Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
buffy-ann napisal/-a:Gaber bi jim pa lahko vsaj kako vzpodbudno besedo rekel, tud če mu kaj ni prav.
Čemu vzpodbudna beseda, če si je ne zaslužijo?
Za moje pojme niso naredl nč spektakularnega, nč takšnega, da bi si zdej pa močno želela na eno hudo žurko v bar, ni se mi zdel, da je bla neka huda žurka not, denarja ni blo. Ma, v glavnem:
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Dobr, ampak, če je bil plan 1.5 mio se mu pol res ni treba tm repenčit, ker so pač 100 jurčkov manj zaslužili.
Se pa strinjam, da bi lah mal bol originalno otvoritev nardil.
Se pa strinjam, da bi lah mal bol originalno otvoritev nardil.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Hm kava 480 sit? Kaksna kava? Iz zlatih šalčk al kaj?
Mislm to je pa pretiravanje no...za tak kes sm jaz pol ure v sluzbi...ne pa ena kava..no way.
Mislm to je pa pretiravanje no...za tak kes sm jaz pol ure v sluzbi...ne pa ena kava..no way.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
kok je kava ?
dejte mi dva smajla .. tole bo pa pettisoč tolarjev ...
šamar za organizacijo eventa, pa dvojni šamar vsem, ki so šli to gledat ... pa da so pustl kej keša not ... raj grem gor, pa dam Alešu 500sit napitnine kot pa dol kofe spijem
jst tega sploh ne morm gladat ... včer k sm se za vn šminkala, sm se prou trudila, da kej slišm ... pa men je Gaber model ... Jernej, kaj je to?? kaj so te račke?? Pa kva ti ni jasn ... Račke??!!!
vidte, zato more bit v Baru en, ki mau ve, kako se taki eventi delajo ... lan jih je Mišo vn vleku ... ker pač model zna (zgleda) in ve kako se stvari streže ... tole kopiranje lanskega bara je pa sremota ... in sramota, da tole POP TV pusti ... ajde, nazaj v klop pa se učit kako se oddaje dela ...
dejte mi dva smajla .. tole bo pa pettisoč tolarjev ...
šamar za organizacijo eventa, pa dvojni šamar vsem, ki so šli to gledat ... pa da so pustl kej keša not ... raj grem gor, pa dam Alešu 500sit napitnine kot pa dol kofe spijem
jst tega sploh ne morm gladat ... včer k sm se za vn šminkala, sm se prou trudila, da kej slišm ... pa men je Gaber model ... Jernej, kaj je to?? kaj so te račke?? Pa kva ti ni jasn ... Račke??!!!
vidte, zato more bit v Baru en, ki mau ve, kako se taki eventi delajo ... lan jih je Mišo vn vleku ... ker pač model zna (zgleda) in ve kako se stvari streže ... tole kopiranje lanskega bara je pa sremota ... in sramota, da tole POP TV pusti ... ajde, nazaj v klop pa se učit kako se oddaje dela ...
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
nutella napisal/-a:Cilj so mel zesluzt 1,5mio, dosegl so pa 1,4 mio SIT. In Gaber se na veliko pizdi, da so se oni prsli kazat in ne sluzit Mislim, res je smotan, no...
Kako 1,4, če sem jaz poslušala na šihtu ko so se pogovarjali,da niti miljona niso zaslužili...pa je rekla Bojana da njej se to zdi vredi glede na to da ni šlo veliko alkohola!Pa da tudi ljudi ni bilo veliko ker so naredili 21+ omejitev starosti!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Ja s to starostno omejitvijo bodo ob precej prometa. S temi visokimi cenami veliko lažje nategnejo naivne najstnike, ki se pridejo nastavljat kameram in po avtogramčke.
Sam se bodo mogel pa kr pošteno potrudit s svojo izvirnostjo, če bodo hotel met poln lokal ob teh astronomskih cenah. Dobr sej za eno rundo še daš, ampak pričakovat, da bojo obdržal folk do jutranjih ur, je pa mal utopično.
Sam se bodo mogel pa kr pošteno potrudit s svojo izvirnostjo, če bodo hotel met poln lokal ob teh astronomskih cenah. Dobr sej za eno rundo še daš, ampak pričakovat, da bojo obdržal folk do jutranjih ur, je pa mal utopično.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
*_nincy_* napisal/-a:Kako 1,4, če sem jaz poslušala na šihtu ko so se pogovarjali,da niti miljona niso zaslužili...pa je rekla Bojana da njej se to zdi vredi glede na to da ni šlo veliko alkohola!Pa da tudi ljudi ni bilo veliko ker so naredili 21+ omejitev starosti!
Kaj, starostna omejitev? Včeraj sem bila tam, pa ni bilo videti, da je kakšna starostna omejitev. OK, samo smo prišli tja ob ene pol 3h zjutraj. Vse nas je zelo motilo, ker je bilo čisto svetlo, v nočnih klubih je ponavadi bolj mrak, ne pa dnevna svetloba. Mogoče zaradi kamer??
Od kdaj do kdaj pa je bar sploh odprt?
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
bejbika napisal/-a:Mislm, da tisti, ki ga bo Emil postavil naproti Špele, bo odpadel ... Saga Andrej se nadaljuje
Kot kaže res.
Sej nimam nč proti Špeli, sam se mi zdi, da je že začela igrat na to karto, distancirat se od ostalih, da se folku zasmili in pridobi naklonjenost. Sej če ne pije in kadi je čist kul, sam ni se ji pa pol treba odmaknit in knjigo brat, medtem ko drugi žurajo. Tko da ima punca pomoje tole kr dobro naštudirano. Sam če bo pa šla preveč po Andrejevih stopinjah bo pa že kr preveč dolgočasno. Mal bolj izvirna je pa vseeno lahk.
-
BuCHa - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
barby8 napisal/-a:Sej če ne pije in kadi je čist kul, sam ni se ji pa pol treba odmaknit in knjigo brat, medtem ko drugi žurajo
ker neumn stavk?!?!
zgleda je njej pac prijetnejsa zabava da bere knjigo kokr pa da gleda une kako se ga nalivajo? vsakmu svoje ej... ce pa tep ni vsec ker ne mors gledat se vecjih debiloz po tvju ker nje ni zravn v sobi... ti je pa res bed
-
BuCHa - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Ewchk napisal/-a:Sam mi je pa smešn zakaj bi se kdo k ne pije prjav sploh v Bar...
se bl neumn stavk?!
zakaj bi mogu pit ce se kdo hoce prjavt u bar? hahahah
a ti pise pod 3jo alinejo da ga mors pit ce se hocs prjavt u bar?! ma dej no... mal razmisli zravn k piss...
a misls da se folk prjavla u bar zato k ma tm neomejeno kolicino zastonj alkohola??
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
BuCHa napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Sam mi je pa smešn zakaj bi se kdo k ne pije prjav sploh v Bar...
se bl neumn stavk?!
zakaj bi mogu pit ce se kdo hoce prjavt u bar? hahahah
a ti pise pod 3jo alinejo da ga mors pit ce se hocs prjavt u bar?! ma dej no... mal razmisli zravn k piss...
a misls da se folk prjavla u bar zato k ma tm neomejeno kolicino zastonj alkohola??
Lej usi smo gledal lanski Bar in smo gledal pijančevanje 24/7... Zato mi je smešn, ker vsak k se prjav ve da bojo ostali tekmovalci pil in pol ti že od začeka veš da bo pršlo do trenj med tabo in ostalimi zarad tega... Ne mislm da pijejo ker je zastonj, ampak ko si ti pod pritiskom kamer, stran od doma... pač piješ... Ta Bar je k 3mesečni maturanc Ne morš se naspat, alkohol je skos v krvi pa maš nekoga nad tabo k ti teži ...
Pa še to Andreja vidt nism mogla, Špela mi pa deluje kul (je pa res da je šele 1 teden minil)... Se mi je pa res zdel mal čudn ko ji je Emil reku da nej mal spije... Pač če ne pije prou, zato je ni treba silt. Ne vrjamem da se Špela umika da bi pridobila naklonjenost babic in Andrejevih fenov, ampak če to dela je pa dobr use preštuderala...
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
se strinjam z bucho.
wtf, ni vse na svetu sam alkohol. enim že beseda bar takoj asocira na liter piva. mogoče se pa eni prjavjo v bar zarad novih izkušenj, poznanstev al pa čist iz radovednosti, ker jih zanima, kakšno je življenje pred kamerami. seveda pa velko vlogo tukej igra tut denar.
no, pa še moje mnenje o barovcih.
špela
je še najbolj zakon in normalnih od vseh. ma neke cilje in načela v življenju, ki se jih drži in ni ena glupa party animal tko kt ostali. +razmišlja s svojo glavo.
petra
o tej plehki ženski rajši sploh ne bi zgublala besed. ker kar je pa ona nardila svojmu tipu je pa že neviđeno. + non stop hoče bit u centru pozornosti. eni so ga pršli u bar sam žurat in nč delat.
klemen
mal preveč neizrazit značaj pa ni glih kej preveč nadarjen za vodjo. +dala bi mu nekej let manj.
emil
zanekrat je pr men kr dobr zapisan. se je zlo dobr izkazu in ve, kwa pomen delat v baru.
bojana
všeč mi je njena umetniška žilica in sploh se mi zdi ona kr dodelana osebnost. +dobr se znajde tko v družbi kot v službi
gašper
kar seksi model. nimam pripomb (zaenkrat)
maja
joj, o njej si tut še nism docela izdelala mnenja. po eni strani čist simpatična, po drugi strani mi pa neki na njej ni všeč. mogoče mejčkena zafnanost (čeprov petre ne dohaja noben)
gregor
hehe, vojak. pazi se mamice!!!
žiga
aaaa!!!! kok sem lep!!! kok sem popoln!!! (samovšečnost na višku)
tamara
hmm... men osebno ni kej preveč simpatična. v plus ji štejem dobr glas, ki ji bo v baru loh še kdaj prow pršou.
jernej
on je pa luškan, ker je tkooo čustven.
tina
zaenkrat ji gre kr dobr
katja
zelo odprta oseba, to mi je kul pr njej in morm rečt, da se je v nastali situaciji kr dobr znašla.
wtf, ni vse na svetu sam alkohol. enim že beseda bar takoj asocira na liter piva. mogoče se pa eni prjavjo v bar zarad novih izkušenj, poznanstev al pa čist iz radovednosti, ker jih zanima, kakšno je življenje pred kamerami. seveda pa velko vlogo tukej igra tut denar.
no, pa še moje mnenje o barovcih.
špela
je še najbolj zakon in normalnih od vseh. ma neke cilje in načela v življenju, ki se jih drži in ni ena glupa party animal tko kt ostali. +razmišlja s svojo glavo.
petra
o tej plehki ženski rajši sploh ne bi zgublala besed. ker kar je pa ona nardila svojmu tipu je pa že neviđeno. + non stop hoče bit u centru pozornosti. eni so ga pršli u bar sam žurat in nč delat.
klemen
mal preveč neizrazit značaj pa ni glih kej preveč nadarjen za vodjo. +dala bi mu nekej let manj.
emil
zanekrat je pr men kr dobr zapisan. se je zlo dobr izkazu in ve, kwa pomen delat v baru.
bojana
všeč mi je njena umetniška žilica in sploh se mi zdi ona kr dodelana osebnost. +dobr se znajde tko v družbi kot v službi
gašper
kar seksi model. nimam pripomb (zaenkrat)
maja
joj, o njej si tut še nism docela izdelala mnenja. po eni strani čist simpatična, po drugi strani mi pa neki na njej ni všeč. mogoče mejčkena zafnanost (čeprov petre ne dohaja noben)
gregor
hehe, vojak. pazi se mamice!!!
žiga
aaaa!!!! kok sem lep!!! kok sem popoln!!! (samovšečnost na višku)
tamara
hmm... men osebno ni kej preveč simpatična. v plus ji štejem dobr glas, ki ji bo v baru loh še kdaj prow pršou.
jernej
on je pa luškan, ker je tkooo čustven.
tina
zaenkrat ji gre kr dobr
katja
zelo odprta oseba, to mi je kul pr njej in morm rečt, da se je v nastali situaciji kr dobr znašla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov