Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Naughty grl napisal/-a:girlie napisal/-a:Marco napisal/-a:On je pa tak dolgočasn človek... že govorica njegova mi je res moteča...
Uf, s tem se pa čist strinjam!
Tud jz! O groza, groza, koook menca, pa kako naglašuje besede ...
Ja, pa ob izgovorjavi vsake besede gre z glasom gor. Dobr, dost z analiziranjem njegove izgovorjave. Mene zanima, kdo bo šel na drugi vroči stol.
Let the good times roll.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
choco.cat napisal/-a:Pomoje bo Petra ven letela, čeprou mi gre Klemen bolj na živce Pa Gregor
Mah ne Gregor no, mormo počakat na njegovo mami, da pride mal reda v bar narest
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ok, ok Meni se je malo zameril, ko je v soboto kr grabil po tistem mikrofonu in ko so kaj vprašali je kr on odgovarjal za vse. Pa kr sebe je določil za vodjo v tej skupini (črni al beli al kaj so že).wannabe napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Pomoje bo Petra ven letela, čeprou mi gre Klemen bolj na živce Pa Gregor
Gregor = car!
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
cotkica napisal/-a:Eh ne, Gregor je čist kul. Čeprav je res, da se mal preveč sam postavlja za vodjo....
Tu se pa strinjam.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
buffy-ann napisal/-a:wannabe napisal/-a:Marco napisal/-a:On je pa tak dolgočasn človek...
Zanč k sem bla v Baru, je ceu večer samo stal zravn pomivalca pa neki not pa vn zlagu, pa če mu je kdo kej reku je sam na hitr odgovoru, drgač je biu pa skos čist resn pa neki zamišljen.
Kakšni so pa bli razlogi za njemu dodeljene pluse?
tud jst tega ne razumem, kako lahko dobi en tak dooolgočasneš in ritualist največ plusov ok, sej mogoče se je dons pa učeri dobr odrezal, ampak kar pa je blo prej ...men on čist ni za noben plus...petra je pa itaq dobla kar je hotla...zdej sam upam, da ne bodo spet kakšne špele postavli na stol kar je čist možno...
ful se mi zdi, da vsi teli barovci igrajo an iste karte kot lani in da se bo ena taka zgodba ponovila, kar je pa čist brezveze...
sicer pa komej čakam, d avidm od petre fris na stolu in upam da tud tega, kako odhaja domov....zanjo se zihr noben ne bo joku....
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
gregor je po moje vodja, ker je eden redkih v svoji skupini, ki ima dejanske izkušnje s kelnarjenjem (razen tine), drugač je pa men čist ql. sem misnla, da mi bo bolj zoprn.
klemen je pa tak kot ga predstavljajo kamere. tut kregal se je že s petro, pa ni bil nič mlačen in dolgočasen takrat, ker mu je težila zakaj pere kozarce, ko pa mora tekmovati za stranke, pa ji je lepo razložil, da če jih ne bo opral, jim bo kozarcev zmanjkal. mogoče pa ona s svojo prazno glavo pozna boljšo rešitev? pa tut rekel ji je v stanovanju eden med prvimi, da nej neha s tem tipom težit. jaz ga zdej nič ne branim, ker korošci glih niso moja krvna grupa, sam se mi pa klele zdi čist ok dečko.
špela pa ne bo šla na stol, ker mora klemen itak nekoga iz svoje skupine izbrat.
klemen je pa tak kot ga predstavljajo kamere. tut kregal se je že s petro, pa ni bil nič mlačen in dolgočasen takrat, ker mu je težila zakaj pere kozarce, ko pa mora tekmovati za stranke, pa ji je lepo razložil, da če jih ne bo opral, jim bo kozarcev zmanjkal. mogoče pa ona s svojo prazno glavo pozna boljšo rešitev? pa tut rekel ji je v stanovanju eden med prvimi, da nej neha s tem tipom težit. jaz ga zdej nič ne branim, ker korošci glih niso moja krvna grupa, sam se mi pa klele zdi čist ok dečko.
špela pa ne bo šla na stol, ker mora klemen itak nekoga iz svoje skupine izbrat.
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
*purple* - Cosmopsiho
nogica napisal/-a:Tole sm dobila na mail ... Če je tu mač pol kr odstrante. Pa mlajšim od 18 je ogled prepovedan
ker se glih naš Bar spet začenja... poglejmo kako je drugje, npr.: na svedskem
http://www.break.com/easteregg/best_of_ ... weden.html
smo vidl še več
drgač pa posnetek ni iz slovenskega bara...
-
*purple* - Cosmopsiho
Bar pri nas ima licenco, da lahko prireja resničnostni šov v isti različici, kot je že bil nekje v tujini...tko da so bli tud resničnostni šovu BAR drugje po svetu..nevem kje točno, ampak vem da so bili...
in glede na akterje, nihče pri nas od fantov nima dolge črne čupe in nism tud vidla še ne ženske ki ima čez cel hrbet tatu...polek tega pa nobena spalnica nima in sploh v stanovanju ni nobenih televizij....
tko da to ni naš bar
in glede na akterje, nihče pri nas od fantov nima dolge črne čupe in nism tud vidla še ne ženske ki ima čez cel hrbet tatu...polek tega pa nobena spalnica nima in sploh v stanovanju ni nobenih televizij....
tko da to ni naš bar
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov