Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Bluestocking: Tale filipinščina je ena mešanica njihovega jezika, angleščine, pa tudi španščino slišim notri. A se vam tudi tako zdi?
hehehe jst sm jo tut poslušala neki časa nazaj pa sm do istga zaklučka pršla..khm prou smešna govorica..učas se mi zdi k da kej zastopm..
Tale bruce je dobr ja..me prou zanima kaj bo...waaa kumi čakam aja pa bdw upam da ne bo tina res ustopila v tej hecni noši oblečena..ojej no
hehehe jst sm jo tut poslušala neki časa nazaj pa sm do istga zaklučka pršla..khm prou smešna govorica..učas se mi zdi k da kej zastopm..
Tale bruce je dobr ja..me prou zanima kaj bo...waaa kumi čakam aja pa bdw upam da ne bo tina res ustopila v tej hecni noši oblečena..ojej no
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
"Nas" WC je res ZALOSTN!!!!! Bi rajsi dixija not dali
Hello, 911. I''m on fire!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Al pa da sta suzana pa pero sklenila premerje..
Zadnjič spremenil Damyanchyka, dne 20. Apr. 2007 21:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
_Petra_ napisal/-a:OMG zdaj je kr kazalo kak se je Miha potesil... Saj OK, ona dva sta sexala, ampak meni je to dosti bolj cudno...
Tisti ki tega niste vidl, je tuki video
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sicer današnji petek ni bil zame najbolj srečen dan, ampak ko pogledam Tino oblečeno v tole nošo in s pelušem v roki, se pa od srca nasmejim.
Hvala Tini in Big Brotherju, da skrbita za moje počutje na ta smotan dan.
Hvala Tini in Big Brotherju, da skrbita za moje počutje na ta smotan dan.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
hehe, meni je pa smešno to, da je na wc vzeu zraven brisačo, predvidevam, da je v brisačo obrisau svoje plodove potem pa je brisačo kr dau tja na polico mogoče se je zato tak smejau....bomo vidli, če se bo stanovalcem po brisanj z toto brisačo kaj polepšala koža bruce je pa hudiiiiiii grrrr
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]