Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
gledanost definitivno ne bo na nuli, že zarad oddaje same. kvečjemu bo še večja kot lansk let.
čist po pravic povedano. če bi jst mela tm not takšn folk kt sta recmo kokoška petra in oh in sploh lepi žiga, bi šla tut rajši v kot brat knjigo. pa magari biblijo.
čist po pravic povedano. če bi jst mela tm not takšn folk kt sta recmo kokoška petra in oh in sploh lepi žiga, bi šla tut rajši v kot brat knjigo. pa magari biblijo.
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Joj, punce, obračate se kot po vetru. Se pred nekaj dnevi je bla Špela fajn in čist OK, zdaj pa jo primerjate s "cmeravim" Andrejem. Mislim, da 10000 glasov vse pove (če primerjamo, da jih je Maja dobila dobrih 3000).
Jaz še vedno pravim, da je bilo prehitro, da je nekdo ven letel in se mi zdi, da je Špela v redu punca, ker ne igra pred kamerami, se ne napoca kot kaka k**** (tako kot ona Katja včeraj), pač ne pije in se drži svojih načel. Gotovo!
Jaz še vedno pravim, da je bilo prehitro, da je nekdo ven letel in se mi zdi, da je Špela v redu punca, ker ne igra pred kamerami, se ne napoca kot kaka k**** (tako kot ona Katja včeraj), pač ne pije in se drži svojih načel. Gotovo!
-
T@r@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Men je pa ta Špela mal prestreljena v glavo... Simpatična sicer je, ampak... Že od začetka mi je šla na živce... Zarad tega, ker si je vedno opazovala svoje laske in si jih božala... Poleg tega pa... Bar je za akcije, da se smejimo njihovim prigodam, noremu obnašanju... Špela ne sodi sem. Saj ne rečem, da je drugače slab človek.... Če bi jo spoznala izven bara. Ampak zdaj, ko jo poznam z bara... Njo bi mogli poslati v kakšen nunashow, bi mogoče blo bolje.
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Bina napisal/-a:Joj, punce, obračate se kot po vetru. Se pred nekaj dnevi je bla Špela fajn in čist OK, zdaj pa jo primerjate s "cmeravim" Andrejem.
Sam to pa res ej ...
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jao zdej so v Baru in se pripravljajo na slikanje in majo debato špela, emil pa tina. in ona spet trdi da se ni nč pretvarjala, da je kakršna je, emil se ji pa skos opravičuje kr neki
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Se mi zdi pa res absursno, da ima tako visoko priljubljenost zgolj zaradi usmiljenja. In res ne vem zakaj bi se komu smilila, poleg tega pa oni živijo z njo 24/7, in ne vem zakaj ne bi folk upošteval njihove želje, ker 7 minusov je pa že dokaz, da pač ne funkcionira v njihovem timu.
to je rieliti šov, nekdo mora v soboto pač odit...in zakaj nebi tistmu ki že dobi dva minusa in je mal različen, nabili še tiste tri da bo ja zagotovo se usedu na vroči stol in šel papa....a ste res tolk naivni, da verjamete Emilovi izpovedi, da so vsi minusi in pluski iskreni..ma ja no, bulšit iskreni
Men je pa ta Špela mal prestreljena v glavo... Simpatična sicer je, ampak... Že od začetka mi je šla na živce... Zarad tega, ker si je vedno opazovala svoje laske in si jih božala
vidim da ljudi ocenjuješ po jihovih navadah...ojej, samo to bom rekla..saj kakšen boljši argument se spomni, ne pa eno jadebudo....
... Bar je za akcije, da se smejimo njihovim prigodam, noremu obnašanju... Špela ne sodi sem
očitno si zgrešila poanto bara..bar ni za akcije, da se ti smeješ njim..Bar je resničnostni šov, v katerem more bit vsega...In joka, smeha, kreganja (tega največ), norčij, mirnosti...Pač vsega..Lih zato se izbira čimveč različnih karakterejev...ne pa samo take, da so vsi za žur in da se ga vsi nacejajo....Lani me je kr glava bolela ko sm gledala Ažbeta, ki ni mel nobene meje....In Špeča prekleto spada v bar...Lih zrd nje se zdej dogaja, če nebi blo nje bi gledal kaj? Kako ga pijejo skos in govorijo bedarije..oh yeah...a lahko prosim...
cmerav andrej je pa zmaga!!!vsi pametni mišoti, sare, rade niso prišli do konca....Bomo tud letos še enkrat videli zakaj ne
-
T@r@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
*purple bitch* napisal/-a:Se mi zdi pa res absursno, da ima tako visoko priljubljenost zgolj zaradi usmiljenja. In res ne vem zakaj bi se komu smilila, poleg tega pa oni živijo z njo 24/7, in ne vem zakaj ne bi folk upošteval njihove želje, ker 7 minusov je pa že dokaz, da pač ne funkcionira v njihovem timu.
to je rieliti šov, nekdo mora v soboto pač odit...in zakaj nebi tistmu ki že dobi dva minusa in je mal različen, nabili še tiste tri da bo ja zagotovo se usedu na vroči stol in šel papa....a ste res tolk naivni, da verjamete Emilovi izpovedi, da so vsi minusi in pluski iskreni..ma ja no, bulšit iskreniMen je pa ta Špela mal prestreljena v glavo... Simpatična sicer je, ampak... Že od začetka mi je šla na živce... Zarad tega, ker si je vedno opazovala svoje laske in si jih božala
vidim da ljudi ocenjuješ po jihovih navadah...ojej, samo to bom rekla..saj kakšen boljši argument se spomni, ne pa eno jadebudo....... Bar je za akcije, da se smejimo njihovim prigodam, noremu obnašanju... Špela ne sodi sem
očitno si zgrešila poanto bara..bar ni za akcije, da se ti smeješ njim..Bar je resničnostni šov, v katerem more bit vsega...In joka, smeha, kreganja (tega največ), norčij, mirnosti...Pač vsega..Lih zato se izbira čimveč različnih karakterejev...ne pa samo take, da so vsi za žur in da se ga vsi nacejajo....Lani me je kr glava bolela ko sm gledala Ažbeta, ki ni mel nobene meje....In Špeča prekleto spada v bar...Lih zrd nje se zdej dogaja, če nebi blo nje bi gledal kaj? Kako ga pijejo skos in govorijo bedarije..oh yeah...a lahko prosim...
cmerav andrej je pa zmaga!!!vsi pametni mišoti, sare, rade niso prišli do konca....Bomo tud letos še enkrat videli zakaj ne
Em nisem rekla, da mi je prestreljena v glavo zaradi njewenih navad, ampak ko jo malo bolj poslušam. Njene izjave. Potem bi se že spet nekaj drugega našlo, če ne bi blo nje. Nevem, meni ne spada v bar, sicer pa ma vsak svoje predstave o tem, kako bi naj bar zgledal
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
-
*purple bitch* napisal/-a:Se mi zdi pa res absursno, da ima tako visoko priljubljenost zgolj zaradi usmiljenja. In res ne vem zakaj bi se komu smilila, poleg tega pa oni živijo z njo 24/7, in ne vem zakaj ne bi folk upošteval njihove želje, ker 7 minusov je pa že dokaz, da pač ne funkcionira v njihovem timu.
to je rieliti šov, nekdo mora v soboto pač odit...in zakaj nebi tistmu ki že dobi dva minusa in je mal različen, nabili še tiste tri da bo ja zagotovo se usedu na vroči stol in šel papa....a ste res tolk naivni, da verjamete Emilovi izpovedi, da so vsi minusi in pluski iskreni..ma ja no, bulšit iskreniMen je pa ta Špela mal prestreljena v glavo... Simpatična sicer je, ampak... Že od začetka mi je šla na živce... Zarad tega, ker si je vedno opazovala svoje laske in si jih božala
vidim da ljudi ocenjuješ po jihovih navadah...ojej, samo to bom rekla..saj kakšen boljši argument se spomni, ne pa eno jadebudo....... Bar je za akcije, da se smejimo njihovim prigodam, noremu obnašanju... Špela ne sodi sem
purple bitch, se ne bi mogla bolj strinjat s tabo!!! se podpišem pod večino tvojih postov.
eni očitno še zdej niste dojel, kaj je point bara. to je REALITY SHOW in ne najstniška pijanica!!!
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Sej po svoje se strinjam s tabo *purple bitch*.
Jasno, da je to reality show, in da so potrebni akterji, ki ustvarjajo ta šou, in morajo biti čim bolj odštekani, drzni, tudi provokativni, poleg tega pa tudi njihovo nasprotje, kar ustvarja konfliktne situacije.
Ampak ni mi pa všeč, da se bo odvijalo isto kot lani. Da je že kar apriori tisti, ki je bolj umirjen, priden deležen večje naklonjenosti, priljubljenosti in, da drugi ne bodo imeli šans, da bi kaj dosegli v primerjavi z njo.
Pa za tiste, ki pravite, da ni podobna Andreju... sej čist ISTO ponavlja, kot lani Andrej, da je to kar je, da se ne pretvarja ... Res ne vem koga hoče zdej neki prepričevat.
Jasno, da je to reality show, in da so potrebni akterji, ki ustvarjajo ta šou, in morajo biti čim bolj odštekani, drzni, tudi provokativni, poleg tega pa tudi njihovo nasprotje, kar ustvarja konfliktne situacije.
Ampak ni mi pa všeč, da se bo odvijalo isto kot lani. Da je že kar apriori tisti, ki je bolj umirjen, priden deležen večje naklonjenosti, priljubljenosti in, da drugi ne bodo imeli šans, da bi kaj dosegli v primerjavi z njo.
Pa za tiste, ki pravite, da ni podobna Andreju... sej čist ISTO ponavlja, kot lani Andrej, da je to kar je, da se ne pretvarja ... Res ne vem koga hoče zdej neki prepričevat.
-
jao, sam če bi recmo petra dobila tistih 12 miljonov (sej jih ne bo, ampak vseen). si že kr predstavlam, kaj bi nardila z dnajrem....po moje bi si med drugim novga fanta kupla.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Jst pa ne verjamem, da bo Špela ostala v Baru tok dolg kot je Andrej.
Mogoče ma res dost šans za zmago vse dokler je proti-tekmovalka ena ženska amapk ko bodo enga tipa postavl zraven nje, bo pa sigurno letela vn. Sploh ta Gašper je tok priljubljen med gledalkami in glede na to kok se vse slinijo za njim ne bo mela niti ena ženska šans proti njemu.
Na koncu bo itak zmagu en tip.
Mogoče ma res dost šans za zmago vse dokler je proti-tekmovalka ena ženska amapk ko bodo enga tipa postavl zraven nje, bo pa sigurno letela vn. Sploh ta Gašper je tok priljubljen med gledalkami in glede na to kok se vse slinijo za njim ne bo mela niti ena ženska šans proti njemu.
Na koncu bo itak zmagu en tip.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
xtina napisal/-a:a urnik dela barovcev lahko vidijo samo tisti ki placujejo to zadevo al kako?Ker lani vem, da tud ce nisi bil registriran si lahko gledal njihove bloge in urnik...zdej pa tega ni vec...
Letos pa za vse računajo ja nekje morajo služit, če v baru ne služijo, morjo vsaj na netu
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov