Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Kapsula napisal/-a:Kaj pa je blo med Jasmino in Robertom?
Jasmina je Robertu rekla, da rabi malo miru (plan B) in ko je hotela iti ven na čik, jo je prehitel. Mu je rekla, da naj gre on noter, pa ni hotel. Zato je punca spet dobila svoj popizditis in ga s škarjami v roki lovila po vrtu... tko nekak
Je rekla Jasmina: Sem pršla ven na svež zrak v miru enga pokadit
Pol je pa baba vzela škarje v roko pa za njim
Čuvaj se Robert, ko prideš ven, Jagoda je pravi divjak :box:
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Joj ne tako napihovat stvari!
Robert je Jasmino mal zajebaval, ona pa ga je v zameno s škarjami kao lovila, ma ni zgledalo nč morilsko no . Kaj vi nikoli ne zagrozite komu s škarjami? Hahaha se hecam, sam res, meni se ni zdelo nč takega, sam še mal sta se rajcala .
Robert je Jasmino mal zajebaval, ona pa ga je v zameno s škarjami kao lovila, ma ni zgledalo nč morilsko no . Kaj vi nikoli ne zagrozite komu s škarjami? Hahaha se hecam, sam res, meni se ni zdelo nč takega, sam še mal sta se rajcala .
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
A lahko PROSIM že nehajo pogrevat to zgodbo z Nininim ljubimcem?!?!?! Pa KAJ hudiča jih to briga? Če bi bla jst namesto nje, bi jih vse skupi sam poslala v 3pm, halo. To je njena osebna zadeva in nimajo kj bluzit. - Šli so vprašat sokrajane, WTF?! Sick!
Jessy naj pa najprej sama pri sebi razčist, potem pa pri drugih moralizira.
Jessy naj pa najprej sama pri sebi razčist, potem pa pri drugih moralizira.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Velouria - Debatorica
Upoštevajte SI jih?! Vstani SE?! - A je ta Miha čist pr seb al kaj?! Še na majici ma slovnične napake, lol.
Nina mi je pa ful tečna voditeljica, nekako zatežena. Pa že od začetka me nekaj moti: zmeraj reče, da se bodo vsi glasovalci vključili "v žrebanje za Mitsubishi Outlander" - a ni pravilno "v žrebanje za Mitsubishi Outlanderja", torej tožilnik in ne imenovalnik? Prosim, razjasnite mi tole dilemo, dragi slovenisti.
Nina mi je pa ful tečna voditeljica, nekako zatežena. Pa že od začetka me nekaj moti: zmeraj reče, da se bodo vsi glasovalci vključili "v žrebanje za Mitsubishi Outlander" - a ni pravilno "v žrebanje za Mitsubishi Outlanderja", torej tožilnik in ne imenovalnik? Prosim, razjasnite mi tole dilemo, dragi slovenisti.
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
mah voditlca je itak čist mimo..
noo.. pobiram stave kdo bo dns zapustu bb hišo?
c'mon ppl!!!!
noo.. pobiram stave kdo bo dns zapustu bb hišo?
c'mon ppl!!!!
There's too much blood in my caffeine system...
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
sinička napisal/-a:suzana bo jutri avtomatično nominirana, ker je nekaj povedala hčeri v italjanščini, niso pa povedal ali bosta tudi tjaša in pero (če sta opravila skrivno poslanstvo)
Ne, ker se njima skrivno poslanstvo podaljša še za en teden!
-
Velouria - Debatorica
Hahahaha, Tina je pa kr jokat začela (od žalosti), ko je zvedla, da gre na Filipine.
Pa kako se je Suzana s Tjašo pogovarjala. Sem kr dvomiti začela v njun kao prijateljski odnos, se mi zdi vse ful fejk.
Umm, ja, dons gledam na kompu pa lohk sproti komentiram.
Pa kako se je Suzana s Tjašo pogovarjala. Sem kr dvomiti začela v njun kao prijateljski odnos, se mi zdi vse ful fejk.
Umm, ja, dons gledam na kompu pa lohk sproti komentiram.
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
pamparapam... leti leti leti... ROBERT!!!
There's too much blood in my caffeine system...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov