Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 30. Sep. 2006 14:29

Me smo šle tud mal včer pogledat s kolegicam, pa so kao postavl starostno mejo 21+ pa nas varnostnik tko ustav pa reče a mate kakšne osebne pa kok smo stare pa me tko ja vse smo 20 (ena kolegica je bla pa 18) in tko js vprašam ja kok pa mormo bit stare pa on tko jah 20, 21..mah kr pejte ... :) in v čem je fora...
No v glavnem k smo not pršle me je kr minil sam da sm Žigata vidla, kak je plesu...pa sončne špegle je mel...mislm haloo... :roll: jooj kok mi je šel na živce k se dela neki...
K smo pa še za cene slišale..ajoj :?..kva jim pa ni jasn... in lih pride una Tamara-tačrna do nas pa nas praša če kj prnese za pit, pa js tko..ah nč ne bomo še zdele :lol: pa smo ble še ene 10min pol smo šle pa rajš gor... :D
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barby8 » 30. Sep. 2006 14:33

BuCHa napisal/-a:
barby8 napisal/-a:Sej če ne pije in kadi je čist kul, sam ni se ji pa pol treba odmaknit in knjigo brat, medtem ko drugi žurajo

ker neumn stavk?!?!

zgleda je njej pac prijetnejsa zabava da bere knjigo kokr pa da gleda une kako se ga nalivajo? vsakmu svoje ej... ce pa tep ni vsec ker ne mors gledat se vecjih debiloz po tvju ker nje ni zravn v sobi... ti je pa res bed

Joj no...To je pač moje mnenje, tud če je neumno. :)
Js sam pravm, da je Špela točno vedla v kaj se spušča, da bo velik pijančevanja in druge zajebancije, in je tud dobro vedla kaj je lani "vžgalo". Če bi jo to tako motilo, se pač ne bi prijavla, in bi lahko doma v miru brala knjige. In sploh ni fora v tem, da ne pije in ne kadi ( kar je zelo pohvalno), in tud da ne žura (kar je že mal čudno, če se je prijavila sem), ampak največji problem je, da ji ni uspelo navezati kontakta z dostimi sotekmovalci (kot jih je večina rekla na +/-). Zato mi je pač sumljivo, in se mi zdi, da je vse to njena taktika, da se distancira v svojo korist.
Je pa tudi jasno, da je to reality show, in da bi bilo prekleto dolgočasno, če bi vseh 13 zvečer bralo knjigo, vsak v svojem kotu.
Sicer bo pa čas pokazal kako in kaj, ker kot kaže bo kr dolgo ostala.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 30. Sep. 2006 14:36

kandidate za bar zbirajo posebni, v psihologiji podkovani ljudje in verjem, da je vse to del scenarija. en pač more bit tak, da mal izstopa. nikol ne bi vtaknl v bar 13 pobožnih otročičov k bi si zvečer krajšal čas z branjem svetega pisma. čim bolj različni so si, tem bolš vžge. in jst navijam za špelo!
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 30. Sep. 2006 14:49

barby8 napisal/-a:Ja s to starostno omejitvijo bodo ob precej prometa.

Ah, prosim te, mogoč so na zgubi kar se gužve tiče, ker se smrkle pridejo nastavlat, gledat ipd. z 1000 sit v žepu. Na takšnih pa ni prometa. Še nikjer blo in nikjer ne bo! :roll:
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 30. Sep. 2006 14:53

ma men bo špele žal če bo šla vn... Sej jest bi isto na njenmu mestu naredil, ko so ga tisti dan tm žural...mene je blo že sram to gledat, res bi to defeniral kot bruko :D sm kr živčn na kavču ratal ob gledanju njihovega "žura" .. Nekaj pa dam na svoj "ugled" :D Res da sm pol makedonc, sam bi rad videl da tamara leti vn al pa tista k skos poanvlja ene stokrat da je grdi al črni raček, črna ovca blabla, da jo noben ne mara k je zadnja... :roll: Sam teli barovci so mi bolj gledljivi kot prejšni :)
Let's bypass all the bullshit and just get naked
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 30. Sep. 2006 15:07

Sam nisem opazil da ni navezala stika. Zdej ko gledam v živo je doskrat vidim s kom govort.
Eno so rekli da se daje na stran eni pa de od nje ne morejo do besede. Zdej to mi ni najbolj jasno saj sta dve totalno nasprotni stvari. Sicer pa v baru se mi zdi da je še najbolj pridno delala.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 30. Sep. 2006 15:39

Zdej se pogovarjata Emil in Gašper- kdo lahko sliši kaj govorita.
Mi Gašper dokaj resno deluje- upam da ni Emil njega zbral za drugi stolček.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 30. Sep. 2006 15:44

Emil joka :eek:
hudiča no, k se nč ne sliš :?
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 30. Sep. 2006 15:45

Zdej si nek z Majo šepetata na ušesa. Bemtiš dejta mal bl glasna bit :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 30. Sep. 2006 15:47

Sam mal so ga posračkal s to omejitvijo +21. Dost manj prometa to pomeni :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 30. Sep. 2006 16:07

a se kej ve kdo gre na drug vroči stolček? al bomo mogl še par urc počakat :roll:
Uporabniški avatar
leena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a leena » 30. Sep. 2006 16:08

se mi zdi da se je letos taktiziranje zacelo ze takoj...

men je spela zlo OK (ceprav mi je Alkimist cist bedna knjiga za mase ;) ) upam da ostane not.

pa se eno vprasanje? a ma petra ksno redko bolezen nog (poleg ocitne bolezni mozganov) se mi zdi da jo skoz nekdo okrog prenasa - kok mi je bedna s temi forami.
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
Uporabniški avatar
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 30. Sep. 2006 16:13

leena napisal/-a:se mi zdi da se je letos taktiziranje zacelo ze takoj...

men je spela zlo OK (ceprav mi je Alkimist cist bedna knjiga za mase ;) ) upam da ostane not.

pa se eno vprasanje? a ma petra ksno redko bolezen nog (poleg ocitne bolezni mozganov) se mi zdi da jo skoz nekdo okrog prenasa - kok mi je bedna s temi forami.

se podpišem pod tole!!!

bolezen nog, lol!!! :lol: :lol: :lol: sam res tko zgleda
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 30. Sep. 2006 16:35

jz sem mislna, da boMaja druga Alma, pa zj vidm, da ni tko. Špela mi je čiz všeč in tud, če bi se nadaljevala saga Andrej ona ni tko odurna, kot je bil on. Najbolj na živce mi gre pa una Petra, ker kr neki misle, kaj je, pa se takoj fukar tm. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jo ne morem
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 30. Sep. 2006 17:46

miikena napisal/-a: Pa un Korošec, Klemen se mi zdi? Deluje sposoben, skuliran, sam ma eno pomanjklivost - Korošec je

:tot: Korošci smo čist v redu ljudje :D sej res da se najde kr neki ekstremnih primerov, sam je itak povsod tako in ne sam na Koroškem :wink:

drugač se mi pa Emil zdi še najbolj skuliran tam, pa Klemen mi je tud v redu (itak je treba za svoje navijat :lach: ), Petre pa videt ne morm..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov