Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Bluestocking napisal/-a:A Tina govori dobro angleško?
Boga Wendy, se sekira zaradi naših punc, pa sploh nobena ni nekaj posebnega.
Tina bolj tko tko govori angleško, rajš govori italijansko, ker je noter ena, ko študira v Milanu in pol se z njo po italijansko pogovarjata. Angleščina pa ji res ne gre ravno ...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Sem pogledala tale posnetek. Jao Tini pa res šepa angleščina, take smešne stavke skup dajo Oni pa kr dobr govorijo, vsaj kar sem tle slišala. Upam, da se bo imela fajn med njimi.
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
Tr|n|ty napisal/-a:Tina bolj tko tko govori angleško, rajš govori italijansko, ker je noter ena, ko študira v Milanu in pol se z njo po italijansko pogovarjata. Angleščina pa ji res ne gre ravno ...
To je pa mela res sreco ji bo ona prevajala
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Joj boga Tina so jo gledala k tele v nova vrata.. prov nč veseli niso bli (no sej valda)..
Kok mi gre Nina na živce k se noče smejat ampak ustnco pod nos daje da si zobe prekrije.. zdej bi jih pa loh pokazala če je mela aparat..
Salome ga pa itak zmaga
Kok mi gre Nina na živce k se noče smejat ampak ustnco pod nos daje da si zobe prekrije.. zdej bi jih pa loh pokazala če je mela aparat..
Salome ga pa itak zmaga
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ojej kak se ta Salome smeji
Drugač pa, Osenarjeva je že grozn tečna s temi "nasveti za šoping", sploh ni več fore. Pa skoz ponavlja "dragi moji", grrr
Drugač pa, Osenarjeva je že grozn tečna s temi "nasveti za šoping", sploh ni več fore. Pa skoz ponavlja "dragi moji", grrr
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Hehe, Salome o Mihatu - "Stripy na veceju"
Tini pa lepote geografije zlooo šepajo, kašne izjave je mela, pa ni vedla, kam bundo (!) dat itd.
Robija videt ne morem, arrrrghhh, kok je pa to en prepotenten model, jaaa, čis tanajvečji jack je s tistimi bebavimi grimasami, čigumijem in js-sm-ceu-car izjavami :unknown:
Da se je pa Jasmina tko zabavala ob testu nosečnosti pa sam
Tini pa lepote geografije zlooo šepajo, kašne izjave je mela, pa ni vedla, kam bundo (!) dat itd.
Robija videt ne morem, arrrrghhh, kok je pa to en prepotenten model, jaaa, čis tanajvečji jack je s tistimi bebavimi grimasami, čigumijem in js-sm-ceu-car izjavami :unknown:
Da se je pa Jasmina tko zabavala ob testu nosečnosti pa sam
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Meni je Robert tudi malo "poseben", ampak ima pa najlepše zobe.
Moti me Sonja, ker se dejansko nič ne trudi za skupnost. Taka megla mi je.
Salomejin smeh je pa še hujši od smeha Osenarjeve.
Moti me Sonja, ker se dejansko nič ne trudi za skupnost. Taka megla mi je.
Salomejin smeh je pa še hujši od smeha Osenarjeve.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
No, pa je šla Suza... vidi se, da ji je hudo... pa Andrejčku je blo tudi...
Največja fora pa zdejle na koncu... ko jim je lahko Suzana še nekej besed rekla... in je govorila in govorila... pol pa se zaderejo, da nč ne slišjo... in ona obupana, kaj pa zdej? In oni NEEEEEEEEEEEEEE... kak je blo to? So jo slišali in so rekli, da je ne?
Največja fora pa zdejle na koncu... ko jim je lahko Suzana še nekej besed rekla... in je govorila in govorila... pol pa se zaderejo, da nč ne slišjo... in ona obupana, kaj pa zdej? In oni NEEEEEEEEEEEEEE... kak je blo to? So jo slišali in so rekli, da je ne?
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov