Big Brother slavnih 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Ne se hecat...Zlajo je legendaaaa
Model poka od energije
Svaka mu čast!
Godnič me je nasmejal s to izjavo ja haha
Ampak mi je hudo, da lohk model brez teh svinarij dela takšne scene
Drugače mi je pa super, da se je vselil Gena po drugi strani bi pa vseeno raj vidla koga drugega, ker gena velja za favorita in s tem ko dobi on glavno nagrado jo dobi tudi Nana

Godnič me je nasmejal s to izjavo ja haha

Drugače mi je pa super, da se je vselil Gena po drugi strani bi pa vseeno raj vidla koga drugega, ker gena velja za favorita in s tem ko dobi on glavno nagrado jo dobi tudi Nana

Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

-
nanamiša - Cosmofrik
kaj blo?
Aja glede poljuba.. Ma škoda Mišota za takšno neumnico no. Upam da čimprej dojame da Sandri ni do njega in da je ena navadna kura, ki se samo pritožuje pa pametuje.
Aja glede poljuba.. Ma škoda Mišota za takšno neumnico no. Upam da čimprej dojame da Sandri ni do njega in da je ena navadna kura, ki se samo pritožuje pa pametuje.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
jaz bi tega zlatkota brcnila nekam... koji k* misl da je, da bo zapravljal proračun in s tem oškodoval ostale sostanovalce? pa kaj misli da je boga za jajca prjel???
če bi bla jz v hiši, mu en tedn za jest ne bi dala.. sori lubček, zapravu si 130€ (al kolk že), zdej bod pa lačn. Zakaj bi bla zdej jz brez čikov, da bo on lahko frajerja špilou?? Se opravičujem izrazu, ampak tipičen čefur.
Drugače ne spremljam veliko BBja, včasih malo preberem na netu in mogoče pogledam kakšno oddajo, ampak res.. pike dobim ko ga slišim. hvala bogu da je letu vn. si je zaslužu 200%. Še tistga jurja na tedn mu ne bi izplačala, tok mi gre na živce
če bi bla jz v hiši, mu en tedn za jest ne bi dala.. sori lubček, zapravu si 130€ (al kolk že), zdej bod pa lačn. Zakaj bi bla zdej jz brez čikov, da bo on lahko frajerja špilou?? Se opravičujem izrazu, ampak tipičen čefur.
Drugače ne spremljam veliko BBja, včasih malo preberem na netu in mogoče pogledam kakšno oddajo, ampak res.. pike dobim ko ga slišim. hvala bogu da je letu vn. si je zaslužu 200%. Še tistga jurja na tedn mu ne bi izplačala, tok mi gre na živce

Our passion is our strength <3
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jah Sandro je naenkrat pičilo, da ji je Maki rekel da komandira.Seveda v jok in v sobo, da ona tega v življenju ne bi naredila itd, v glavnem dretje jok in smiljenje sama sebi.Nato jo je Ines pogledala v smislu kaj je s tabo in to je povzročilo razdor med kolegicama
Dretje na terasi, da tega ni pričakovala od nje, slavnostni govori ala jaz bi šla na konec sveta zate, ti si pa tako hinavska.
Trenutno stanje: Mišo tolaži Sandro, ker pravi, da hoče domov in si želi ven ker jo je Ines šokirala s tistim pogledom.

Trenutno stanje: Mišo tolaži Sandro, ker pravi, da hoče domov in si želi ven ker jo je Ines šokirala s tistim pogledom.
The world is as you are.
-
nanamiša - Cosmofrik
hahaha kuura ne se hecat
Toj hujš k v vrtcu. Sandra Sandra..upam da k pride dam da pogleda posnetke pa da dojame d je problem v njej.
Dita- to je šooooov, hehe
Sej brez cigaret še nuben ni umru ( čeprav jst še nism vidla dneva k bi bli brez cigaret). Od dolgčasa lohk pa hitr kej hudga pride

Dita- to je šooooov, hehe

-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
emanuela napisal/-a:Jah Sandro je naenkrat pičilo, da ji je Maki rekel da komandira.Seveda v jok in v sobo, da ona tega v življenju ne bi naredila itd, v glavnem dretje jok in smiljenje sama sebi.Nato jo je Ines pogledala v smislu kaj je s tabo in to je povzročilo razdor med kolegicamaDretje na terasi, da tega ni pričakovala od nje, slavnostni govori ala jaz bi šla na konec sveta zate, ti si pa tako hinavska.
Sem gledala,samo začetka nisem ujela,kako je do vsega tega prišlo.
Zelo me moti,da je Sandra v hiši tako priviligirana.Ona na Finsko,pa potem je bila najbolj požrtvovalna v zadnji nalogi in je smela za nagrado v mestpa na kavo,v studiu je komentatorji sploh ne upajo kritizirat,punci pa vse to stopa v glavo.Že tako je njen značaj pretirano egocentričen in egoističen,to,pa ji je še dalo krila.
Ne razumem,zakaj jo je Ines sploh prenašala tako dolgo,ko jo je Sandra kar naprej nekaj napadala in ji očitala.Tole danes je čisti odklop,pa že včeraj je imela en hud izpad.Skratka čimprej ven s to punco!!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ja meni tudi Sandra že ornk preseda! Resnično se obnaša kot en otrok oziroma še hujše. Upam, da jo končno ta teden stanovalci nominirajo, pa bomo potem verjetno še cel teden poslušali jokcanje, da jo zihr ne marajo, ker so jo nominiral. 

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
ZLATKO, SANDRA: Meni je zlatko ful faca, me je pa res motlo tudi to, da je nabijal tiste kazni, kar pa so na koncu občutili vsi. ne zdi se mi, da je sandra privilegirana, kar se tiče finske, ste lahko sami videli, da je dejansko edina, ki je agleško govorila tekoče (predstavljajte si makija, ki zna vsega skupaj 42 angleških besed in ne zna tvoriti niti najenostavnejšega stavka), glede te zadnje naloge pa je sandra dejansko se trudla in vsem pomagala pri učenju teksta, skrbela, da so vadili. res se je malo metala ven, pomagala pa je res. je pa ful preveč občutljiva.
MAKI: hinavec od hinavca. ful šinfa ljudi, potem pa se jim dela dobre. dober primer je njegov odnos z činčem.
MAKI: hinavec od hinavca. ful šinfa ljudi, potem pa se jim dela dobre. dober primer je njegov odnos z činčem.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov