Big Brother slavnih 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
bolana sem, ker se mi je danes spet tko hudo dobro zdelo k se je drla celo oddajo haha
Mi je bilo pa všeč, ko je Likovička izjavila da se Zlatku vidi da ni slovenc glede na to kako smo slovenci hinavski in dvolični
Mi je bilo pa všeč, ko je Likovička izjavila da se Zlatku vidi da ni slovenc glede na to kako smo slovenci hinavski in dvolični
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Izgubljen - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ma deej slovenci so tko dvolični da boli glava Najprej vsi povprek šimfajo Nano, kako obupna je in ko jo enkrat končno nekdo v življenju postavi tja kamor spada je vse narobe in je Nana napol svetnica... Če bi o njej govorili lepo, bi se slovenci zgražali, da bi si zaslužila kritike. Res vam nikoli nič ne paše Živi pa moja prijateljica v neposredni bližini Nane Zeneli in pravi, da bolj obupne ženske ne pozna in da se jo marsikdo, ki ve česa je sposobna, raje na veliko izogiba
Live your life
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
Izgubljen napisal/-a: Če bi o njej govorili lepo, bi se slovenci zgražali, da bi si zaslužila kritike. Res vam nikoli nič ne paše
al pa ma pač vsak svoje mnenje?:D
drugače pa, mislim, da bo zdaj, ko je nana šla ven dosti bolj tečno:)
če grem ugibat... me prav zanima kako "ljubezensko zvezo" ali "hud prepir" bo probal spet pop tv prikazat za gledanost ker zdaj jim je "dober material za to" šel ven:D
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Izgubljen napisal/-a:ma deej slovenci so tko dvolični da boli glava :cry: Najprej vsi povprek šimfajo Nano, kako obupna je in ko jo enkrat končno nekdo v življenju postavi tja kamor spada je vse narobe in je Nana napol svetnica... Če bi o njej govorili lepo, bi se slovenci zgražali, da bi si zaslužila kritike. Res vam nikoli nič ne paše Živi pa moja prijateljica v neposredni bližini Nane Zeneli in pravi, da bolj obupne ženske ne pozna in da se jo marsikdo, ki ve česa je sposobna, raje na veliko izogiba
a tko kot neslovenci recimo ne znajo brat? če se ne strinjam z obnašanjem komentatorjev, ne pomeni da je Nana zame svetnica.
v bistvu se sploh ne obremenjujem s tem, kakšna Nana je (važno da ti veš, k je tvoja prijatelica njena soseda ).
za moje pojme so šli v nedeljo komentatorji čez rob, to je vse kar sem hotela povedat. tudi Goran jo je skritiziral, pa je znal to narest konstruktivno in na normalen način.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
rinca napisal/-a: če se ne strinjam z obnašanjem komentatorjev, ne pomeni da je Nana zame svetnica.
enako tut pri meni ne rečem, tut ona ma svoje nore finte, mi gre na živce, ampak... lej:D tega kaj so delali oni, se ne dela na televiziji spustli so se na tak nivo, da je kr žalostno...
+ wtf je delal čepin v studiu? kaj je to oddaja, v stilu riki lake, kjer probajo "ponovno združit" nekatere, ki so bli v preteklosti skregane? potem bi lahko pripeljali tut sandrinega bivšega, s katerim je kao v slabših odnosih (ko bo pač ona v oddaji), al pa kako ljubosumno ali zamerljivo sošolko od ines... karkoli pač:D
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jaz ne štekam folka kot je nana ki gre SAM RAD v BB, kjer VE da ga bodo sicirali, not igra za zbruhat, pride ven in se jokca.
pa dej no. da bi šel v BB in se pol sekiral kaj si drugi o njem mislijo. pha. kr neki. nana, če bi bla pametna, bi prišla ven, rekla igrala sem zaradi denarja, pa čao.
zakaj ji pa ne bi smel eden povedati kaj si misli cela slovenija?
jaz gledam načeloma samo nedeljske oddaje, tako mimogrede, in že mimogrede se opazi, da je nana gnila v dno duše. ni mi jasno kaj se sekira. brezveze. BB so itak ena jajca.
pa dej no. da bi šel v BB in se pol sekiral kaj si drugi o njem mislijo. pha. kr neki. nana, če bi bla pametna, bi prišla ven, rekla igrala sem zaradi denarja, pa čao.
zakaj ji pa ne bi smel eden povedati kaj si misli cela slovenija?
jaz gledam načeloma samo nedeljske oddaje, tako mimogrede, in že mimogrede se opazi, da je nana gnila v dno duše. ni mi jasno kaj se sekira. brezveze. BB so itak ena jajca.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
edini zabaven je Zlatko, ki bo pomoje tut zmagu na koncu kljub temu da si želi domov, ker ga gledalci enostavno radi gledajo ker ni zdolgočasen monoton kvazi slaven štajerc ki nima nic pametnga za povedat...in mu privoščim ful ker so ostali res eni ...pač kr eni
Zivljenje je piskotek!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ravno sem gledala BB, Sandro je obiskala mama.A sem edina, ki se ji je vse skupaj zdelo maličko prenapihnjeno?V smislu mami,jaz pospravljam, obnašam se lepo kot si me vzgojila, pozitivna sem.Ne vem no, big words pa to, little too big
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov