Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 03. Okt. 2006 14:07

Joooo ko sem včeraj gledala tisto s srčku s fantom me je blo prav sram tisto gledat, sva se tko smejala, mislim, včeraj je bil res pocukran do konca zdej se pa dela da mu je vseen, zakaj ji ni že takoj povedu da noče več poslušat o njem... Ne vem zakaj jo prenaša, ona se pa obeša nanjga.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 03. Okt. 2006 14:08

mogoc je po tem k ji je toook svetvau in nevem kaj , kje zvedu kok ona drgac vara al kokr kol in pol te scene dela in mu je vrjetn dopizdil ker je res brez veze...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 03. Okt. 2006 14:27

Problem je v temu, da so eni taki, da kr terajo svoje. Jih tolažiš, jim svetuješ itd., ampak oni še zmer vrtijo svojo ploščo :? ... valda, da mu je pol dopizdil.

Jest čist štekam, da jo je mal vrgl pa, da pride pol do čustvenega izpada sj ma vsak svoje žute minute, sam ne že cel teden skupi :!:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 03. Okt. 2006 14:28

pa kaj je blo s petro in njenim tipom v cem je problem,da skos o tem razpravljate, res me zanima, ker se bara nisem uspela gledat sam prva dva sem gledala, lahko kater pove prosim.

hvala
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 03. Okt. 2006 14:34

Nency napisal/-a:pa kaj je blo s petro in njenim tipom v cem je problem,da skos o tem razpravljate, res me zanima, ker se bara nisem uspela gledat sam prva dva sem gledala, lahko kater pove prosim.

hvala

fora je v tem, da petra ne ve, kaj hoče... ko je šla v bar, je mela tipa, pol ga je kao pustla... en tedn pred barom sta tud nehala, pa jo je kao nazaj zvabu... in zdj ji je že žou in bi se rada ne vem kaj pogovorila z njemu... u glavnem, ona pojma nima, kaj hoče :roll:
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 03. Okt. 2006 14:43

A bodo katjo spremljale kamere na pogrebu? Upam, da jo bodo spustili izpod nadzora, pa da se bo lepo poslovila od svoje babice.

Razplet v baru je pa vedno bolj nepredvidljiv. Prej mi je šel Žiga na živce, sedaj ko se je razpizdil nad Petro je pa pridobil malo mojih + točk. Samo še v faco naj ji to pove. Ker Petra resnično že najdena s svojo neodločnostjo. Go home Petra.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Okt. 2006 15:12

o, dobr da imamo vohune, še poroči angel girl!!! :razz:
Kaj konkretno je pa priznala, da je igrala?

Men je Žiga že malo manj antipatičen.
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 03. Okt. 2006 15:13

Jooojjj dejte mi gesloo :) zdej bi res gledala.... Angel girl dej poročej!!!
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 03. Okt. 2006 15:26

skupina v kateri sta gregor in tina izgublja (v njej so še emil, gašper, špela in mislim da tamara), tko da bojo očitno žal iz te skupie izbral nekoga za vroči stol :? joooj prov fajn bi blo če bi druga skupina zgubla, pa da končno za glupa petra ven leti :!: a mogoče kdo ve kako je potem z drugim, ki gre na vroči stol??? a ga mora tisti, ki bo dobil največ plusov izbrat iz svoje skupine al od vseh?
It looks like we could have made it baby...me and you!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 03. Okt. 2006 15:28

uni k zmagajo, ne morjo na stol ... v nobenmu primeru ...
med seboj bodo izbrali najboljšega in najslabšega ... najboljši bo potem v soboto nekoga izmed ostalih 4ih postavil na drugi vroči stol - tako sm jst to razumela ... potem papa Tamara ;)
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 03. Okt. 2006 15:28

alina napisal/-a:a mogoče kdo ve kako je potem z drugim, ki gre na vroči stol??? a ga mora tisti, ki bo dobil največ plusov izbrat iz svoje skupine al od vseh?

Po moje da mora izbrat iz svoje skupine k je Bastjan itak reku, da slabša skupina itak zgubi enga člana v soboto... :?
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 03. Okt. 2006 15:29

Glede na to da je zmagovalnih šest imunih na + in -, mislim, da se tudi drugi kandidat zbira iz poražene skupine.
Uporabniški avatar
ursska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ursska » 03. Okt. 2006 15:35

Tale Petra je mal smešna, ko ma izpade joka.. Kva nas briga njen tip, vse smo mele že kdaj težave in smo potočile marsikatero solzo (tud jst :cry: ) zaradi svojega fanta pa nismo tega razglabljale širni Sloveniji pa tud, če nismo ble v enmu Baru...
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a meli c » 03. Okt. 2006 15:51

kako mi gre na zivce tale petra, pa to je katastrofa od zenske. pa kaj ona misl da je ful huda in da mora zj svojga tipa brukat pred celo slovenijo s tem ko mu prek televizije konc daje. upam, da jo bojo cimprej poslali ven! zigi pa svaka cast!
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 03. Okt. 2006 15:52

Joj kok sm mogla zamudit to dramo :/
Petra je pa kokoš prve klase :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi