Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pa kako je Robert grdo rekel:
Hja, če ni volkulje, so pa tudi ovce dobre.
Me zanima, kako bi Jasmina odreagirala, če bi to slišala.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
estrella19 napisal/-a:ojoj..zdele je pero razlagou brusliju (čis polomljena ang): "we haven't to use condoms..there are no single girls here.."
bruce pa sm tih pa si misl svoje najbrž..damn!:D
Sonja, Jasmina in Tjaša so samske. Kaj pa ta čveka??
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
okej no..ful sm navdušena nad perotom..mi je všeč ker se tuk pogovarja, je prijazen..fule se ponuja za pomoč tanovmu...
pa andrej je zdej pršu na svoj račun, kuuuuk lepu govori:D
mal mi je čudn da je stane tuk tih, jasmina ne razume BESEDE po anglešk , tjašo razumem da se bolj nazaj drži zarad suzane k je šla vn...alen je faca na muč , sonja pa skus sm o regeju
se mi zdi da se je bruce dobr ukluču in da se fajn počut. bolj k tina sicer..ker ona ma pa res probleme z jezikom
pa andrej je zdej pršu na svoj račun, kuuuuk lepu govori:D
mal mi je čudn da je stane tuk tih, jasmina ne razume BESEDE po anglešk , tjašo razumem da se bolj nazaj drži zarad suzane k je šla vn...alen je faca na muč , sonja pa skus sm o regeju
se mi zdi da se je bruce dobr ukluču in da se fajn počut. bolj k tina sicer..ker ona ma pa res probleme z jezikom
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Bluestocking napisal/-a:Pa kako je Robert grdo rekel:
Res da ni glih lepo ampak let's face it, tud z njene strani ni bla tok neka globoka ljubezen. Mela je pač še en dan en izpad (k verjetno ni mela druzga počet), zdej jo je pa pomojem že 16x minil. Sigurno se že za Bruslija ogreva
- estrella19
- Sramežljivka
Bluestocking napisal/-a:estrella19 napisal/-a:ojoj..zdele je pero razlagou brusliju (čis polomljena ang): "we haven't to use condoms..there are no single girls here.."
bruce pa sm tih pa si misl svoje najbrž..damn!:D
Sonja, Jasmina in Tjaša so samske. Kaj pa ta čveka??
heh..ja sej res. za jasmino je sicer reku da je zasedena, ker je z "enim iz hiše, ki je šu prejšn tedn vn"...sonja je pač od perota , tjaša pa.. ma ne vem no, zakaj je to reku
- estrella19
- Sramežljivka
bella_ napisal/-a:punce bruce se gre preoblect
zgleda da mu je nerodno..kr neki zavlačuje. mogoče čaka da gre andrej stran?
- estrella19
- Sramežljivka
mah, js sm obupala..bruce je sramežljiv:(
miha, alen pa pero pa veselo opravljajo suzano v kopalnci..kako da bo zdej use drugač..hehe:D
miha, alen pa pero pa veselo opravljajo suzano v kopalnci..kako da bo zdej use drugač..hehe:D
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
ha ha ha pomoje zdele cela slovenska populacija caka kdaj se bo brusli preobleku
da ne bom cist OT: v njihovem BB jim 2krat na tedn operejo obleke. nasi revcki si morjo pa sami prat
pa se neki zakaj sta miha in sonja oznacena kt da sta nominirana, drugim so pa ze zbrisal to?
da ne bom cist OT: v njihovem BB jim 2krat na tedn operejo obleke. nasi revcki si morjo pa sami prat
pa se neki zakaj sta miha in sonja oznacena kt da sta nominirana, drugim so pa ze zbrisal to?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov