Big Brother slavnih 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
midva sva dons prvic gledala skorej celo oddajo (nisva zdrzala do konca)
uglavnm sva nekak podobnega mnenja, da so stanovalci dolgočasni k nepekoč golaž, z izjemo Zlatka k je bil obema simpatičen ker nekak daje 'jebi ga pa še ta BB' vtis
ampak 'slavni' še niso najnižja točka šova - tukej so vse negativne kritike vredni voditeljica in komentatorji - nina, mala afnca pač spada sem, goran očitno nima bolšega dela, angelca (dobr da ni moja babica ) za godniča si pa ne bi misnla da se bo tkole spustu na takle nivo...
heh, urška čepin...je reku brat od mojga 'a s vidu k j čepinova not pršla, kok je ona stara, ene 45 a?' - revci so očitno čist zafural ustnce, sej normaln človk si ne more želet da bi tkole zgledu
uglavnm sva nekak podobnega mnenja, da so stanovalci dolgočasni k nepekoč golaž, z izjemo Zlatka k je bil obema simpatičen ker nekak daje 'jebi ga pa še ta BB' vtis
ampak 'slavni' še niso najnižja točka šova - tukej so vse negativne kritike vredni voditeljica in komentatorji - nina, mala afnca pač spada sem, goran očitno nima bolšega dela, angelca (dobr da ni moja babica ) za godniča si pa ne bi misnla da se bo tkole spustu na takle nivo...
heh, urška čepin...je reku brat od mojga 'a s vidu k j čepinova not pršla, kok je ona stara, ene 45 a?' - revci so očitno čist zafural ustnce, sej normaln človk si ne more želet da bi tkole zgledu
Zivljenje je piskotek!
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
inaa napisal/-a:heh, urška čepin...je reku brat od mojga 'a s vidu k j čepinova not pršla, kok je ona stara, ene 45 a?' - revci so očitno čist zafural ustnce, sej normaln človk si ne more želet da bi tkole zgledu
men tudi ni blo jasno kaj so z njo naredil...oz. kaj je njej, da si je šla ustnice popravlat?? nisem videla niti ene ženske, ki bi imela lepo povečane ustnice. tega se pač ne da in naj se ženske sprijaznijo s tem.
pa pomoje niso sam ustnice, men se je zdelo k da pol face sploh premikat ne more, kot da bi jo nabotoksiral? čeprav ne vem kaj ima ena 25-letnica za delat z botoksom...
groza, še mal pa bo janice dickinson bolš zgledala od nje.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
mene je pa urša kr pozitivno presenetla. sm mislna, da je bolj antipatična. Ampak za pogledat je pa res grozljiva.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov