Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Evo pa sem tut jz mejčkn Bara gledala .. Em, men je pa Špela čist kul. Pač bejba ne pije, kadi, ma rajš mal miru, k pa skoz sam čago. Valda gre ostalim, ki bi sam žurali to v nos, k pač ne razumejo tega, zakaj pa en ne bi pil pa tko .. Sicer mi ni čist jasn, zakaj se je punca prijavila v bar, k mi deluje, k da ma višje cilje oz. bolj pametne stvari za počet v življenju. Pa predvidevam, da je sposobna tut na polno žurat, sam verjetn rab okol sebe določene ljudi, s kakršnimi oz. katerimi se je da ukvarjat/žurat. Aja, pa ajde tega, kok ostalim na sestanku ni pustila do besede, ne morem vedet, ker tega pač niso nič pokazal, pa to drgač tut ni kul .. Sam dobr, bom raj tih, kar se tega tiče, k tut jaz, če mam kako idejo, k se mi zdi kul pa boljša od ostalih, jo bom skušala podturiti notr, pa če ... Vem, da to ni kul, sam kaj nej.
Sam sm pa misnla, da bojo Špelo izločili, en Maje. Surprise, surprise.
Aja, pa k so se notr vsi neki objemčkal, pa lupčkal, ma kaj se bojo vsi neki sparčkal oz. poparil al kaj? .. Hitri so, matere jim.
Aja, pa k so se notr vsi neki objemčkal, pa lupčkal, ma kaj se bojo vsi neki sparčkal oz. poparil al kaj? .. Hitri so, matere jim.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ni mi jasno zakaj maja...tale špela je ista ko lanski Andrej, pa čeprou sm navijala zanjga ..čist nesramno tole vseskup...
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
miikena napisal/-a:Evo pa sem tut jz mejčkn Bara gledala .. Em, men je pa Špela čist kul. Pač bejba ne pije, kadi, ma rajš mal miru, k pa skoz sam čago. Valda gre ostalim, ki bi sam žurali to v nos, k pač ne razumejo tega, zakaj pa en ne bi pil pa tko .. Sicer mi ni čist jasn, zakaj se je punca prijavila v bar, k mi deluje, k da ma višje cilje oz. bolj pametne stvari za počet v življenju. Pa predvidevam, da je sposobna tut na polno žurat, sam verjetn rab okol sebe določene ljudi, s kakršnimi oz. katerimi se je da ukvarjat/žurat. Aja, pa ajde tega, kok ostalim na sestanku ni pustila do besede, ne morem vedet, ker tega pač niso nič pokazal, pa to drgač tut ni kul .. Sam dobr, bom raj tih, kar se tega tiče, k tut jaz, če mam kako idejo, k se mi zdi kul pa boljša od ostalih, jo bom skušala podturiti notr, pa če ... Vem, da to ni kul, sam kaj nej.
Pod to se pa moram podpisat. Meni je tud Špela ok, še najboljša poleg Tine in pa Katje, ki mi je res asica, in mi je tud veliko boljša od Andreja, ker on mi je pa res bil Saj se je pol na koncu izkazalo, kako je pošten itd, ko je za dnar izsiljeval, al kaj so že meli nekaj ... Drugač mi je pa tud Maje žal, ker mi je bla čisto ok. Bi raje vedla, da kaka Petra izpade, al pa Tamara.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Pa sej je men Špela tud čist simpatična. Na začetku mi je bila celo najbolj všeč, ampak pač ni primerna za takšen reality show. Tud men ni jasno zakaj se je prijavila, ker kot kaže zaradi žuranja definitivno ne, ker je vedla kakšna zajebancija je to, zarad nekega dokazovanja v gostinstvu pa tud ne, glede na to, da nima s tem izkušenj.
Se mi zdi pa res absursno, da ima tako visoko priljubljenost zgolj zaradi usmiljenja. In res ne vem zakaj bi se komu smilila, poleg tega pa oni živijo z njo 24/7, in ne vem zakaj ne bi folk upošteval njihove želje, ker 7 minusov je pa že dokaz, da pač ne funkcionira v njihovem timu. Ne bi rekla, da bi se res kaj spravili na njo, pa jo sami izobčili, ali da bi ji kdo rekel kaj nesramnega, takrat bi se lahko komu smilila.
Poleg tega pa bi lahko na stolu povedala še kaj drugega, recimo tud kakšno lepo besedo o svoji ekipi, ne pa samo o sebi. Pa tisto, da je ekstremno mirna , pa je kr neki z dlanmi mencala. Naj vsaj po resnici prizna, da je živčna, sej kdo pa ne bi bil, če bi ga gledala cela Slovenija. Ampak ona se nikoli ne pretvarja.
Se mi zdi pa res absursno, da ima tako visoko priljubljenost zgolj zaradi usmiljenja. In res ne vem zakaj bi se komu smilila, poleg tega pa oni živijo z njo 24/7, in ne vem zakaj ne bi folk upošteval njihove želje, ker 7 minusov je pa že dokaz, da pač ne funkcionira v njihovem timu. Ne bi rekla, da bi se res kaj spravili na njo, pa jo sami izobčili, ali da bi ji kdo rekel kaj nesramnega, takrat bi se lahko komu smilila.
Poleg tega pa bi lahko na stolu povedala še kaj drugega, recimo tud kakšno lepo besedo o svoji ekipi, ne pa samo o sebi. Pa tisto, da je ekstremno mirna , pa je kr neki z dlanmi mencala. Naj vsaj po resnici prizna, da je živčna, sej kdo pa ne bi bil, če bi ga gledala cela Slovenija. Ampak ona se nikoli ne pretvarja.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
jemina napisal/-a:No se vidi, da ne sledim, kakšen rumeni kerton, men nč ni jasn
Če kao prekršiš pravila, dobiš prvo in zadnje opozorilo - rumeni karton. In sta ga dobla Maja (ki je itak odpeketala), in pa Emil. To pa zato, ker naj bi prekrivala mikrofon (da se ju ni slišalo), kar pa je prepovedano.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Marco napisal/-a:zakaj se je prijavila? 12 miljonoooov, ma ej za ta dnar sem andrej na kvadrat, če je treba. Pa po vsej možnosti bo požela ta denar
Ja no sej. To ji pa res lahko uspe samo tako, da igra Andrejevo igro, ker drugih adutov žal nima. Kolk je folk res naiven.
-
Marco - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: Bel-Air
Kr nej zmaga... Men je čist kul punca, za zabavo pa show maš pa tistih par klovnov/klovnes zravn Edin kar mi je zagnojila, k je tm na stolčku, glih tok da ne ene 3x omenjala, da taka je kakršna je blablabla... :bruh
Let's bypass all the bullshit and just get naked
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
T@r@ napisal/-a:lubenica napisal/-a:gledam sam ta tedn sam tok da vidm če se bo kej spremenil, pol pa itak nemislm več, k že zdej skozs pim zravn.
sploh mam pa pravico povedat svoje mnenje, tko da se ne usaji
Logično, da ga imaš. Vsak ga ima. Tudi jaz! Sicer sem ti pa dala le predlog.... zakaj sploh gledaš, če se potem živciraš, kako so vsi dolgočasni...
ja ampak ti si žalila mene,cosmopolitanko ,jst sm pa tm kr ene.kokr vem, se tega ne sme delat..
da se zivceram??ta je bla pa dobra
konc ot
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Men pa je ful smesno kak govorite zdaj o Speli, kao da res skoz knjigo bere.. Mislim pa tud ce bi jo... Ce bi pa skoz samo pila, pa vamtud to ne bi blo vsec... Vedno najdete nekaj, zdaj je pac atraktivna ona, ker so se v baru vsi spravli na njo in valda da ne bodo potem lepih stvari govorili o njej.... Pa nevem zakaj vas moti ce sili v njih zdaj, lani pa se je Andrej raje uaknil pa tud ni blo vredu... Pa nevem zakaj ne bi bla ona za bar. kolko sem jaz vidla je bla v baru ful pridna pa tud ko so zurali je bla vecina z njimi... men je tud blo malo zal za majo, sam kaj pa je ona takega nardila da bi si bolj zasluzla ostat ko spela... nic..
no to je samo moje mnenje
no to je samo moje mnenje
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
ja itak, da ni skz brala knige.sej ga je tud ona kej zurala, sam po moje je s takim folkom, k skozneki igra, sploh z uno petro, k je zmer kao ta glavna, težko ga zares zažurat.če ti ne sedejo ljudi s kerimi žuraš, pol se pač težji sprostiš.
sicer je ne zagovarjam, kr mi ni všeč ona, ampak jo po en stran čist razumem.
ampak una koka petra s tistimi grimasami skoz enimi in istimi
kao skoz je to delala...
jaooo.mam ful filing, da bo gaber čist popizdu z njimi, pa da naujo nikol mel kej prida prometa, pa tud gledanost bo letos na nuli
sicer je ne zagovarjam, kr mi ni všeč ona, ampak jo po en stran čist razumem.
ampak una koka petra s tistimi grimasami skoz enimi in istimi
kao skoz je to delala...
jaooo.mam ful filing, da bo gaber čist popizdu z njimi, pa da naujo nikol mel kej prida prometa, pa tud gledanost bo letos na nuli
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov