Big Brother slavnih 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Makijev nizek IQ opravičuje njegova dejanja,zato je lažje
prebavljiv.Podobno je z Mišem,ki zna povedati,"da misli iskreno in imam te rad" in se podobno kot Maki,vsem obeša okoli vratu,se poljublja in treplja,kar naprej,z razlogom ali brez njega.Če nekaj spijeta,je zadnja lastnost še posebej izrazita.
Sandro ne opravičuje nič.Zato čimprej ven z njo.
prebavljiv.Podobno je z Mišem,ki zna povedati,"da misli iskreno in imam te rad" in se podobno kot Maki,vsem obeša okoli vratu,se poljublja in treplja,kar naprej,z razlogom ali brez njega.Če nekaj spijeta,je zadnja lastnost še posebej izrazita.
Sandro ne opravičuje nič.Zato čimprej ven z njo.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Neuravnovešena. Koliko je stara? 25? Bi rekel, da je še v vrtcu. Odličen primer osebe, pri kateri so starši pogrnili na celi črti, kar se tiče vzgoje. Doma ima zagotovo vedno zadnjo besedo. Naj* bo življenju in to hudo.
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
ok, na netu sem zdaj malo brala o tem in... kaj menite o novi nalogi? meni je kr nekaj:) res, ... sploh nič zanimivega se ne dogaja. ko sem brala "novice" so ble vse samo o tem, kaj je kdo o kom reko, kdaj je kdo koga po pomoti potisnil... daj no!:D
- peppermint
- Komunikatorka
ok, na netu sem zdaj malo brala o tem in... kaj menite o novi nalogi? meni je kr nekaj:) res, ... sploh nič zanimivega se ne dogaja. ko sem brala "novice" so ble vse samo o tem, kaj je kdo o kom reko, kdaj je kdo koga po pomoti potisnil... daj no!:D
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
a mi lahko ena razlozi čemu se v hišo nazaj selijo eni ki so že izpadli, novi kvazi slavni itd...?
- izvabljanje še več denarja od gledalcev ki dejansko posiljajo smsje
- da se ne bi show zakljucil prekmalu in bomo se nevemkoliko tednov v prime time gledali skrajno poneumljanje
- več honorarja premožnim in neumnim, namesto toliko in toliko 1000, ki....ok, nam zacenjala
- drugo ?
- izvabljanje še več denarja od gledalcev ki dejansko posiljajo smsje
- da se ne bi show zakljucil prekmalu in bomo se nevemkoliko tednov v prime time gledali skrajno poneumljanje
- več honorarja premožnim in neumnim, namesto toliko in toliko 1000, ki....ok, nam zacenjala
- drugo ?
Zivljenje je piskotek!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
sirova štručka napisal/-a:mogoče tale?
http://www.youtube.com/watch?v=z082xUBdzrM
zadnjič sem poguglala, pa si nisem zapomnla, tko da nisem ziher, če je
Ta ja!
Hvala!!!
- peppermint
- Komunikatorka