Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Ma sej je prou, da niso vsi zamorjeni zaradi vročega stola. Sam je pa ful nefer do nasprotnika, ker bo apriori odletu, glede na to gromozansko Špelino podporo.
Glih zdele mal berem Emilov blog, in se mi zdi, da je ful dobr napisu glede te izbire za vroči stol.
Glih zdele mal berem Emilov blog, in se mi zdi, da je ful dobr napisu glede te izbire za vroči stol.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
men je šla ta petra že takoj na k***c, k je že v predstavitveni oddaji rekla:
-ja za zdej ga mam rada, pol bomo pa še vidl(tipa)
mislm keraizjava, ta ženska je že vse vnaprej splanirala in značrtovala, kako se bo kle gor obnašala in se pripravla že vnaprej, da ga bo prevarala oz.se zaljubila, kot temu ona prav.pa jst ne štekam teh tipsonov, kako lah sploh take babe pecajo.ta ženska niti dva stavka ne zna skup spravt, pa še gnila mi je s tistimi krivimi suhljatimi nogami.zato jo tud nosjo naokol...
una špela mi je pa tud kr neki, ena hašišarka, dolgočasna mamina punčka.
ma vsi so mi obupni, sam un korošec mi je ok, sam mal bl samozavesten bi mogu bit, pa glas njegov mi ni všeč
pa katja mi je kul
mislm keraizjava, ta ženska je že vse vnaprej splanirala in značrtovala, kako se bo kle gor obnašala in se pripravla že vnaprej, da ga bo prevarala oz.se zaljubila, kot temu ona prav.pa jst ne štekam teh tipsonov, kako lah sploh take babe pecajo.ta ženska niti dva stavka ne zna skup spravt, pa še gnila mi je s tistimi krivimi suhljatimi nogami.zato jo tud nosjo naokol...
ma vsi so mi obupni, sam un korošec mi je ok, sam mal bl samozavesten bi mogu bit, pa glas njegov mi ni všeč
pa katja mi je kul
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
lubenica napisal/-a:pa katja mi je kul
men tut, pa čeprou je Štajerka ... zdej mam poleg stelči še eno štajerko k mi je kul
jst mislm, da bo šu vojak na stol ...
a se lahk pičke še bolj delajo norca iz sebe? a ni dost, da gre v bar? pol pa še peca tipa, k je pač na TVju in ga drgač, če ne bi biu "slaven" tut s kolon neb dregnla? in za finiš mi da še cifro ... ajmo lubica sklon se pa iskat samozavest
ta petra je so Rada, da konc!
-
T@r@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
lubenica napisal/-a:men je šla ta petra že takoj na k***c, k je že v predstavitveni oddaji rekla:
pa katja mi je kul
Če so ti tok vsi obupni zakaj jih potem sploh gledaš?
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
steLLcy napisal/-a:Angel napisal/-a:Sm pašejo taki kot so vsi ostali, k so utrgani, k se upajo, k delajo neumnosti in show. Dejstvo!
Sam zmagujejo pa ne taki. To je ta logika. Al kaj...
Ja na žalost res. Sam tisti, ki glasujejo iz usmiljenja, si verjetno tudi rajši pogledajo norčije, ki jih zganjajo, kot pa kako Špela bere knjigo. To je pa še bolj skregano z logiko. Eni delajo šov, plačan je pa nekdo drug.
-
T@r@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
lubenica napisal/-a:gledam sam ta tedn sam tok da vidm če se bo kej spremenil, pol pa itak nemislm več, k že zdej skozs pim zravn.
sploh mam pa pravico povedat svoje mnenje, tko da se ne usaji
Logično, da ga imaš. Vsak ga ima. Tudi jaz! Sicer sem ti pa dala le predlog.... zakaj sploh gledaš, če se potem živciraš, kako so vsi dolgočasni...
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov