smešen s svojo angleščino, on sprašuje za suit-soba-amaprtma, tist pa misli da sprašuje za sladkarije- kr smešne so.
Je pa Bruce ful pozitivc- tud tolaži Sonjo- ji poje Dont worry be happy.
Jagoda prbije kako naj reče da mora na veliko potrebo da ma motnje.
Sonja reče i am full of shit i need to go to the toilate - ful smešno izpadlo.
Zadnjič spremenil dean444, dne 22. Apr. 2007 1:04, skupaj popravljeno 2 krat.
- dean444
- Komunikatorka
Sej važn je dober namen in ne posluh. sicer pa jo niso rano vsi tolažili- Bruce, Pero in Alen.
Sicer sedaj ko ni Suzane in Tine ful drugačno vzdušje. Vsi se ful na veliko pogovarjajo s Perom.
Alen - Tina is comunication girl.
Sicer sedaj ko ni Suzane in Tine ful drugačno vzdušje. Vsi se ful na veliko pogovarjajo s Perom.
Alen - Tina is comunication girl.
Zadnjič spremenil dean444, dne 22. Apr. 2007 1:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
evo moje iskreno mnenje o brucu: pustmo ob strani njegovo lepoto. ful mi je vsec to da je pozitiven in da vsem ful pomaga pa da se smeji non-stop. dost bedno da en tujc (mislm novo priseljeni clan) nrdi vec zabave kokr ostali k so bli tukaj ze 5tednov. js bi od njega prcakvala da bo mal bol zaprt, ampak je tak model da kr res ni! obozujm take pozitivne osebe.
sonja mi je vedno bol antipaticna. bruce jo neki heca, ona pa k mrtva riba. ta zenska sploh ni ziva zgleda. nevem kako so teli iz bb zbiral kandidate, ker noben do zdj ni pokazu kej zanimivga
sonja mi je vedno bol antipaticna. bruce jo neki heca, ona pa k mrtva riba. ta zenska sploh ni ziva zgleda. nevem kako so teli iz bb zbiral kandidate, ker noben do zdj ni pokazu kej zanimivga
- dean444
- Komunikatorka
bella_ napisal/-a:evo moje iskreno mnenje o brucu: pustmo ob strani njegovo lepoto. ful mi je vsec to da je pozitiven in da vsem ful pomaga pa da se smeji non-stop. dost bedno da en tujc (mislm novo priseljeni clan) nrdi vec zabave kokr ostali k so bli tukaj ze 5tednov. js bi od njega prcakvala da bo mal bol zaprt, ampak je tak model da kr res ni! obozujm take pozitivne osebe.
To se pa podpišem. Sem opazil neke Sonjine lastnosti, ki jih prek Tv nisem. Avseniki zbudili filipince- 2.40 pri njih 8.40. Groza zjutraj ne bodo jedli zajtrka , da se ne pokaže 2,5 kg saj so direkt nominirani. Ful stroga pravila.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni je žal da ni šla Sonja ker mi res ful ni všeč njeno obnašanje no saj pomoje ne bo ostala več kot en teden.
Pa tudi jaz sem totalno razočarana nad znanjem angleščine Sonja, Alen in Jasmina sploh ne znajo, Miha in Pero se trudita, Andrej je seveda svetla točka, ostalih pa še nisem slišala. Saj razumem da se nekateri niso imeli možnosti naučiti v šoli ampak neke osnove pa bi vseeno lahko...
Pa tudi jaz sem totalno razočarana nad znanjem angleščine Sonja, Alen in Jasmina sploh ne znajo, Miha in Pero se trudita, Andrej je seveda svetla točka, ostalih pa še nisem slišala. Saj razumem da se nekateri niso imeli možnosti naučiti v šoli ampak neke osnove pa bi vseeno lahko...
Houd de wereld tegen
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Hahahahaha zdaj gledam Alena in Bruca v kuhinji.. Umrla bom od smeha kake Alen strela
"kak je ze krompir?" "potate"
Mater mu ne gre:D Bruce se pa tak rezi da bo hin
Grah je pa po novem Mr. Bean
Zdaj pa ga uci kak se rece po slovensko Good afternoon.. Dober dan!
Hahahahahaha
"kak je ze krompir?" "potate"
Mater mu ne gre:D Bruce se pa tak rezi da bo hin
Grah je pa po novem Mr. Bean
Zdaj pa ga uci kak se rece po slovensko Good afternoon.. Dober dan!
Hahahahahaha
Hello, 911. I''m on fire!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov