Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ne, Kian je letel ven.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Angel girl napisal/-a:Aja še tole: Z Jasmino nisva uporabljala kondomov res bravo čestitke obema :unknown:
Zanjo bi še razumela...ampak tip star 31 let pa tkole neresen... :unknown:
NB: Ne govorim o Jasmininem Robertu, ampak filipinskemu.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
bad_girl napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Aja še tole: Z Jasmino nisva uporabljala kondomov res bravo čestitke obema :unknown:
zakaj neresen, če seksa brez kondoma???
-
Jochie napisal/-a:bad_girl napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Aja še tole: Z Jasmino nisva uporabljala kondomov res bravo čestitke obema :unknown:
Oba sta neresna, ker ne poznata zgodovine "podiranja" drug drugega. Bohve koliko neizbruhnjenih bolezni lahko imata, pa še sama ne vesta.
Čudi me, da te to ne moti. Ti si pa ja glasnik modrosti. Prav presenetil si me.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
ja pero kao ni zdržal, zato ker se hoče vlačit po sonji, v bistvu je pa tjaša povedala, seveda po tem, ko sta se tako zmenila. in je full jokala, ker je s tem nominirana tut suzana (ki bi že tako in tako bila zarad tiste italjanščine-kar je itak neumno, ampak pustmo to) in jo je pol suzana full tolažla, ta pero je pa itak en kreten sam vase zagledan in tolk prepričan, da je glavni jack, da ga nominacija očitno sploh ne gane, sam da bo on lahko plezal po sonji
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Bluestocking napisal/-a:Jochie napisal/-a:bad_girl napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Aja še tole: Z Jasmino nisva uporabljala kondomov res bravo čestitke obema :unknown:
Oba sta neresna, ker ne poznata zgodovine "podiranja" drug drugega. Bohve koliko neizbruhnjenih bolezni lahko imata, pa še sama ne vesta.
Čudi me, da te to ne moti. Ti si pa ja glasnik modrosti. Prav presenetil si me.
ti si se šla s svojim dragim testirat preden sta seksala brez kondoma ali še vedno seksata s kondomom???
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
bad_girl napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Aja še tole: Z Jasmino nisva uporabljala kondomov res bravo čestitke obema :unknown:
Itak je blo očitno, da kondomov nista uporabljala ... Kaj pa, če je ona na tabletkah?
Ostane pa seveda še problem SPB - težko je ugibat, kdo od njiju jih ima več, če sta zmeraj tako ''resna''.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Midva še zmeraj sexava s kondomom. Čeprav zapraviva veliko, ampak meni tabletke niso všeč, njega kondom sploh ne moti, tako da sva na kondomih. Poleg tega sva že dolgo skupaj in bi se kakšne bolezni že lahko manifestirale. Res pa je, da je inkubacijska doba lahko zelooo dolga.
Vseeno pa si upam trditi, da svojega bolje poznam, kot pozna Jasmina Roberta.
Če pa bi še enkrat začela z novim fantom, bi želela, da se greva oba testirati, čeprav je možno, da se znaki še ne bi pokazali oz. bi me lahko varal. Vsaj za občutek.
Vseeno pa si upam trditi, da svojega bolje poznam, kot pozna Jasmina Roberta.
Če pa bi še enkrat začela z novim fantom, bi želela, da se greva oba testirati, čeprav je možno, da se znaki še ne bi pokazali oz. bi me lahko varal. Vsaj za občutek.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Tiavanna napisal/-a:Jochie napisal/-a:kaj je pa povedala v italijanščini?
Ma en sam stavek...Nekaj v smislu, da moraš pred igralci igrat drugačno vlogo. Karneki. Ta kazen se mi zdi skrajno bedna, glede na to, da so se zadnjič pogovarjali nekaj po angleško in da velikokrat govorijo tudi kaj v hrvaščini. Potem naj vse nominirajo, če je v hiši strogo prepovedano govorit katerikoli jezik razen slovenski. Poleg tega...a ni italijanščina tudi naš uradni jezik?
hmmm...meni se zdi da se vsako tolko casa producenti BB kr neki zmislijo....malcek prikrojijo pravila vsake toliko....
malo več profesionalnosti jim ne bi škodlo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]