Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
mash@ napisal/-a:tole dobim zadnjič z mobitelovga planeta - opomnik, da se je Jagodi strgalo...mislm...to še najmanj...bejba nima vseh preštetih. Famozni posnetek se pa nahaja pod videi 14.4., če mate dostop do BB na netu. Zelo vredno ogleda - ona na kolenih vreščala "Dej ata, motor nažgi!" in ata je zunaj z motorjem gas navijal....
in to seveda se ne steje kot komunikaciaj z zunanjim svetom
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni je tudi Sonja čisto mimo. Če bo šla ona se bo Pero ziher vključil med ostale. Pri njem mi ni všeč edino to, da poudarja da ima zunaj punco, notri pa dela tako s Sonjo.
Houd de wereld tegen
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Bruce pride v soboto
Pomojem našim ni nič jasno, samo se mi zdi pa res čudno, da nobenmu ni poštekalo, da bi znal kdo od tam tud sem pridt ne
Zgleda se kregajo zdaj zarad Sonje kokr lahko beremo na BB strani. Prov rada bi vidla spet Suzano k se dere k en Hitler na vse mislm fak ej. Že takrat ko se je na Perota drla k zmešana. Da bi se nekdo name drl bi jst znorela in to totalno. Ona prov mislm da je tm neka matica, uni ostali so pa mravle pa vsi za njo delajo. Jao mi je dosadna!
Mi je bil pa Alen včer u nulo smešen, k je Perotu priznal, da on tud Suzane ne mara ampak je tiho sam zato, ker ma korist od nje
Pomojem našim ni nič jasno, samo se mi zdi pa res čudno, da nobenmu ni poštekalo, da bi znal kdo od tam tud sem pridt ne
Zgleda se kregajo zdaj zarad Sonje kokr lahko beremo na BB strani. Prov rada bi vidla spet Suzano k se dere k en Hitler na vse mislm fak ej. Že takrat ko se je na Perota drla k zmešana. Da bi se nekdo name drl bi jst znorela in to totalno. Ona prov mislm da je tm neka matica, uni ostali so pa mravle pa vsi za njo delajo. Jao mi je dosadna!
Mi je bil pa Alen včer u nulo smešen, k je Perotu priznal, da on tud Suzane ne mara ampak je tiho sam zato, ker ma korist od nje
-
*meti* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Angel girl napisal/-a:Bruce pride v soboto Mi je bil pa Alen včer u nulo smešen, k je Perotu priznal, da on tud Suzane ne mara ampak je tiho sam zato, ker ma korist od nje
Robi je reku zanč v enmu intervjuju, da je dost žalostn, da se da določene ljudi samo s tem zmanipulirat, da se jim skuha kosilo.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
***Ally*** napisal/-a:Meni je tudi Sonja čisto mimo. Če bo šla ona se bo Pero ziher vključil med ostale. Pri njem mi ni všeč edino to, da poudarja da ima zunaj punco, notri pa dela tako s Sonjo.
Ja sej tut,če gre Suzana vn se bosta oba Pero in Sonja uklopla z drugimi.Pa še Tine ne bo.Ko pa pride nazaj se bo pa že prilagodila.
LP
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
MissRap se čist strinjam s tabo. Mislim, da je Suzana glavni krivec, da se oni ne razumejo med sabo. Uni papki pač s Suzano potegnejo, dobr sj ne rečem, da nima Sonja prov usekane fore sam vseen. Tok pa tud ni butasta no.
Kaj bi se smejala, da bi se Sonja najbolj zaštekala z Bruce-om Ostali bi jo še bolj izobčl haha.
Kaj bi se smejala, da bi se Sonja najbolj zaštekala z Bruce-om Ostali bi jo še bolj izobčl haha.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Baje zato, ker je vpliv angleščine tako velik, da je taka zmešnjava (taglish) že neke vrste uradni jezik.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
mmm prispel je ze? skoda k ga ne bomo mogl vidt nikjer razn pred in v hisi BB. drgac sm pa zdj gledala un jasminin ispad - zenska 100% ni normalna! najbol smesni so mi bli tina, pero pa alen k so se obnasal k da nc ni zdi se mi pa ful nesramno od jasnime da opraula sonjo, ker ji je samo ona takrt pomagala
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz se zmer nism vidla tega Jasmininega izpada
Drgac mi gre pa Sonja posteno na zivce pa tud Suzana, mislm kaj ji pade na pamet pljuvat v druge...
Drgac mi gre pa Sonja posteno na zivce pa tud Suzana, mislm kaj ji pade na pamet pljuvat v druge...
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
lih kar sem si ogledala slovo filipinskih tekomovalcev od Bruca. kero dramo so nardil, k da gre u peku. tipi so jokal, pičke pa dobesedno tulile. more bit pa res ena posebna duša, da so naredl cel šov ker ga celih 10 dni ne bo.
A moment on your lips, forever on your hips!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov