Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
inaa napisal/-a:a vi to cele dneve in noci pred kompom sedite pa gledate?
ma itak da bojo sexal, pa pozornost pritegval pa se kregal ce jih izolirajo u en kontejner pa en moski glas jih usake tolk cajta jeb* u glavo skos zvocnik
sam najbl bedn je blo pa to da kokr js vem so se dost odrasle osebe prjavle na to, clo take k majo ze familje... stari da se moja mami al pa fotr pojav tm, ma js se ziva zakoplem
Ma kje pa. Jaz obicajno v sluzbi, ko nimam kaj za delat, precekiram njihovo spletno stran. Al pa tu na forumu
Drugac pa je men tud nenormalno to, da gre not mati trietnega sina in poleg tega se tako dela tam..
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Pa kaj je s to Jasmino? Ne štekam čist dobr kaj je blo tok hudga? A ona se kao boji teme? Pa sj majo oni vedno temo notr a ne? Kr ena zmešnava no
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Hmm... Zakaj pa so zatemnjene kamere na vrtu? Slisim glasove..
Vsi tekmovalci so noter, ne smejo it do vhodnih vrat zavese odgrnit.. Jebes taki 24urni dostop
Vsi tekmovalci so noter, ne smejo it do vhodnih vrat zavese odgrnit.. Jebes taki 24urni dostop
Hello, 911. I''m on fire!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Cjoooo, Murko nadaljuje svoj ubijalski pohod, neeee, dvakat u enem tednu je velik preveč za moj srce
Drgač pa, zakaj je ta Veronika tok zlo oranžna u ksiht? Odkar je vn pršla ponoč u solariju spi al kaj?
Pa Đesi, a zna ta ženska en stauk skp sestaut, po možnosti tko, da bi jo še kdo, razen nje same, razumeu? Mislm, men je nerodn sam k jo gledam
Drgač pa, zakaj je ta Veronika tok zlo oranžna u ksiht? Odkar je vn pršla ponoč u solariju spi al kaj?
Pa Đesi, a zna ta ženska en stauk skp sestaut, po možnosti tko, da bi jo še kdo, razen nje same, razumeu? Mislm, men je nerodn sam k jo gledam
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Oooooo, bad, kera naloga... parček špilat Aaaa, js neb zdržala s takim modelom, jebeš imuniteto.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Sam to je ful grdo, da bodo nominirani če ne opravita naloge. Itak bo mama pošinla takoj. Halo!
Lohk bi tko nardil da bi bli samo brez imunitete. Pa tud ne zdi se mi fer da so Suzano kr avtomatsko zraven nominacijam priključili. Sej itak nima sploh vpliva na to.
Tale BB men vedno bolj izgleda kot nek psihološki poskus oz. poskus izživljanja nad ljudmi.
Lohk bi tko nardil da bi bli samo brez imunitete. Pa tud ne zdi se mi fer da so Suzano kr avtomatsko zraven nominacijam priključili. Sej itak nima sploh vpliva na to.
Tale BB men vedno bolj izgleda kot nek psihološki poskus oz. poskus izživljanja nad ljudmi.
- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
Aloha napisal/-a:Cjoooo, Murko nadaljuje svoj ubijalski pohod, neeee, dvakat u enem tednu je velik preveč za moj srce
ja, sam tole maš pa prov...
pa res smešna naloga, sam mislm da mt ne bo nasedla...bomo vidl, bo zanimiv za gledat
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Aloha napisal/-a:Drgač pa, zakaj je ta Veronika tok zlo oranžna u ksiht? Odkar je vn pršla ponoč u solariju spi al kaj?
Hello, 911. I''m on fire!
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
jaz nini privoščim kako je živčna ratala ko jo je osenarjeva spraševala o ljubimcu...se je očitno zavedla, da se bo treba še prepirat doma sam res se mi ona gnusi kot oseba - predvsem zaradi tega z ljubimcem, ko je dobesedno osramotila moža. mislim halo pa to, da bo čakala da otrok odraste potem pa spokala kufre?! to moraš biti res psihično na psu al kaj, da imaš toliko spoštovanja do osebe, s katero si poročen. pa tudi do otroka konec koncev.
vesela sem ker je šla
vesela sem ker je šla
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov