Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Maja the Bee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
poglej datum na clanku
Celje, 12.04.2006
Celje, 12.04.2006
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
kako veste da je to ona? v članku piše, da je stara 22 let, v njenem profilu pa da je 23.? po moje je to ena druga.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ah, popravek. zdej sm vidla šele datum.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
_Petra_ napisal/-a:WTF? Kaj to je ona? Kak bi te lahk bla tam, a ni kao da more bit skoz v Baru? Mislim pac tam... Pa halo 22 je stara pa se vedno dijakinja?? OMG pol pa se res ne cudim njenim izjavam. (ce je to res ona ):)
ja resno dijakinja je...pa mislim da 2 letnika(bi morala sedajle začet delati),ker je govorila nekajkrat z Bojano da jo na forumu vsi obsojajo,ker ima pri 23 letih šele osnovnošolsko izobrazbo....
sej potem je pa čisto logično,da je ona na tisti slike,ker 23 let je bila stra takoj naslednji dan ko so prišli v bar!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
_Petra_ napisal/-a:Pa halo 22 je stara pa se vedno dijakinja?? OMG pol pa se res ne cudim njenim izjavam. (ce je to res ona ):)
OMG pol se pa moji sekirajo, ker sm pri 24ih še študentka
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
_Petra_ napisal/-a:WTF? Kaj to je ona? Kak bi te lahk bla tam, a ni kao da more bit skoz v Baru? Mislim pac tam... Pa halo 22 je stara pa se vedno dijakinja?? OMG pol pa se res ne cudim njenim izjavam. (ce je to res ona ):)
in kaj je to kej tazga????jst sm stara tud 20,5 pa zdej delam tretji letnik srednje izredno z ostanki izpitov in prvega in drugega letnika...
kaj je to kej tazga....dej prihrani take argumente dosadne zase
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
gemini napisal/-a:Petra kliče tipa na telefon pa se ji noče javt. Je sklopu telefon. Bogi tip. Kje je to kokoško najdu.
a se ni že parkrat razšla z njim?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
buffy-ann napisal/-a:gemini napisal/-a:Petra kliče tipa na telefon pa se ji noče javt. Je sklopu telefon. Bogi tip. Kje je to kokoško najdu.
a se ni že parkrat razšla z njim?
Ja kdo bi vedu.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov