Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
jaaaa
men se tudi tok dober zdi, da so ji eni povedali, da naj neha s tem svojim tipom... ker res prav najeda!
In dober smo slišali danes (mislim, da od Emila in še od nekoga) da IGRA! Sej se ji vidi... punca je katastrofa!¨Igra, ven se meče, hoče izstopat, solze pa ima tudi vedno pripravljene...
Mislim no
men se tudi tok dober zdi, da so ji eni povedali, da naj neha s tem svojim tipom... ker res prav najeda!
In dober smo slišali danes (mislim, da od Emila in še od nekoga) da IGRA! Sej se ji vidi... punca je katastrofa!¨Igra, ven se meče, hoče izstopat, solze pa ima tudi vedno pripravljene...
Mislim no
My dreams are my reality...
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
po prvih neuradnih rezultatih za 15.000 sit zmagali beli jeeej...zdej pa nej una petra leti na stol
pa še stran za vse fane: http://www.emil-bar.com
pa še stran za vse fane: http://www.emil-bar.com
It looks like we could have made it baby...me and you!
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Meni je bilo pa vceraj kr neki. Emil se je nekaj bunil, da mu ni ime skupine vsec pa ga je potem Gregor vprasal pa mu je blo kr vseeno, potem Klemen kr ne steka, da bodo pac morali zdaj dejansko med sabo tekmovati... Po moje se bodo od zdaj naprej prepiri sam se stopnjevali.
Za dežjem pride blato...
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Čebela19 napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:kdaqj pa majo oni minuse in pluse dons?u katera ura?
Danes ob 21.45.
Ne ne... - pa + bojo enkrat popoldan... Oddaja bo ob 21.45 kjer pa še ne bojo kazal minusov, ampak bojo jutr... Pomoje da bojo okrog 16h... Usaj lan je blo tko.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov