Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
T@r@ meni jih gre tudi večina na živce.. ampak gledaš jih že zaradi tega, da jih pol lahko mal po zobeh vlečeš, pa se jim smeješ, da se gredo taki kreteni izpostavljat.
Ne rečem.. Nekateri so prow fajn. Petra mi je sicer smotka , ampak ne morem zanikat, da mi je full luškana. Kokoš pa je.
Jst sicer ne gledam redno, ampak če vidim lih po TV-ju pa nimam bolj pametnega dela pogledam.
Ne rečem.. Nekateri so prow fajn. Petra mi je sicer smotka , ampak ne morem zanikat, da mi je full luškana. Kokoš pa je.
Jst sicer ne gledam redno, ampak če vidim lih po TV-ju pa nimam bolj pametnega dela pogledam.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
T@r@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Saj ravno zato je, da se smeješ z njih. Ne pa, da se živciraš zaradi njih...Sp3lca napisal/-a:T@r@ meni jih gre tudi večina na živce.. ampak gledaš jih že zaradi tega, da jih pol lahko mal po zobeh vlečeš, pa se jim smeješ, da se gredo taki kreteni izpostavljat.
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Mal prebiram tele bloge...
Folk je čist znoru, drugi imajo tko okrog 5 strani komentarjev, Špela pa 54 Pa vsi čist navdušeni nad njo in ji obljubljajo nevemkakšno podporo.
Res bogi tisti, ki ji bo nasproti. Sploh ne bo potrebno do konca gledati oddaje.
Folk je čist znoru, drugi imajo tko okrog 5 strani komentarjev, Špela pa 54 Pa vsi čist navdušeni nad njo in ji obljubljajo nevemkakšno podporo.
Res bogi tisti, ki ji bo nasproti. Sploh ne bo potrebno do konca gledati oddaje.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mojca82 napisal/-a:A se lahko bere bloge brez kartice?
ne, ne moreš sej na eni strani piše kao reklama: kupite kartico pa lahko tudi bloge berete jeej kao ful dobr
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Petra je totalen polom...mene je sram ko jo gledam tako da ne vem kako ni nje... sicer pa njena ideja RACE po baru ...je samo pokazala kako zrela oseba je!Važno da so bile njej simpatične
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov