Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
^^ Joj sam res, tud jst sm na to pomisnla. Gorenjska narodna noša jo naredi čist starikavo in čudno, ko pa je v resnici prov luškana punca. Btw, a se men sam zdi al je Tina enkrat neki rekla da ne zna dobr angleško? Al je bil to kdo drug? Ne vem kako se bo pol znašla v tisti filipinski hiši?
Upam da čimprej Suza ven leti..joj je ta ženska pri svojih 40 otročja! Vsako besedo jemlje kot osebni napad nase in tisto svoje kuhanje ima kot izgovor za vse kar se zgodi v bajti (jaz pa kuham in sem zdaj šef, jaz pa kuham in zdaj vse vem! ).
Sicer pa tud jst v pričakovanju hot hot Bruce-a!
Upam da čimprej Suza ven leti..joj je ta ženska pri svojih 40 otročja! Vsako besedo jemlje kot osebni napad nase in tisto svoje kuhanje ima kot izgovor za vse kar se zgodi v bajti (jaz pa kuham in sem zdaj šef, jaz pa kuham in zdaj vse vem! ).
Sicer pa tud jst v pričakovanju hot hot Bruce-a!
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
ma preden so jih dali v hišo BB so sigurno preverili, ce znajo ljudje govorit kej po anglesko-verjetno je ta izmenjavala bla ze vnaprej nacrtovana, dvomim da so se to spomnili dva tedna nazaj-ko smo mi zvedeli, ker ne bi melo smisla, da bi dali njo tam, da bo molčala
nekaj bo pa ja ze znala, sej je mela 8let anglescine konc koncev! najbrz se bo pa mantrala, bo zato tolko bolj zanimivo sigurno da ce jo bi dali v itj.grande fratello bi bla bolj vesela hehe
nekaj bo pa ja ze znala, sej je mela 8let anglescine konc koncev! najbrz se bo pa mantrala, bo zato tolko bolj zanimivo sigurno da ce jo bi dali v itj.grande fratello bi bla bolj vesela hehe
- ma_nekdo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
Ma glede na to,da je včeraj končal grande fratello,bi jo bolj težko dali njim pa itak so oni začeli že ful prej,kot tej naši.
nekje sem brala,da so na začetku mislili poslati v filipinskega bb aleša ali pa veroniko,samo glede na to,da sta šla vn,so potem izbrali tino.
nekje sem brala,da so na začetku mislili poslati v filipinskega bb aleša ali pa veroniko,samo glede na to,da sta šla vn,so potem izbrali tino.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
ma_nekdo napisal/-a:nekje sem brala,da so na začetku mislili poslati v filipinskega bb aleša ali pa veroniko,samo glede na to,da sta šla vn,so potem izbrali tino.
Aleluja...ker tist psiho od Veronike tut ni za nikamor
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Drugič se prijavi, da boš dober vzor vsem mladim... s svojo moralo gut
Se strinjam s tvojo izjavo Zvončica!
Drgač pa juhuuuuuuuu, jez grem pa jutri gledam BB u živo! Sm tko vesela . A mi ktera zavida, da bom vidla Bruca verjetno u živo? Haha .
Drgač pa tudi meni naša narodna noša ni všeč... Bruce bo prišel vsa fency, naša pa ku ena boga revica! Bi mogli to našo nošo že mal posodobit, kaj pravte?
Se strinjam s tvojo izjavo Zvončica!
Drgač pa juhuuuuuuuu, jez grem pa jutri gledam BB u živo! Sm tko vesela . A mi ktera zavida, da bom vidla Bruca verjetno u živo? Haha .
Drgač pa tudi meni naša narodna noša ni všeč... Bruce bo prišel vsa fency, naša pa ku ena boga revica! Bi mogli to našo nošo že mal posodobit, kaj pravte?
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Še enkrat ponavljam - tale Alen je res malo "zaostal" in tukaj ne mislim na slovnična pravila.
Komaj sestavi enostavčno poved, pa še za to rabi 90 sekund razmisleka.
Komaj sestavi enostavčno poved, pa še za to rabi 90 sekund razmisleka.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Frenkie napisal/-a:Evo vam še mal "Bruslija" klik
Čist slep je bil ko je snel tisto obvezo z oči. Pa ker širok nasmeh
Jao na vozičku so ga peljal k enga pacienta...pa tak posnetek so skp sestavil kot da se je kakšna katastrofa zgodila...
Sam je
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tale filipinščina je ena mešanica njihovega jezika, angleščine, pa tudi španščino slišim notri. A se vam tudi tako zdi?
Komaj čakam jutri, da vidim, kako se bodo zaštekali.
Komaj čakam jutri, da vidim, kako se bodo zaštekali.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov