Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 29. Sep. 2006 21:09

Cilj so mel zesluzt 1,5mio, dosegl so pa 1,4 mio SIT. In Gaber se na veliko pizdi, da so se oni prsli kazat in ne sluzit :roll: Mislim, res je smotan, no...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 29. Sep. 2006 21:09

Sej js to vem,da je ful večji od Asa, sam glede na zanimanje za Bar (usaj kokr je blo prkazan u prvi oddaji), bi mogl bit pouhn. Sej lan je blo še ful folka uzuni, k ni blo not placa, tko da če bi jih blo letos tok kt lan, bi mogu bit bachus kr nabit.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 29. Sep. 2006 21:13

^^ Ne, a res al kaj? Za teh 100 jurčkov je on surlo do nafte stegnu? Sj pravm važn, da je on "pametn" :roll:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 29. Sep. 2006 21:17

Ma ja no... 100 jurjev :?: :!: Glede na to, da jih vecina sploh se nikol ni bla za sankom, bi bil lhk vesel, da so tolk skp spacal, ne? Sej on je u bistvu res sam zato tam, da tezi. Ampak enkrat bi jih pa lahko pohvalil, al pa vsaj v smislu: "OK, cilja niste dosegl, upam da bo vnaprej bolje, pred vami je se 12 tednov in bomo skupi potuhtal, kko vec zasluzt..." Ne pa da celi Sloveniji rece: " Niso se izkazal, jst mislim, da so se oni prsli sem kazat in ne denar sluzit..." Sam :roll:
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 29. Sep. 2006 21:25

Ja sej no... sam on prov more prvo zatežit, zamorit pa zatret nekoga, da poj lah reče ok sj niste lih tok slabi - isto je blo z uno promocijo, prvo jih res v nulo skritizira na koncu pa prav, da so se odlično izkazal... men se zdi, da so se za prvič zlo solidno odrezal.

Pa drugo je Bar 1 k so že vsi prej v šanku delal valda, da so pol že kuj raztural...
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 29. Sep. 2006 21:38

MIGRENA = borka za pravice barovcev :D eh, gaber je en zatezenec, ki ze dolgo ni dobil...vsej meni prie tak naprej :lach:
I love SISLEY& RW
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 29. Sep. 2006 22:37

kozarec napisal/-a:Jaz bolj al manj sam zarad Gašperja gledam, mi je najbolj simpatičen, da o teleščku ne govorim...ful je dober :oops:

ja tale gašper je iz domžal, pa drugač dela v otelotu, na recepciji :wink:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 30. Sep. 2006 0:36

Joj, men je tok smešn, k je tale Papež oz. Gašper zdej kr vsem tok všeč. Včasih je bil pač na naši šoli, pa sosed od prjatlce je (btw: a ni iz Kamnika, oz. nekje tam blizu, ne pa Domžal?), pa je bil njej sicer vedno dost všeč, men pa nikol ni neki ful posebi potegnu.
Si ga pa ne bi nikol predstavljala kot nekega pridnega, popolnega fanta za vsako taščo. :lach:

Drgač pa kukr sem gledala to, je bla men Špela kul, ker je pač special, ker ne pije, pa ji je vseen, kaj si bojo drugi mislili, pa k ne deluje neki fejk. Bojana kul, ker ma uno umetniško žilco. Pa un Korošec, Klemen se mi zdi? Deluje sposoben, skuliran, sam ma eno pomanjklivost - Korošec je (pa brez zamere, nočem nobenga žalit, sam nikol nisem čutila nobene posebne simpatije do njih, verjetno zarad parih extremih primerkov, ki jih poznam od tam).
Okej, dost več pa ne vem, k nism kej dost gledala. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 30. Sep. 2006 7:09

*slamca* napisal/-a:A se men sam zdi al res sploh ni blo tok folka učer na partyju? Men se je lan, u Asu zdel po tv-ju, da je ful več folka :gruebel:
K slišala sm, da nj bi 100 ludi blo uzuni, k je bla taka gužva. Men se ni zdel lih tko, ker se je vidl, da k so plesal, so mel kr dost placa. :ja:

Tudi meni se je ful prazno zdelo, vsaj po tv je tak zgledalo.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 30. Sep. 2006 8:05

sAdie napisal/-a:MIGRENA = borka za pravice barovcev :D eh, gaber je en zatezenec, ki ze dolgo ni dobil...vsej meni prie tak naprej :lach:

Tut jest sm to misnla pa je že na uvodni oddaji rekel, da je na sveže zaljubljen tko, da res več nevem kaj mu je sam men on zgleda prov zagrenjen :gruebel:

A, da je kava 480? :eek: ... dvomim, da bojo pol mel kej prometa. Zih je bil to spet Gaber tok pametn, da je nabil ceno :stupid:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Sep. 2006 8:33

pol pa ni čudn zakaj ni blo folka...če je kava 480 sit, kok je pol per :? jurja :roll:
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 30. Sep. 2006 8:38

Jaz sem že lani slišala da so ble ubijalske cene za razne bandidose, bambuse itd.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 30. Sep. 2006 9:24

Men se je tudi zdelo, da je bilo zelo malo folka, jst sem razmišljala da bi šla, pa sem si potem premisla in mi ni žal :) 480 stane kava, ojej ojej. :roll: a je vstopnina tud (hecam se), ampak se ne bi čudila če bi bila. Te barovci pa kaj pa vem, Špela se mi zdi ful uredu, je res to kar je, pa se ne meče ven, medtem ko Petra pa se mi zdi da se kr dost afnari pa un vojaček, ki ma zelo strogo mamo (se mi zdi, da bo kmalu prišla v bar :D )
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 30. Sep. 2006 9:26

MIGRENA napisal/-a:Mislm pa kva temu Gabru ni jasn?! On bi že kr prvi dan služu nevem kake miljone pa pol od njih še nikol ni za šankam delal... sicer nevem kok so zaslužil, ampak dvomim, da je blo pod 1.5 mio, ampak važn, da on lah pametuje :roll:

Bachus brez Bara doseže (ali celo preseže) ta plan, tko, da bi mogla bit to njim mala malca.
Če se pa sam zezajo pa po šankih plešejo (čista kopija lanskega začetka :roll: ) pol pa normalno niti blizu ne morjo prit.
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 30. Sep. 2006 9:30

Saj, meni se ta otvoritev tak po programu itd. ni zdela prav nič posebnega, sem mogoče pričakovala malo več, kaj bolj izvirnega, vsekakor pa več ljudi kot jih je bilo videt.
Gaber bi jim pa lahko vsaj kako vzpodbudno besedo rekel, tud če mu kaj ni prav. Me zanima kaj bo / ali morda že je povedal na sestanku.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov