Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Btw kje pa je Andrej? ocitno sm jaz neki zamudila.
Drgac sm pa gledala zdj tale Jasminin izpad..mislm groza, jaz bi jo usekala da se ji pomiri tale histerija k to ni za nikamor..tko jaz ne cvilim niti sama doma kaj sele pred kamero.
Drgac sm pa gledala zdj tale Jasminin izpad..mislm groza, jaz bi jo usekala da se ji pomiri tale histerija k to ni za nikamor..tko jaz ne cvilim niti sama doma kaj sele pred kamero.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
mislim, da je andrej še vedno v igri, le da je bolj tiho. kar je pametno, ker tukaj očitno moraš biti ali z enimi ali z drugimi (pa ne po barvi skupine), še najboljše pa je, da na vso stvar gledaš molče. sicer pa, zakaj bi se vtikal v zadeve, ki so totalno otročje?
hm, tole z robijem in jasmino danes. ne vem, če je res tako mislil, kot je povedal. lahko je to njena taktika, s katero bo spoznala sonjin pravi obraz. hehe, kakšen štos. spet na nivoju 12 - letnika. no, sicer pa jasmininega pravega obraza ne moreš odkriti, ker ne veš, za kerega bi se odočil
hm, tole z robijem in jasmino danes. ne vem, če je res tako mislil, kot je povedal. lahko je to njena taktika, s katero bo spoznala sonjin pravi obraz. hehe, kakšen štos. spet na nivoju 12 - letnika. no, sicer pa jasmininega pravega obraza ne moreš odkriti, ker ne veš, za kerega bi se odočil
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men je Robi prou faca, ker jim vedno pove vse kokr je treba
Tista Jasmina je pa iz oddaje v oddajo hujša. Kere izjave je dons mela, da se Miha ni zmenil za njeno počutje Kaj ona misli, da če bi bla res nekje v vojski, da bi koga zanimalo njeno počutje?! Robi je mel čist prav, ko ji je reku da ga boli k**** kako se ona pučuti.
Tista Jasmina je pa iz oddaje v oddajo hujša. Kere izjave je dons mela, da se Miha ni zmenil za njeno počutje Kaj ona misli, da če bi bla res nekje v vojski, da bi koga zanimalo njeno počutje?! Robi je mel čist prav, ko ji je reku da ga boli k**** kako se ona pučuti.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Men Robi ni tko napačen, mislim všeč mi je da nekatere stvari pove tko kot je, brez olepšav in pazljivosti. Je presenetljivo odločen, kar je kot tehtnica zelo težko biti. Tud opravlja ne kot neka baba, ne pa tko kot Stane, ki se je izkazal za čredo ovac in ne za pastirja kot sem mislila. Andrej modro molči hehe, o njem sploh nimam še mnenja. Mi je pa všeč da ni tudi on dobil črednega nagona.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Oki ne gledam big brotherja ker nimam tega programa sam kaki iz izpadi
Kaj je bla fora sploh dekleta?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jst sm crkavala od smeha, ko sem jasmino gledala.... lahko bi bla igralka...
civilizirana romkinja????
noooot
civilizirana romkinja????
noooot
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
kok se more producentom big brotherja smejat, ko služijo na njen račun.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Loool, a je mal preveč Nikki gledala al kaj? Nikki je bla vsaj luštna in smešna, tale Jasmina je pa totalno fejk in patetična.
Tale njen izpad me rahlo spominja na tisto, ko se Nikki v spovednici začne dret: "WHO IS SHE? WHO IS SHE? Who is she? Where did you find her?!" - klasika!!
now I have you sleeping next to me ... and this is home
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Angel girl napisal/-a:Ja Stane je pač komuniciru z zunanjim svetom, kar ne bi smel ne. Sej Jasmina zaenkrat ni nobenega prekrška naredila ali je?
Men je blo včeri tok smešno, k se je Jasmina spomnila unga "hudga" plana kako bi se losal Mihata. Ona je očitno res pozabla da je pod kamerami in da smo mi zvedli za ta njen sniki plan
Kar se tiče kazni po moje bi lahko kasirali nekateri direktno nominacijo ker se dogovarjajo odkoli nominacij- če bo vse po pravilih jih bosta fasali najmanj Suzana in Jasmina(ona ma skoz plane kako se znebit Sonje- tako da po moje ma prekrške). Ne vem znanci ki spremljajo BB pravijo da jom je Sonja ok. sam sem tudi opazil, da nikoli ne ogovraja nikogar- men je čist ok, tako da ne razumem sovraštva tekmovalcev razen tega da je zadnja. Ne razumem pa tudi zakaj ne pride nihče not zaradi dveh ubežnikov. poleg tega tem v BB ni nič jasno- zgleda hočejo iz tega BB narediti Survivor. Povsod so tekmovalci stavili mislim da do 50 % tedenskega proračuna in če so bili uspešni s eje ta povečal, sicer se je za isti procent zmanjšal.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov