Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
a kdo ve, koga ma tina v mislih (2 k bi mogla bit po njenem na vročem stolu?)
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:a kdo ve, koga ma tina v mislih (2 k bi mogla bit po njenem na vročem stolu?)
Jaz bi rekla da je letelo od žensk na Petro, ker ma res največ izpadov in se s tem cmerjenjem največ izspostavlja, kar se pa tipov tiče sem pa v dilemi med Jernejem in Žiganom, to pa zato ker se mi zdi da se izpostavljata. Ko je Tina rekla da igrajo, mi recimo Klemen na kraj pameti nebi padu, ker je takšna stenska rožica-še dobr da ga vsake tolk časa pokaže-drgače bi čist pozabla da je sploh tam
Angels fall first...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Obup je ta Petra...kr neki nabija...mam občutek, da sploh ne ve kaj govori in dela...najprej se cmeri, kako je tipa prizadela, oh in sploh...čez pet minut se pa z Jernejem stiskata in lupčkata...opa prijateljsko... my ass prijateljsko, jst se s svojimi frendi nikol nism tkole vlačla...jst ne vem, a je ženska res čisti retard in ni zmožna 1+1 skup spravit...al je pa res tok dobra igralka (I doubt it)...
bad_girl - Kofetarica
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ok sam kva pa je s Špelo k je kr prjavla, da je kuj vedla, da bo zmagala, ko je vidla, da je maja na drugem vročem stolu?
Zaenkrat mi še noben ne gre na živce sam ona je pa na dobri poti
Glede Petre mi pa ni jasno kva joka k en dež, če je pa sama rekla, da bi "začasno" prekinla njuno zvezo. Al zdej hoče bit z njemu, al ne? Jest je več ne štekam. Pa kva je s tem novodobnim puncam k kr neki sanjajo od pavz?! Pa sej zveze niso k video igrca, da si vzameš pavzo k jo rabiš... od kje take ideje? Jest sm za vse al pa nič
Zaenkrat mi še noben ne gre na živce sam ona je pa na dobri poti
Glede Petre mi pa ni jasno kva joka k en dež, če je pa sama rekla, da bi "začasno" prekinla njuno zvezo. Al zdej hoče bit z njemu, al ne? Jest je več ne štekam. Pa kva je s tem novodobnim puncam k kr neki sanjajo od pavz?! Pa sej zveze niso k video igrca, da si vzameš pavzo k jo rabiš... od kje take ideje? Jest sm za vse al pa nič
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
bad_girl - Kofetarica
MIGRENA napisal/-a:Ok sam kva pa je s Špelo k je kr prjavla, da je kuj vedla, da bo zmagala, ko je vidla, da je maja na drugem vročem stolu?
Ma sej glede na to, da obiskovalci blogov pišejo vse živo, tudi o priljubljenosti je logično, da je vedla...Maja je bla glede priljubljenosti vedno bolj pri tleh...pač direktna, nimaš kej...čeprov se je slišal precej samozavestno.
bad_girl - Kofetarica
MIGRENA napisal/-a:Skrajni čas, da mal umirijo tole Petro... sam a se ni ona za Jerneja zapalila?
A misliš, da ve kura zmedena? Drugač pa ja, po Jerneju se vlač
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov