Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Aja še tole: Z Jasmino nisva uporabljala kondomov res bravo čestitke obema :unknown:
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Hočem povedat da če neb bla jezna pa pod pritiskom, da neb tega govorila..useen tut če je rekla da ne smejo drugi slišat oz. razumet..neb pomoje tega rekla tko, če bi bl razmišlala..mah sej je useen..sam mislm da so tut drugi delal napake..pa bi lahko bli nominirani...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
BuCHa napisal/-a:a je kje video od jasmine k se dere za motorji?
A to je blo včeraj spet al še od zadnjič?
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Frenkie napisal/-a:honeydew napisal/-a:Sam če bodo naše punce nesramne ali čudne do Wendy so pa največje krave ever. Bojda je Wendy ful prisrčna deklica, ki se z vsemi v hiši super razume, vsi jo imajo radi. Tko pišejo na njihovem forumu. Če bodo do nje smotane samo zato ker fejst zgleda so pa res ene kure.
Jst bi edino za Sonjo lahko rekla, da bi bla lahko nesramna do nove kandidatke. Po moje bo Wendy na začetku vsem ful zanimiva in bo zato večinoma v ospredju, kar se lahko zgodi da Sonji ne bo všeč.
Lol kje si pa Sonjo našla. Ta je zadnja, ki bi se počutila ogroženo po mojem mnenju. Vse ostale veliko prej kot Sonja.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
TiGy napisal/-a:A je ž gledo kdo slikce od hiše BB na Filipinih? Js bi jo rada vidla
http://bb2.pinoybigbrother.com/
Gallery
The house
voila
Angel girl napisal/-a:BuCHa napisal/-a:a je kje video od jasmine k se dere za motorji?
A to je blo včeraj spet al še od zadnjič?
vceraj spet ...klecala je in jokala
I love SISLEY& RW
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Pero je sklical sestanek in sostanovalcem povedal, da sta imela s Tjaso skrivno poslanstvo. To sem zdaj prebrala.
Pa ta je en kekec, Sonja je lahko 1 tedn bla tiho, kar je za moje pojme 100x tezje, ko pa se vsaj malo potrudit in pretvarjat, da si z nekom par.
Pa ta je en kekec, Sonja je lahko 1 tedn bla tiho, kar je za moje pojme 100x tezje, ko pa se vsaj malo potrudit in pretvarjat, da si z nekom par.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Meni je všeč Robert. Navijam zanj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov