Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 02. Okt. 2006 11:59

bejbika napisal/-a:... učer je šla v tuš pogledat, pa ji je on dau gate v roko ... vrjetno je mmm pikolo ... :lach:

:gruebel:
Roko v gate, mogoče? :lach:
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 02. Okt. 2006 13:35

hmmm...sedajle so v baru kar napeti trenutki..Katji je umrla babica; bojana je fulllll zbulela niti iz postelje ne more tako da je vse skupaj dost smotano... :(

aha pa Katja se boji da ne bo morala na pogreb ali pa da ji bodo uleteli z kamerami tja...mislim,če pa to naredijo potem pa so totalno Neumni...na njenem mestu bi se meni na pol zmešalo potem bi pa naredila neko pizdarijo da bi letela ven(pomoje bi v Beti nekaj vrgla :D ).Ona pravi da bo ostala! :nixweiss:
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Okt. 2006 13:36

ojoj, nič kaj dober dan za barovce :(
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 02. Okt. 2006 13:39

Ojoj... boga Katja... To je pa res žalostna situacija zdej... Me prov zanima koko se bo razpletl...
Always look on the bright side of life!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 02. Okt. 2006 13:45

Uh, res sranje to. Jst bi pomoje odstopla od Bara, mislim če sploh lahko??? Ne vem no, sem dost navezana na moje stare starše in dvomim da bi lahko zdržala tam. :(
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 02. Okt. 2006 13:58

steLLcy napisal/-a:
bejbika napisal/-a:... učer je šla v tuš pogledat, pa ji je on dau gate v roko ... vrjetno je mmm pikolo ... :lach:

stelči perverznjak ... kaj je blo premau dopusta zate :lach:
ne, prou gate ji je dau u roko ... češ, dej posprau te moje smrdlive gate v košaro z umazanim perilo ... :lach:
Uporabniški avatar
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a Bina » 02. Okt. 2006 14:42

mily napisal/-a:Uh, res sranje to. Jst bi pomoje odstopla od Bara, mislim če sploh lahko??? Ne vem no, sem dost navezana na moje stare starše in dvomim da bi lahko zdržala tam. :(

Ja, valda lahko odstopiš. No, po moje vsaj. Saj se prostovoljno odločiš, da se ne boš več boril za nagrado. Potem bi pač kakšne nadomestne kandidate not poklicali.
Jaz bi na njenem mestu poskušala uredit, da grem na pogreb in sem en dan doma, potem pa zopet nazaj. Je, grozno, ja, samo tut v službo moraš nazaj ali pa v šolo, potem ko ti nekdo umre. Ne vem, grozna situacija..... :cry:
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 02. Okt. 2006 14:45

Vsen Bina sta šola in služba nekaj drugega kot resničnostni šovi...tukaj je le zajebancija pa moraš se smejati,zabavati ljudi 24 ur na dan...in težko zakrivaš svojo žalost,če je pa to služba ali šola je pa to drugačno okolje in se lahko veliko bolje prilagodiš dani situaciji!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Okt. 2006 14:53

Ne vem, če lahko odstopi kar tako... pomoje ne more. Ažbe si je lansko leto ful želel domov, pa ni mogel. Pomoje lahko naredi kakšno štalo, da jo pošljejo domov edino.
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 02. Okt. 2006 14:59

*_nincy_* napisal/-a:Vsen Bina sta šola in služba nekaj drugega kot resničnostni šovi...tukaj je le zajebancija pa moraš se smejati,zabavati ljudi 24 ur na dan...in težko zakrivaš svojo žalost,če je pa to služba ali šola je pa to drugačno okolje in se lahko veliko bolje prilagodiš dani situaciji!

aja teb je resničnostni šov samo zajebancija in smeh...a u resničnem življenju folk nima problemov, pa vse je oh in splo, ni jokanja?
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 02. Okt. 2006 15:28

lubenica napisal/-a:
*_nincy_* napisal/-a:Vsen Bina sta šola in služba nekaj drugega kot resničnostni šovi...tukaj je le zajebancija pa moraš se smejati,zabavati ljudi 24 ur na dan...in težko zakrivaš svojo žalost,če je pa to služba ali šola je pa to drugačno okolje in se lahko veliko bolje prilagodiš dani situaciji!

aja teb je resničnostni šov samo zajebancija in smeh...a u resničnem življenju folk nima problemov, pa vse je oh in splo, ni jokanja?

joj pa kaj tukaj ti ne razumeš????
Ne vem no če je zate resničnosti šov in pa služba, šola enako potem je razumljivo da nisi razumela kaj sem jaz mislila...pa tukaj se ni šlo za zajebancijo BTW :!:
jez sem samo to rekla da glede na to da ji je babica umrla bi se veliko bolje znašla v službi ali v šoli kjer veliko laži pokažeš da ti je hudo in se s tem soočiš ( vs lužbi lahko vzameš dopust, v šoli lahko nekaj časa manjkaš)imaš podporo domačih...kot pa tukaj v baru,ko more zabavati folk se smejati, delati itd....
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Okt. 2006 15:54

Bina napisal/-a:
mily napisal/-a:Uh, res sranje to. Jst bi pomoje odstopla od Bara, mislim če sploh lahko??? Ne vem no, sem dost navezana na moje stare starše in dvomim da bi lahko zdržala tam. :(

Ja, valda lahko odstopiš. No, po moje vsaj. Saj se prostovoljno odločiš, da se ne boš več boril za nagrado. Potem bi pač kakšne nadomestne kandidate not poklicali.
Jaz bi na njenem mestu poskušala uredit, da grem na pogreb in sem en dan doma, potem pa zopet nazaj. Je, grozno, ja, samo tut v službo moraš nazaj ali pa v šolo, potem ko ti nekdo umre. Ne vem, grozna situacija..... :cry:

kop si se prijavu in bil sprejet si dobil pogodpo in podpisal....lani je blo 5 miljonov kazni če greš ven in če si izključen....
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 02. Okt. 2006 15:56

bejbika napisal/-a:
steLLcy napisal/-a:

stelči perverznjak ... kaj je blo premau dopusta zate :lach:
ne, prou gate ji je dau u roko ... češ, dej posprau te moje smrdlive gate v košaro z umazanim perilo ... :lach:

A se vidi? :cool:
Eh, js sm pa že misla, da se nam kej akcije obeta. :? Klinc pol. Povejte, če se bo kdo žvalu kje! :D :lach:
Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 02. Okt. 2006 16:04

A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 02. Okt. 2006 16:09

No, men pa že skoz ni jasn zakaj se ona predstavlja kot ljubljančanka?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]