Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 01. Okt. 2006 10:15

gledanost definitivno ne bo na nuli, že zarad oddaje same. kvečjemu bo še večja kot lansk let.

čist po pravic povedano. če bi jst mela tm not takšn folk kt sta recmo kokoška petra in oh in sploh lepi žiga, bi šla tut rajši v kot brat knjigo. pa magari biblijo.
Uporabniški avatar
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a Bina » 01. Okt. 2006 10:25

Joj, punce, obračate se kot po vetru. Se pred nekaj dnevi je bla Špela fajn in čist OK, zdaj pa jo primerjate s "cmeravim" Andrejem. Mislim, da 10000 glasov vse pove (če primerjamo, da jih je Maja dobila dobrih 3000).

Jaz še vedno pravim, da je bilo prehitro, da je nekdo ven letel in se mi zdi, da je Špela v redu punca, ker ne igra pred kamerami, se ne napoca kot kaka k**** (tako kot ona Katja včeraj), pač ne pije in se drži svojih načel. Gotovo!
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a T@r@ » 01. Okt. 2006 10:27

Men je pa ta Špela mal prestreljena v glavo... :roll: Simpatična sicer je, ampak... Že od začetka mi je šla na živce... Zarad tega, ker si je vedno opazovala svoje laske in si jih božala... :D Poleg tega pa... Bar je za akcije, da se smejimo njihovim prigodam, noremu obnašanju... Špela ne sodi sem. Saj ne rečem, da je drugače slab človek.... Če bi jo spoznala izven bara. Ampak zdaj, ko jo poznam z bara... :roll: Njo bi mogli poslati v kakšen nunashow, bi mogoče blo bolje.
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 01. Okt. 2006 10:33

Bina napisal/-a:Joj, punce, obračate se kot po vetru. Se pred nekaj dnevi je bla Špela fajn in čist OK, zdaj pa jo primerjate s "cmeravim" Andrejem.

Sam to pa res ej ... :?

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 01. Okt. 2006 10:39

jao zdej so v Baru in se pripravljajo na slikanje in majo debato špela, emil pa tina. in ona spet trdi da se ni nč pretvarjala, da je kakršna je, emil se ji pa skos opravičuje :roll: kr neki :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Okt. 2006 10:43

Se mi zdi pa res absursno, da ima tako visoko priljubljenost zgolj zaradi usmiljenja. In res ne vem zakaj bi se komu smilila, poleg tega pa oni živijo z njo 24/7, in ne vem zakaj ne bi folk upošteval njihove želje, ker 7 minusov je pa že dokaz, da pač ne funkcionira v njihovem timu.

to je rieliti šov, nekdo mora v soboto pač odit...in zakaj nebi tistmu ki že dobi dva minusa in je mal različen, nabili še tiste tri da bo ja zagotovo se usedu na vroči stol in šel papa....a ste res tolk naivni, da verjamete Emilovi izpovedi, da so vsi minusi in pluski iskreni..ma ja no, bulšit iskreni :?

Men je pa ta Špela mal prestreljena v glavo... Simpatična sicer je, ampak... Že od začetka mi je šla na živce... Zarad tega, ker si je vedno opazovala svoje laske in si jih božala

vidim da ljudi ocenjuješ po jihovih navadah...ojej, samo to bom rekla..saj kakšen boljši argument se spomni, ne pa eno jadebudo.... :roll:

... Bar je za akcije, da se smejimo njihovim prigodam, noremu obnašanju... Špela ne sodi sem

očitno si zgrešila poanto bara..bar ni za akcije, da se ti smeješ njim..Bar je resničnostni šov, v katerem more bit vsega...In joka, smeha, kreganja (tega največ), norčij, mirnosti...Pač vsega..Lih zato se izbira čimveč različnih karakterejev...ne pa samo take, da so vsi za žur in da se ga vsi nacejajo....Lani me je kr glava bolela ko sm gledala Ažbeta, ki ni mel nobene meje....In Špeča prekleto spada v bar...Lih zrd nje se zdej dogaja, če nebi blo nje bi gledal kaj? Kako ga pijejo skos in govorijo bedarije..oh yeah...a lahko prosim... :x

cmerav andrej je pa zmaga!!!vsi pametni mišoti, sare, rade niso prišli do konca....Bomo tud letos še enkrat videli zakaj ne :wink:
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a T@r@ » 01. Okt. 2006 10:52

*purple bitch* napisal/-a:
Se mi zdi pa res absursno, da ima tako visoko priljubljenost zgolj zaradi usmiljenja. In res ne vem zakaj bi se komu smilila, poleg tega pa oni živijo z njo 24/7, in ne vem zakaj ne bi folk upošteval njihove želje, ker 7 minusov je pa že dokaz, da pač ne funkcionira v njihovem timu.

to je rieliti šov, nekdo mora v soboto pač odit...in zakaj nebi tistmu ki že dobi dva minusa in je mal različen, nabili še tiste tri da bo ja zagotovo se usedu na vroči stol in šel papa....a ste res tolk naivni, da verjamete Emilovi izpovedi, da so vsi minusi in pluski iskreni..ma ja no, bulšit iskreni :?

Men je pa ta Špela mal prestreljena v glavo... Simpatična sicer je, ampak... Že od začetka mi je šla na živce... Zarad tega, ker si je vedno opazovala svoje laske in si jih božala

vidim da ljudi ocenjuješ po jihovih navadah...ojej, samo to bom rekla..saj kakšen boljši argument se spomni, ne pa eno jadebudo.... :roll:

... Bar je za akcije, da se smejimo njihovim prigodam, noremu obnašanju... Špela ne sodi sem

očitno si zgrešila poanto bara..bar ni za akcije, da se ti smeješ njim..Bar je resničnostni šov, v katerem more bit vsega...In joka, smeha, kreganja (tega največ), norčij, mirnosti...Pač vsega..Lih zato se izbira čimveč različnih karakterejev...ne pa samo take, da so vsi za žur in da se ga vsi nacejajo....Lani me je kr glava bolela ko sm gledala Ažbeta, ki ni mel nobene meje....In Špeča prekleto spada v bar...Lih zrd nje se zdej dogaja, če nebi blo nje bi gledal kaj? Kako ga pijejo skos in govorijo bedarije..oh yeah...a lahko prosim... :x

cmerav andrej je pa zmaga!!!vsi pametni mišoti, sare, rade niso prišli do konca....Bomo tud letos še enkrat videli zakaj ne :wink:

Em nisem rekla, da mi je prestreljena v glavo zaradi njewenih navad, ampak ko jo malo bolj poslušam. Njene izjave. Potem bi se že spet nekaj drugega našlo, če ne bi blo nje. Nevem, meni ne spada v bar, sicer pa ma vsak svoje predstave o tem, kako bi naj bar zgledal :wink:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Okt. 2006 10:54

to je res..sam tvoj post je bil pač neargumentiran..vsaj zame...

:)
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 01. Okt. 2006 10:57

*purple bitch* napisal/-a:

purple bitch, se ne bi mogla bolj strinjat s tabo!!! se podpišem pod večino tvojih postov.

eni očitno še zdej niste dojel, kaj je point bara. to je REALITY SHOW in ne najstniška pijanica!!!
Uporabniški avatar
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barby8 » 01. Okt. 2006 11:05

Sej po svoje se strinjam s tabo *purple bitch*.
Jasno, da je to reality show, in da so potrebni akterji, ki ustvarjajo ta šou, in morajo biti čim bolj odštekani, drzni, tudi provokativni, poleg tega pa tudi njihovo nasprotje, kar ustvarja konfliktne situacije.

Ampak ni mi pa všeč, da se bo odvijalo isto kot lani. Da je že kar apriori tisti, ki je bolj umirjen, priden deležen večje naklonjenosti, priljubljenosti in, da drugi ne bodo imeli šans, da bi kaj dosegli v primerjavi z njo.

Pa za tiste, ki pravite, da ni podobna Andreju... sej čist ISTO ponavlja, kot lani Andrej, da je to kar je, da se ne pretvarja ... Res ne vem koga hoče zdej neki prepričevat.
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 01. Okt. 2006 11:09

jao, sam če bi recmo petra dobila tistih 12 miljonov (sej jih ne bo, ampak vseen). si že kr predstavlam, kaj bi nardila z dnajrem....po moje bi si med drugim novga fanta kupla.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Okt. 2006 11:09

se nihče ne praša, da pa mogoče res je to kar je :?
sej se bo natančno videlo sčasoma....lani andrej je bil kar je....tri mesece pa en morš skos igrat..slej ko prej bi se izdal..pa se ni, ker je bil to kar je...
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 01. Okt. 2006 11:26

Jst pa ne verjamem, da bo Špela ostala v Baru tok dolg kot je Andrej.

Mogoče ma res dost šans za zmago vse dokler je proti-tekmovalka ena ženska amapk ko bodo enga tipa postavl zraven nje, bo pa sigurno letela vn. Sploh ta Gašper je tok priljubljen med gledalkami in glede na to kok se vse slinijo za njim :D ne bo mela niti ena ženska šans proti njemu.

Na koncu bo itak zmagu en tip.
xtina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a xtina » 01. Okt. 2006 11:47

a urnik dela barovcev lahko vidijo samo tisti ki placujejo to zadevo al kako?Ker lani vem, da tud ce nisi bil registriran si lahko gledal njihove bloge in urnik...zdej pa tega ni vec... :?
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 01. Okt. 2006 12:15

xtina napisal/-a:a urnik dela barovcev lahko vidijo samo tisti ki placujejo to zadevo al kako?Ker lani vem, da tud ce nisi bil registriran si lahko gledal njihove bloge in urnik...zdej pa tega ni vec... :?

Letos pa za vse računajo :roll: ja nekje morajo služit, če v baru ne služijo, morjo vsaj na netu :D
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov