Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
thebest napisal/-a:ma dobro je punce...ne se kregat da nebote ko Suza postale hehe
Ni panike, samo ne razumem kaj pika nekaj!!
Hello, 911. I''m on fire!
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
sinička napisal/-a:Kdo je skrivnostnež, ki se bo za teden dni vselil v hišo Big Brotherja?
opa opa... paste se fantje, tole bo pa huda konkurenca
ou maj gad he's HOT
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
saj končn bo en hud tip v bajti! Mislm men drugi niso nič posebnega, razen Andrej je tak cotkan!! :bussi:
-
Kapsula - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
sinička je napisal/a:
Kdo je skrivnostnež, ki se bo za teden dni vselil v hišo Big Brotherja?
opa opa... paste se fantje, tole bo pa huda konkurenca
ou maj gad he's HOT
DRŽI!!!
funny thing is that in the philippines they don't find Bruce uberly attractive. They even call him "hipon misalucha" or "shrimp misalucha" . Gorgeous Body...but Face? not really. LOL
tole je pa citat iz filipinskega foruma (okusi so zgleda res različni)
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
glede jasminine nosečnosti: kako pa vemo, da punca ne jemlje tabletk??
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
sej ni noben reko da je noseca, pac sklepamo, glede na to da menstre ne dobi.
pa temu pritisku in napetosti, ki jo fejka, ne nasedem jaz najbolj!
pa temu pritisku in napetosti, ki jo fejka, ne nasedem jaz najbolj!
Hello, 911. I''m on fire!
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
1.men se tale filipinec ne zdi nič posebnega, sploh v faco mi niti slučajno ni cute, ampak tako kot je ena že rekla...vsake oči majo svojga malarja
2.big brother je zrežiran tako kot bar...pokažejo tisto kar želijo! očitno jim je v oči padla suzana in se jo hočejo po hitrem znebiti. tisti, ki imaste kartico lahko vidite, da je veliko pogovorov takih, kjer se ona sploh ne meče v ospredje in kjer imajo glavno besedo čisto drugi, ampak bb pač pokaže kar šefom pač zapaše...sej so enako delali tut pri baru1 in baru2: prvič so prikazali andreja kot največjo žrtev tega sveta, drugič pa so v zadnjem tednu na vsak način hoteli očrnit emila zao da bi bila bitka do konca zanimiva in da bi oni čim več zaslužli z glasovanjem
3.v kateri državi tretjega sveta pa je sonja že bila??? kolikor jst vem je omenjala samo jamajko, ta pa res ni država tretjega sveta! če je pa ona videla na tvju posnetke iz dejanskih območjih tretjega sveta, pa ni doživela nič več, kot vsak drugi slovenec
4.a to da ona razmetava s hrano po pojstli pa ni afnanje s hrano? marsikateri afriški otrok bi bil s to njeno hrano sit cel teden!
5.dean 444: praviš, da kako suzana grdo govori o perotu...kaj si pa ti izjavil o njej? a to je pa lepo?
6.me zanima s čim bi se vi ukvarjali, če bi bili zaprti v eno takole hišo...sej prve tri dni še paše poležavanje, potem se pa tega "prenaješ" in si kaj kmalu siten in nestrpen ker nimaš kaj za počet....in če so se oni osredotočili na hrano, se pač s tem ukvarjajo 24/7...ne vem zakaj se toliko razburja folk zaradi tega. sicer pa se dejansko tako in tako ne ukvarjajo s tem na tak način kot je prikazano v oddaji..kot sem že rekla: vse skupaj je delo teama ljudi, ki je za kamero, tisti pred kamero so samo statisti
to je vse kar sem imela za povedat
2.big brother je zrežiran tako kot bar...pokažejo tisto kar želijo! očitno jim je v oči padla suzana in se jo hočejo po hitrem znebiti. tisti, ki imaste kartico lahko vidite, da je veliko pogovorov takih, kjer se ona sploh ne meče v ospredje in kjer imajo glavno besedo čisto drugi, ampak bb pač pokaže kar šefom pač zapaše...sej so enako delali tut pri baru1 in baru2: prvič so prikazali andreja kot največjo žrtev tega sveta, drugič pa so v zadnjem tednu na vsak način hoteli očrnit emila zao da bi bila bitka do konca zanimiva in da bi oni čim več zaslužli z glasovanjem
3.v kateri državi tretjega sveta pa je sonja že bila??? kolikor jst vem je omenjala samo jamajko, ta pa res ni država tretjega sveta! če je pa ona videla na tvju posnetke iz dejanskih območjih tretjega sveta, pa ni doživela nič več, kot vsak drugi slovenec
4.a to da ona razmetava s hrano po pojstli pa ni afnanje s hrano? marsikateri afriški otrok bi bil s to njeno hrano sit cel teden!
5.dean 444: praviš, da kako suzana grdo govori o perotu...kaj si pa ti izjavil o njej? a to je pa lepo?
6.me zanima s čim bi se vi ukvarjali, če bi bili zaprti v eno takole hišo...sej prve tri dni še paše poležavanje, potem se pa tega "prenaješ" in si kaj kmalu siten in nestrpen ker nimaš kaj za počet....in če so se oni osredotočili na hrano, se pač s tem ukvarjajo 24/7...ne vem zakaj se toliko razburja folk zaradi tega. sicer pa se dejansko tako in tako ne ukvarjajo s tem na tak način kot je prikazano v oddaji..kot sem že rekla: vse skupaj je delo teama ljudi, ki je za kamero, tisti pred kamero so samo statisti
to je vse kar sem imela za povedat
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
usi tm neki govorijo pa izpostavlajo to da je suzana tm sam zard 75 000€ in kok je hinavka in oh in sploh
zakaj so se pa drugi prjavl, verjetn ne zard golega dougcajta
ta sonja je pa tud čist usekana...
upam da gre vn v soboto se mi zdi da je ona tm bl negativna k suzana.
za jasmino se mi zdi pa že škoda zgublat besede k se mi zdi kda bi bla mal motena u glavo.
zakaj so se pa drugi prjavl, verjetn ne zard golega dougcajta
ta sonja je pa tud čist usekana...
upam da gre vn v soboto se mi zdi da je ona tm bl negativna k suzana.
za jasmino se mi zdi pa že škoda zgublat besede k se mi zdi kda bi bla mal motena u glavo.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
alina
se podpišem pod tvoje besede
se podpišem pod tvoje besede
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov