Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Zdi se mi nenormalno butasto od nekaterih tukaj na forumu, ki pravite, da je Klemen taki-pa-taki zaradi naglasa. Mislim, halo? Površinsko in zares nesramno! Ja, kak pa te mi Štajerci govorimo (recimo Bojana in Katja v Baru)-obupno zavijamo. V Slo je pač veliko narečij in ta še ne naredijo človeka!
Jaz sodim nekoga po obnašanju, karakterju...
Meni je Klemen čist v redu, še celo faca mi je. Za bruhat pa je Petra. To njeno hlinjenje in igranje je ni daleč pripeljalo. Tako je po navadi.
Jaz sodim nekoga po obnašanju, karakterju...
Meni je Klemen čist v redu, še celo faca mi je. Za bruhat pa je Petra. To njeno hlinjenje in igranje je ni daleč pripeljalo. Tako je po navadi.
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Is it just me al je tale Tina tud ena spletkarka?? Petri govori eno, vsem ostalim in kameri pa drugo..
Pa Petra dons s tem pismom... Jao.. Men se je že kr mal zasmilla ker ženska očitno ZARES ne ve da je blo dost in da smeš sebe pred celo Slovenijo!
Pa Petra dons s tem pismom... Jao.. Men se je že kr mal zasmilla ker ženska očitno ZARES ne ve da je blo dost in da smeš sebe pred celo Slovenijo!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
zdj mislm, da je petri že itak useen, ker ve, da bo šla domov v soboto (razn, če bo rekla, da hoče it dam in bo folk zanalašč za njo glasoval ) ... drgač pa itak nonstop pretirava... pa dj, nj neha že tega tipa omenjat, ker je mela doooooost... ne morš it v en reality show in pol nonstop nakladat, kok bi rada to, pa uno pa spet tega ne bi rada, pa da si nardila eno gromozansko napako... ja pa kaj še.... joj, dons me je mel, da bi tv razbila, sam zato, da je ne bi gledala... ampak sm rajš prestavla
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja ja, gaber je res sexi....k sosedov rexi k ga futrajo z albert keksi
jagodićć..pejt spat, k tole pa niveč za nikamor mal heca...
drgač pa sm učer gledala gašperja ko se je šu tuširat....matr, pa nč ni hotu ritke pokazat pa sm toook čakala
jagodićć..pejt spat, k tole pa niveč za nikamor mal heca...
drgač pa sm učer gledala gašperja ko se je šu tuširat....matr, pa nč ni hotu ritke pokazat pa sm toook čakala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov