Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja tud jst bi rada vidla tale prepir, ker me zanima kok resno je vse skupaj sploh zgledalo.
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Jochie napisal/-a:tina je mislila, da napis 500 na moki pomeni težo v gramih, ne pa tipa moke.
Uf, ja taprava gre na Filipine, dobro nas bo predstavla
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Pa zakaj ljudje sploh gledajo take bedarije, kot so resničnostni šovi? Meni je še časa za računalnikom žal...
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
prinzessin napisal/-a:Pa zakaj ljudje sploh gledajo take bedarije, kot so resničnostni šovi? Meni je še časa za računalnikom žal...
sam res veš, nisi IN če ne gledaš
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
Kaj se pa dogaja? Mi bi tudi vedli
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Mah jst sem se vmes priklopila. V glavnem Sonji neki ni šlo pri vaji za telenovelo, zdej se pa kregajo, da kao kako bi blo če bi vsi svoje probleme pa bolečine (bojda jo neki boli-Sonjo) izražal. In potem Sonja pove kaj je vse ona hotla, pa se je trudla, pa jo vedno zatrejo. Ostali pa spet proti njej, da kaj se gre,...
Ojoj majo eni vakum v glavi.
Ojoj majo eni vakum v glavi.
-
Kdo pa najbolj butast izpade?
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
tole dobim zadnjič z mobitelovga planeta - opomnik, da se je Jagodi strgalo...mislm...to še najmanj...bejba nima vseh preštetih. Famozni posnetek se pa nahaja pod videi 14.4., če mate dostop do BB na netu. Zelo vredno ogleda - ona na kolenih vreščala "Dej ata, motor nažgi!" in ata je zunaj z motorjem gas navijal....
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Danes sem celo jaz glasovala, da gre Sonja ven... Že njen način govora mi je taaaak antipatičen, da hjojjojjoj..
Pero mi deluje kr OK-mam občutek, da bi se rad vključil, ona pa ga vrti okoli prsta, ker ve, da mu je všeč..
Pero mi deluje kr OK-mam občutek, da bi se rad vključil, ona pa ga vrti okoli prsta, ker ve, da mu je všeč..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov