Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Malo je vsekakor pretiraval ... sam mu more bit kriza, če je že nam zoprna, kak šele more bit njemu, ko jo mora skoz prenašat pa poslušat. A ve kdo če bo dobil kak karton, če si je mikrofon prekrival? Al bo to komaj v soboto?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Sej priljubljenost na strani ni prava, saj bi seštevek moral biti 100, če sešteješ od vseh barovcev, kar pa nikakor ni možno(13,15,42,10,5,20,12,5,11,22,55). Tako da tista priljubljenost ni prava in majo očitno težave z grafiko, ki s eje že včerja pojavila.
Sicer pa bi jaz dal rdeč karton Žigi za tako obnašanje, ki se ni zgodilo prvič. Pa kaj njega briga kokim je dala Petra(če je)- zgleda njemu ne. Res je mal najedala s tipom, sam ni pa mela take izpade kot Žiga.
Sicer pa bi jaz dal rdeč karton Žigi za tako obnašanje, ki se ni zgodilo prvič. Pa kaj njega briga kokim je dala Petra(če je)- zgleda njemu ne. Res je mal najedala s tipom, sam ni pa mela take izpade kot Žiga.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ma ja čudno..debili..najbolj da mene not pokličejo
zakaj je tega treba?
zakaj je tega treba?
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
dean444 napisal/-a:Sej priljubljenost na strani ni prava, saj bi seštevek moral biti 100, če sešteješ od vseh barovcev, kar pa nikakor ni možno(13,15,42,10,5,20,12,5,11,22,55). Tako da tista priljubljenost ni prava in majo očitno težave z grafiko, ki s eje že včerja pojavila.
100 je največja možnost priljubljenosti na osebo... se prav, ni važno, če pridejo tele cifre velik več k pa 100... to je itak na posamezno osebo... (se mi zdi )
drgač me pa zanima, kje se da vidt tist video, kjer je žiga znoru zjutri oz. ponoč?
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
jagodka85 napisal/-a:dean444 napisal/-a:Sej priljubljenost na strani ni prava, saj bi seštevek moral biti 100, če sešteješ od vseh barovcev, kar pa nikakor ni možno(13,15,42,10,5,20,12,5,11,22,55). Tako da tista priljubljenost ni prava in majo očitno težave z grafiko, ki s eje že včerja pojavila.
100 je največja možnost priljubljenosti na osebo... se prav, ni važno, če pridejo tele cifre velik več k pa 100... to je itak na posamezno osebo... (se mi zdi )
drgač me pa zanima, kje se da vidt tist video, kjer je žiga znoru zjutri oz. ponoč?
Evo video: http://24ur.com/bar2/bar_video_show.php?media_id=16137512
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
dean444 napisal/-a:Ne verjamem da je na osebo možno met 100- saj gre za primerjavo med kandidati in zato je po logiki lahko celota 100%.
ja, v bistvu maš prou ja, sam če tk pogledaš, jim pol grafika al karkol že od prvega dne ne dela, ker nikol ne pride do 100, ampak je vedno več..
hvala melby :bussi:
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
maru napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Prihaja se en barovec. Tokrat moski Upam, da dobro zgleda.
Od kdaj pa to?
To sem tud jaz hotla vprašat. Nič jasno.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov