Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Joooooooj... joooooooj! Svašta dogaja! Ja Nina je preveč drezala v Nino, sam verjetno so ji tko naročili, navsezadnje se je Nina sama prostovoljno prjavla v BB in zato se lahko zdej vtikajo vanjo kakor želijo... žal.
Za Roberta sm glasovala v navalu jeze, ker je Tini reku, da nej puši k..., sam zdej mi ga je blo pa kr žal. Ne vem, po eni strani je vseeno faca in je popestril BB!
Tina... se mi kr smili. Ni to kr tko zvedt, da greš en dan na Filipine, ki so na nevarnem območju, na tisoče kilometrov stran, med same tujce, se ment u ang. in predstavljat Slovenijo. Pa valda se je navezala na naše bigbradovce. Boga kako je bla u šoku! Bo pa zanimivo, blondinka med temnolasci! Verjetno je še bolj u šoku, ker ji niso povedli, da gre le za 1 tedn in ne do konca in verjetno si kr misli, da je to spet humor BB-ja . Ah sej bo preživela...
Suzana... no comment, je razočarala malo, sam jo probejmo razumet, je samohranilka in živi v najetem stanovanju baje, valda si želi tega keša, da bi si kupla stanovanje. Sam to ni opravičilo za njen odnos.
Unu z žogicami je blo tudi kar zanimivo .
Nč... čakejmo nadaljevanje... I love u BB!
Za Roberta sm glasovala v navalu jeze, ker je Tini reku, da nej puši k..., sam zdej mi ga je blo pa kr žal. Ne vem, po eni strani je vseeno faca in je popestril BB!
Tina... se mi kr smili. Ni to kr tko zvedt, da greš en dan na Filipine, ki so na nevarnem območju, na tisoče kilometrov stran, med same tujce, se ment u ang. in predstavljat Slovenijo. Pa valda se je navezala na naše bigbradovce. Boga kako je bla u šoku! Bo pa zanimivo, blondinka med temnolasci! Verjetno je še bolj u šoku, ker ji niso povedli, da gre le za 1 tedn in ne do konca in verjetno si kr misli, da je to spet humor BB-ja . Ah sej bo preživela...
Suzana... no comment, je razočarala malo, sam jo probejmo razumet, je samohranilka in živi v najetem stanovanju baje, valda si želi tega keša, da bi si kupla stanovanje. Sam to ni opravičilo za njen odnos.
Unu z žogicami je blo tudi kar zanimivo .
Nč... čakejmo nadaljevanje... I love u BB!
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
ma ta tina ni prava za menjavo, že v slovenščini komaj skup spravi normalni stavek, je čist nerazgledana, dvomim da ve angleščino v takšni meri da bi lahko vsaj osnovno komunicirala z njimi
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
***PINKYCA*** napisal/-a:ma ta tina ni prava za menjavo, že v slovenščini komaj skup spravi normalni stavek, je čist nerazgledana, dvomim da ve angleščino v takšni meri da bi lahko vsaj osnovno komunicirala z njimi
podpis
če ni niti vedla, kaj pomen z nekom češnje zobat... hehehe... ne vem, bl slabo bo ona predstavla našo malo Slovenijo... upajmo da nas bo presenetla...
There's too much blood in my caffeine system...
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Suzana je itak nominirana.. Nebi smela v italjanscini onega rect, ko je rekla!
Sicer pa, show must go
Sicer pa, show must go
Hello, 911. I''m on fire!
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Men se pa zdi Tina super izbira za Filipine. Poslal so jim najlepši primerek našga BB, pa še zabavno bo gledat, kak ji bo šlo sporazumevanje in vse to. Čeprav po moje ang. ne bo nek velik problem, glede na to, da punca študira turistiko.
...
-
predvidevam da govoriš o Jasmini... jah lepo je njen fotr to sprejeu da daje ona tam notr noge narazn usak dan.. moj bi kleu k norc pomojm
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Ja foter od Jasmine je bil pravi "frajer" s tistim: Zdravo jebac! Ce bi bil to moj foter, bi ga na gobec
Hello, 911. I''m on fire!
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
princess of the night napisal/-a:predvidevam da govoriš o Jasmini... jah lepo je njen fotr to sprejeu da daje ona tam notr noge narazn usak dan.. moj bi kleu k norc pomojm
sem zdele dobila mal zadoščanja k se jokca na vrtu in jo noben ne šmergla. očitno ni nobenga prepričala.
A moment on your lips, forever on your hips!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ma Tina ni štekala, ker je Sonja govorila o nekih: češnje z jagodami zobat- vsaj jez sm tko štekala, kr neki!
Drgač sm šla mal na filipinski forum! Majo že zalepljene slikce od Tine kako je reagirala, ko je zvedla. En naš je tudi gor na forumu in jim je potico zalepil in so zdej vsi lačni . Drgač pa vsi govorijo, da nej bi šla neka Wendy k nam oziroma, da bi jo oni kar poslali, verjetno ni lih priljubljena al kaj, se mi ni dalo vseh strani brat.
No to je to... lahko noč vsem oziroma dober žur!
Drgač sm šla mal na filipinski forum! Majo že zalepljene slikce od Tine kako je reagirala, ko je zvedla. En naš je tudi gor na forumu in jim je potico zalepil in so zdej vsi lačni . Drgač pa vsi govorijo, da nej bi šla neka Wendy k nam oziroma, da bi jo oni kar poslali, verjetno ni lih priljubljena al kaj, se mi ni dalo vseh strani brat.
-
moi T napisal/-a:Ma Tina ni štekala, ker je Sonja govorila o nekih: češnje z jagodami zobat- vsaj jez sm tko štekala, kr neki!
ne jagoda - sadje.. ampak Jagoda - Jasmina.. usaj pomoje je mislna tko.. da gre z Jasmino češne zobat..
-
vrjetno so glih zato podalšal.. k use naloge so trajale 1 tedn.. in pomoje so mislni da če je to fora, bi dns povedal.. očitno si tud Big Brother želi da bi jima vrjel.. čeprou res nista prepričliva...
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
OMG! zdele je mela Jagoda tak histerični napad spet! zunaj je slišala motor/je in se je drla kot bi jo iz kože devali: moj motor, moj MOTOR, moj MOOOTOOOOR!!!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov