Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 19. Apr. 2007 13:25

^^ naši so pa skor veseli, ker je tina šla... prav zanima me, kakšen je ta model...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 19. Apr. 2007 13:27

Najboljš bo, če ta teden popoka Sonja ali Pero, ker bi to bli 2 muhi na 1 mah: zadnjič sta omenjala, da če gre eden ven, gre drugi tud. Pol nasledn tedn pa še Suzana pa bo :cool:
Jasmina res ni čist normalna, Sonja pa tud ne. Že tak majo malo hrane, pa še tisto vzame za pisanje nekih blesavih sporočil po postli, oni pa lačni vsi. Tolk jajc pa nima, da bi vsem glasno povedala kar si misli in piše neke bedne enačbe z rižem, ki btw sploh ni bil "njen", ker je ona ulovila sam eno čebulo al neki takiga :roll:
...
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 19. Apr. 2007 13:53

kolko je meni znano je bruce izvedel kam odhaja komaj na letalu. prav tako so njegovi sotekmovalci mislili, da mora pač spakirat in it ven. zato taka drama.. so pa drugač vsi zelo navezani en na drugega. še posebej wendy - se baje nekaj plete med njo in bruceom :wink:
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 19. Apr. 2007 14:23

ja sj to je to - oni ne vejo da gre samo za 1 teden, ampak misljo da gre za vedno (oz. da ga ne bo vec v hiso :) ). sam primerjite slovo tm pa tuki, pr ns...nasi so se smejal :) tuki je pa se linkec Klik sj je vrtejno tut kje na youtube al pa se bo
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 19. Apr. 2007 15:10

Je pa ja čist logično, da niso jokali za Tino, ker gre za en teden mal na dopust. Js tud ne jokam, če greta ata+mama na morje. :D
...
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 19. Apr. 2007 17:34

Današnje slike od Bruca:

Slika Slika

Slika Slika

Kere scene delajo z njem, kot da ga peljejo v Gvantanamo :lach:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 19. Apr. 2007 17:43

Baaad, sej tok pretiravat pa spet neb blo treba :roll: Kda bi blo kej drgač, če bi kej vidu, itak mu ne bi blo nč jasn ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 19. Apr. 2007 17:46

Men se tud zdi, da že rahlo pretiravajo in da preveč resno jemljejo ta big brother. Mislim, da res ni potrebno, da mora met tip zavezane oči, mp3 v ušesih... :? Izolacija od okolice gor alpa dol, ker tole že prestopa meje, kajti zdi se mi čist nesmiselno, da morata dva policista vodit nekoga z zavezanimi očmi, kot nekega kriminalca, samo zato ker ima BB taka pravila.

Da ne odmislimo tega, kaj so si po moje nekateri ljudje na letališčih mislili :stupid: Itak se človk ne spozna na okolico, tko da mu je vseeno ali gleda ali ne.

Si pa predstavljam kako bo šele Tina zmedena :lach: Po moje bo še par dni rabila, da pride k sebi in da realizira situacijo :D
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 19. Apr. 2007 18:18

O revež, kr masko ma čez oči :D Itak nebi vedel kje je, tako da je vseeno. Kaj zdaj bo pa do sobote zaprt v trdi temi in mu bojo samo za jest nosil al kaj? :)
I laugh at gilded butterflies.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 19. Apr. 2007 18:24

Sam res! Kaj bodo nardili z njim do sobote, če mu niti na letališču niso dovolili da kej vidi??? Ga bojo zaklenili med štiri stene, da slučajno ne bo videl kakšen del okolice :?
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 19. Apr. 2007 18:51

Sem brala, da bo zaprt v enem hotelu, kjer so naredili izolirano sobo. Tam bo do sobote.

tudi naša Tina bo imela črno rutko okoli oči do letališča (če tudi na letalu, nisem sigurna).
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 19. Apr. 2007 19:32

Kok je pa ta Suzana :stupid:
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 19. Apr. 2007 19:45

edino kaj njo pri sonji tak pika, je pomojem to, da je dala lupčka andreju takrat...pol pa to projecira na njen odnos s perotom(kao da ga je tjaši prevzela)...mislim...kaj tej babi ni jasno...res nima vseh čistih v glavi...!
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 19. Apr. 2007 19:57

Sem sedaj hotel glasovat za Suzano - 090 933 104 pa mi reče da številka ni dosegljiva.

Imamo pa T-2 telefon zdej 2 meseca - je možno da ni možno klicat te številke.
Kokošica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kokošica » 19. Apr. 2007 20:08

dean444 napisal/-a:Sem sedaj hotel glasovat za Suzano - 090 933 104 pa mi reče da številka ni dosegljiva.

Imamo pa T-2 telefon zdej 2 meseca - je možno da ni možno klicat te številke.

Ja mislm da se s teh "internet" telefonov res ne da klicat na 090 cifre. Jaz mam siol pa tud noče delat...Res ne vem v čem je fora. Tko da ti ostane sam to, da msg pošleš - jst tud upam, da gre suzana vn :evil:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov