Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
neenchy napisal/-a:a je tu še kdo ki se je prijavu?js sem se pa sem dans dobila pošto da sm prišla naprej, ami lahk kdo pove kako zgleda pa zdej to nadaljne izbiranje?
čestitam
jz pojma nimam, kk zgleda to... vrjetn kkšna avdicija... ne vem
- ewica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2005
- Kraj: Ptuj
Glede bar2....če bo kakšen zanimiv fant not ga glejam, drgač menda ne.....samo me ful zanima kej bodo zdaj naredli?
al bo isto vse al kaj?
pa jaz niam idej no...kej zdaj bodo v baru spali al kaj??? hehehhehe
al pa bodo....ka te vem...
ma kdo kako idejo?
al bo isto vse al kaj?
pa jaz niam idej no...kej zdaj bodo v baru spali al kaj??? hehehhehe
al pa bodo....ka te vem...
ma kdo kako idejo?
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
neenchy napisal/-a:a je tu še kdo ki se je prijavu?js sem se pa sem dans dobila pošto da sm prišla naprej, ami lahk kdo pove kako zgleda pa zdej to nadaljne izbiranje?
ja en moj kolega je tut bil zbran. pa ma v sredo razgovor, pa zdaj bo psiholog zraven... pol pa menda izmed teh, ki uspešno prestanejo psihologa, izberejo 12 tekmovalcev, pa tiste neke rezerve... več pa ne bi vedla.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
aja, pa svaka čast tistim, ki ste/so se upali prijavit. sama ziher ne bi mela jajc za to. kaj vem, vseeno se po moje ne bi mogla sprostit, pa še en blem je:
men niti ni bil tak slab tale bar-pač za dolgčas preganjat. gledla sem ga sicer vsak drugi teden-ker sem glih tak smešno delala tisti prvi mesec (konc septembra, pa nekaj v oktobru). bomo vidli, kak bo letos. upam samo, da če bomo že dobili novo almo, nam bo prizanešeno z novim andrejem (pa brez zamere )
Poletna napisal/-a: me pa mal skrbi zard faxa
men niti ni bil tak slab tale bar-pač za dolgčas preganjat. gledla sem ga sicer vsak drugi teden-ker sem glih tak smešno delala tisti prvi mesec (konc septembra, pa nekaj v oktobru). bomo vidli, kak bo letos. upam samo, da če bomo že dobili novo almo, nam bo prizanešeno z novim andrejem (pa brez zamere )
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
joj svaka vam čast res da ste se prjavl...jst priznam da nimam jajc nimam rada tok pozornosti..pa da bi me cela slovenija gledala
pa čestitam vsem k ste naprej pršli vas bomo spremljal po tv
pa čestitam vsem k ste naprej pršli vas bomo spremljal po tv
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
Lastovica napisal/-a:sherin napisal/-a:Bar bo....,in sicer na Obali. Zadeve so ze pripravljene, samo stanovnje se ni....
A so spremenili lokacijo?
kašna Obala neki... Bar2 bo v Bachusu, smo že 100kat povedal.
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Mah to je use ena bedarija. En bl blesov k drug. Jst tud nebi sla za 12mio sit delat budalo iz sebe na tv. Da te pol loh cela slovenija spluva pa podaja svoja mnenja (na podlagi tistga kar so vidl po tv) o teb. Ce bi bla vsaj kksna postena nagrada. Recmo 120 mio. Al pa 200. Al pa 700 tko k na lotu
Sam sej... ce je enim to fajn pa kar... jst se kej tazga nebi sla.
Sam sej... ce je enim to fajn pa kar... jst se kej tazga nebi sla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov